boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

flört olayını tam ben soracaktım sen sormuşsun..yani bu nasıl bi zorlama ki flört dönemi bile var.

ama hata kk hatunlarında arkadaşımız hayatından memnun gibi ayrıl yazana ya da bak bu adam seni oyalıyor diyene pat diye cevabı yapıştırıyor.

e biz niye uğraşyoruz ki bu kadar,kendimiz için değil herhalde :31:

hata yaptığınız düşünüyorsanız yazmayabilirsiniz.yardım eden az kişi var kimi hala benim hayatıma saygısıza yaklaşımda bulunmakta ayrıl diyen kimseye düzgünce cevap yamadım teşekkür ettim emini 15 sayfanın tümünüde okumadınız.okusaydınız görürsdünüz kimseye zorla yorum yaptırmuyorum.gelip saygısızlık edene okuyup güldüm diyenede pat diye cevabımı yapıştırmaya devam dicem genelleme yapmıyorum tabi.sadece yardımcı olanlara teşekkürüm..benim memnuniyetim sizi ırgılamaz o zaman

hata yaptığınız düşünüyorsanız yazmayabilirsiniz.yardım eden az kişi var kimi hala benim hayatıma saygısıza yaklaşımda bulunmakta ayrıl diyen kimseye düzgünce cevap yamadım teşekkür ettim emini 15 sayfanın tümünüde okumadınız.okusaydınız görürsdünüz kimseye zorla yorum yaptırmuyorum.gelip saygısızlık edene okuyup güldüm diyenede pat diye cevabımı yapıştırmaya devam dicem genelleme yapmıyorum tabi.sadece yardımcı olanlara teşekkürüm..benim memnuniyetim sizi ırgılamaz o zaman

hepsini okudum tüm sayfaları ve her msjda yeni bi ayrıntı.

size mutluluklar :3:

Okudum okudum merak etmeyiniz
Her seferinde yeni bir detay çıkıyor
Bence burada konu açmaktan daha fazla pişman olacağın şeyler olabilir hayatında.
Israrla söyleniyor arkadaş bide sen oku
Boşanma kağıdı dediğin şey öyle aylarca beklenmez
Uyarıyoruz seni anlamak istemeyen sensin
Ne yardımı bekliyorsun anlayamadım ki

ben o denenlere bir şey demiyorum.yok namussuz yok yuva yıkan yok sana güldük gibi yorumlarla derdim ..düzgünce hitaplarla yazılsa bir sorun çıkmaz.kimsenin bana hakaret etmeye küçümsemeye hakkı yok zaten biraz daha hakaret eden olursa hukuki yollara ben başvurucam.düzgünce uyaranlara teşekkürümü ilettim zaten..hayır konuyu çoğu kişi okumadan gelip yorum yazıyor..orda her şeyi yazdım.sonuç odaklı olmak varken konu olmayan yerelere dağıldı.herkes süper düzgünmüş gibi yorum yazaıyor hata yapmışta olabilirim.itirazım yok .ama her şeyin adabıyla söyleniş tarzı vardır. adabını bilmeyene elbet karşılık vericem

ben o denenlere bir şey demiyorum.yok namussuz yok yuva yıkan yok sana güldük gibi yorumlarla derdim ..düzgünce hitaplarla yazılsa bir sorun çıkmaz.kimsenin bana hakaret etmeye küçümsemeye hakkı yok zaten biraz daha hakaret eden olursa hukuki yollara ben başvurucam.düzgünce uyaranlara teşekkürümü ilettim zaten..hayır konuyu çoğu kişi okumadan gelip yorum yazıyor..orda her şeyi yazdım.sonuç odaklı olmak varken konu olmayan yerelere dağıldı.herkes süper düzgünmüş gibi yorum yazaıyor hata yapmışta olabilirim.itirazım yok .ama her şeyin adabıyla söyleniş tarzı vardır. adabını bilmeyene elbet karşılık vericem

Hukuk yolu her zaman açık
Hakaret edildiğini düşündüğün yorumları site yönetimine de bildirebilirsin.
Okuduklarımdan çıkardıklarımı yazıyım , net değilsin, sıkıştıkça yeni detaylar veriyorsun,
Sonuç dediğin durumda karmaşık.
Boşanma yaşayan arkadaşlar, avukat olanlar uyardı seni, anlaşmalı boşanma bu kadar uzamaz diye
Dikkatli ol diye.
Bundan sonrası senin insiyatifin.
Hakkında hayırlısı

Son düzenleme:
hemen evlenmeyi beklemiyorum .tekmeyi bassa basardı çok defa ayrılmak istedim şuan bile düşünüyorum zaten .ne yapmam gerek diye sordum adam tekme atar mı demedim

ordaki tekme kelimesi aslında mecazi anlamdaydı neden kızdınız anlamadım..
nedense iyi kelimelere her daim varız ama kötü anlamlar yüklediğimiz kelimeler bizi yoldan çıkarıyor ve bütün hanfendiliğimiz yerle bir..allah yolunuzu açık etsin..

Hukuk yolu her zaman açık
Hakaret edildiğini düşündüğün yorumları site yönetimine de bildirebilirsin.
Okuduklarımdan çıkardıklarımı yazıyım , net değilsin, sıkıştıkça yeni detaylar veriyorsun,
Sonuç dediğin durumda karmaşık.
Boşanma yaşayan arkadaşlar, avukat olanlar uyardı seni, anlaşmalı boşanma bu kadar uzamaz diye
Dikkatli ol diye.
Bundan sonrası senin insiyatifin.
Hakkında hayırlısı

sıkıştığım için değil açıklama yapmak durumunda kalıyorum çünkü kara çıkmış dememe rağmen bhala evli diyenler oldu.konu o kadar başka yerlere gitti ki ben sıkışmadım .yoksa her detayı burda vermek durumunda değilim olay zaten ana hatları ile ortada ..tesekkürler

ordaki tekme kelimesi aslında mecazi anlamdaydı neden kızdınız anlamadım..
nedense iyi kelimelere her daim varız ama kötü anlamlar yüklediğimiz kelimeler bizi yoldan çıkarıyor ve bütün hanfendiliğimiz yerle bir..allah yolunuzu açık etsin..

bende kötü bir şey demedim .tekme atar mı bilemem dedim sadece şu anda ben napmalıyım diyorum sadece

bende kötü bir şey demedim .tekme atar mı bilemem dedim sadece şu anda ben napmalıyım diyorum sadece

beklemeye devam et bu arada kendine yeni bir ilişki için aday bakmaya başla

bunla olmazsa en azından başkasıyla olur

bence zaten bunla olmasın bu ilişki şimdiden yıpranmış

sıkıştığım için değil açıklama yapmak durumunda kalıyorum çünkü kara çıkmış dememe rağmen bhala evli diyenler oldu.konu o kadar başka yerlere gitti ki ben sıkışmadım .yoksa her detayı burda vermek durumunda değilim olay zaten ana hatları ile ortada ..tesekkürler

Hakim karar verse bile davayi acan kisi o kagitla gidip imzasini atip son noktayi koymadikca vazgecme secenegi herzaman vardir.
Ve o imza belirli bi zamana karar atilmazsa dava dusuyo yeniden dava acilmasi gerekiyo...
Burda oyle en azindan orayi bilemicem tabi..

o kadının yerine kendinizi koydunuz mu hiç peki, bir evliliği var ve bitiyor ne acı, hem de kocası daha dava sonuçlanmamışken kendisine bir sevgili(psikolog!) bulmuş.

Evliliği aile zoru ile olmuştu' demişsiniz.. Eğer öyle olduysa neden boşanıyor olmasına rağmen sıkıntılı, dertli.. İstemediği hayattan kurtuluyor, Siz varsınız sevdiği.. Aileler biliyor, onaylıyor. Sevdiğiyle yeni bir hayata başlayacak.. Onun yanındasınız.. Dertli olması saçma değil mi :44:

6 yıl zorla flörtmü diyorum ya nolur yapmayın yoruldum ya.sevmişler birbirlerini daha sonra evlenmeye yakın vazgeçmek istemişler.aileler işin ucundasınız olmaz demiş.heralde kurtarmaya çalışmışlar değil mi,. sonrada ilk eşi demiş ayrılalım dayanamıycam diye .hata yaptık diye nolur konunun tamamını okuyup ya yorum yapın yada rica edicem cidden yoruldum .böyle bir yer olduğunu bilseydim buranın asla derdimi açmazdım

buna siz inanıyomusunuz,çocuğa söyleseniz o dahi inanmaz

bence nasıl oldu biliyomusunuz,evlenmeye karar verdiler vede severek isteyerek evlendiler hiç zorlama olmadan

ama malesef araya üçüncü şahıs girince evlilikleri,mutlulukları bitti

benimde kuzenim avukat .pardon ben 2 yıl ilişkim var diyorum .ailesi karşı çıkmış zaten kolay olduğunu malum oldud a öyle mi gördünüz .yaşanılan her şeyi buraya mı yazıyım .insanların dertlerine oturup karşılıklı gülüyorsanız benimde size söyleyecek pek bir şeyim yok ben 2 yılllık ilişkideyim diyorum tanışma aşk başlama hepsi toplam onların ilişkileri zaten 7 yılllı topllam flört bilmemnesi nişanı.ailelerin neler yaptığını nasıl ikna edildiğini biliyormusunuz da yorumluyorsunuz .ben yardım istedim oturup gülünmesini değil sizimnde çocuğunuz var mı bilmiyorum ilerde boşanmış biriyle ilişki yaşayıp üzülürse oturup gülün tammam mı. avukatsa eşiniz şüphe ederim.öyle her anlaşmalı boşanma o kadar kolay bitmiyor.kararı avukat değil hakim verir. ne insanlar var gelmişler birde beni eleştiriyorlar haha çok komik komedi filmi yazmadım oraya insanlara saygı duyun okumak bir şeyi değiştirmiyor tabi birde silah zoru yazmışsınız ben sanki orda silah zoru yazdım cidden okumayı öğretmm gi gerek yada sözlük mü koymalıyım anlamıyorsanız yorum yapmayın geçin
bana bak sana eşimin ismini verirsem,araştırır bulursun yaptıgı işlerden dudagın uçuklar.2 dönem baro başkanlıgı, mahmut tuncerin avukatlıgını aktif olarak yapmakta ve sayısız dava..gerçekten eşimi asla övmem ama lafta gelmesine tahammül edemem... eşimden şüphe edecegine kendi kişiliginden şüphe duy.. iki insanın arasına sızıp durma..boşanmak istemiyo bi taraf belli..cocugum var evet.. boşanmak üzere olan birinin yuvasını yıkan konumda olursa ve senin yaptıklarını yapmışsa heralde onun kafasını kırarım.. ayrıcaaaaa madem ki yorum yapmayı geçin diyosun,niye konuyu acıyosun.. seninle ilgilendigimiz yada acıdıgımız için yorum yapmıyoruz o gencecik kıza acıdıgımız için biçogumuz yazıyoruz farkındaysan.seni pohpohlayıp ah canım üzülme onu boşayıp sana gelecektir mi diyecektik sence..böyle bi sistem yokk,,aç gözünü çık aradan

şöyle bir sistem olsa

aldatan evli bayan ve erkeklerin kimliklerinde damga olsa ozaman herkes kimin ne olduğunu anlardı

süper kökten çözüm

bana bak sana eşimin ismini verirsem,araştırır bulursun yaptıgı işlerden dudagın uçuklar.2 dönem baro başkanlıgı, mahmut tuncerin avukatlıgını aktif olarak yapmakta ve sayısız dava..gerçekten eşimi asla övmem ama lafta gelmesine tahammül edemem... eşimden şüphe edecegine kendi kişiliginden şüphe duy.. iki insanın arasına sızıp durma..boşanmak istemiyo bi taraf belli..cocugum var evet.. boşanmak üzere olan birinin yuvasını yıkan konumda olursa ve senin yaptıklarını yapmışsa heralde onun kafasını kırarım.. ayrıcaaaaa madem ki yorum yapmayı geçin diyosun,niye konuyu acıyosun.. seninle ilgilendigimiz yada acıdıgımız için yorum yapmıyoruz o gencecik kıza acıdıgımız için biçogumuz yazıyoruz farkındaysan.seni pohpohlayıp ah canım üzülme onu boşayıp sana gelecektir mi diyecektik sence..böyle bi sistem yokk,,aç gözünü çık aradan[/QUObana bak pardon hitap şeklinize dikkat ediniz ...karşınızda 18 yaşında biri yok yaptığınız terbiyesizlik zaten ortada.genelde okuduğunu anlayanlarla muhatabımdır birde isim vermişsiniz.ggerçekten çok etkilendim.böyle yazıncada siz ciddi anlamda üzüldüm kahroldum.ben kişiliğimden eminim insanların dertlerini eşimle okuyarak gülmüyorum mesela ..acıdığın için yazıyorsun eksik olmayın iyi geceler yalnız o kız burda değil malesef sizden haberi yok

Evliliği aile zoru ile olmuştu' demişsiniz.. Eğer öyle olduysa neden boşanıyor olmasına rağmen sıkıntılı, dertli.. İstemediği hayattan kurtuluyor, Siz varsınız sevdiği.. Aileler biliyor, onaylıyor. Sevdiğiyle yeni bir hayata başlayacak.. Onun yanındasınız.. Dertli olması saçma değil mi :44:

sıkıntısı aileyi ikna etme çabasında yaşamış oda yıpranmış.işini falan bıraktı başka bir yere geçti ev meseleleri falan..na seviniyor zaten şu ara biraz dengeleri kaçırdı her zaman ilgiliydi bana.birde kendi aile prolemi var boşanma dışında.babası biraz despot şöle olsun böle olsun şöle yapın falan diyor

o kadının yerine kendinizi koydunuz mu hiç peki, bir evliliği var ve bitiyor ne acı, hem de kocası daha dava sonuçlanmamışken kendisine bir sevgili(psikolog!) bulmuş.

o kadın beni bağlamıyor benim ilişkim beni bağlıyor. boşanmalarına ben sebep değilim .ayırmadım.kendi istemiş benim yerime siz üzülebilirsniz

buna siz inanıyomusunuz,çocuğa söyleseniz o dahi inanmaz

bence nasıl oldu biliyomusunuz,evlenmeye karar verdiler vede severek isteyerek evlendiler hiç zorlama olmadan

ama malesef araya üçüncü şahıs girince evlilikleri,mutlulukları bitti

araya giren ben değilim 3 kişi yok ısrarla siz idda ediyorsanuz .o benim yaşamımda yok hayali olarak koyup yorumlıyacaksanız .o benim için önemli değil dikkate almıyorum zaten

Hakim karar verse bile davayi acan kisi o kagitla gidip imzasini atip son noktayi koymadikca vazgecme secenegi herzaman vardir.
Ve o imza belirli bi zamana karar atilmazsa dava dusuyo yeniden dava acilmasi gerekiyo...
Burda oyle en azindan orayi bilemicem tabi..

karar çıktı kağıt bekleniyor yani dava görüldü ortada görülmeyen bir şy yok adam boşanmış karar çıkıcak

Back
X