boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

Çakma evlilikleri engellemek adına böyle bi zorunluluk var diye bende duydum ama
Git ayrı evde kal, günün dolunca da boşanırsın dimi
Asıl boşanmak isteyen böyle yapar

ne alaka ya kim kalır ya hayır kadın gidecek yeri olmazsa erkek o evde kalmaz ki hele tamamen bitiren erkek insan sevincemi böle oluyo anlamdım ki konu sahibi yazık ediyon kendineee

Çakma evlilikleri engellemek adına böyle bi zorunluluk var diye bende duydum ama
Git ayrı evde kal, günün dolunca da boşanırsın dimi
Asıl boşanmak isteyen böyle yapar

peki bu evlenip bi hafta sonra filan boşanan ünlüler nasıl boşanıyo
ben bi kaç kere bu tarz haberler duydum

peki bu evlenip bi hafta sonra filan boşanan ünlüler nasıl boşanıyo
ben bi kaç kere bu tarz haberler duydum

Bilmem
Boşandı derken ev mi ayırıyolar acaba
Magazinciler de flaş geçiyo da
Hukukçu varsa aramızda, daha iyi bilir

Bilmem
Boşandı derken ev mi ayırıyolar acaba
Magazinciler de flaş geçiyo da
Hukukçu varsa aramızda, daha iyi bilir

yok ev ayırma değil direk boşanıyo diye biliyorum
benim de kafam karıştı
avukat arkadaşlar yazsa keşke

Bir yıl evli kalma zorunluluğu anlaşmalı boşanmada var.

yok ev ayırma değil direk boşanıyo diye biliyorum
benim de kafam karıştı
avukat arkadaşlar yazsa keşke

Ya da yeni evliyken boşanan arkadaşlar da bilebilir
Zaten o kısım mecburiyse bile
Adamı eve zincirleyen yok çıksın gitsin
Avukat aynı evde kalın dedi ne demek, boşanma avukatı bu aile terapisti mi

Ya da yeni evliyken boşanan arkadaşlar da bilebilir
Zaten o kısım mecburiyse bile
Adamı eve zincirleyen yok çıksın gitsin
Avukat aynı evde kalın dedi ne demek, boşanma avukatı bu aile terapisti mi

ben bu olaydan hiçbir şey anlamadım zaten tutarsızlık dizboyu
sürekli de yeni ayrıntılar çıkıyo
keşke olayı baştan sona bi anlatsaymış
ilk zorla evlilik meselesi vardı o sonra 6 yıllık flörte döndü

emin olduğum tek şey adamın sürekli davranışlarına kılıf uydurmak birtakım yalan söylediği

iyide canim bu bayanin konularina bakilirsa iki yildir ask yasiyor burda neyi ispatlamaya calisiyor anlamadim gitti evet yapmissin bir hata hemde cok buyuk bir hata 2 yildir ask yasadigin adamin zavalli karisi duydu seni simdi bosanmak istiyor bence kutlama yapmalisin bak kazandin bunca seye ragmen evet hataydi pismanim demiyor dahada israrla burdaki bayanlari inandirmaya calisiyorsun ben evlilik yikmadim diye bence sen burdakileride bosver herkes yaptiginla gun gelecek hesaplasacak vicdaninin sesini dinle bakalim o sana ne diyecek asla ama asla yuva yikanin yuvasi olmaz aslinda iyi bile olmus kizcagizda kendini kurtarmis olur sahte koca bosanmasini bile beklemeden ortalikda dolanan gelin adayi

(erkek arkadaşımla daha önce arkadaştık tanışmıştık kendisi nişanlıydı daha sonra evlendi........nihayet aramızda bir aşk başladı.yani ben tanıdığımda zaten dava başlamış ve bitmek üzereydi. ) diye cümleler kurmuşsun??? nasıl bir çelışki bu?

Evet bende adamın yalan söylediğini düşünüyorum ama
Bunları biz bile buradan anlıyosak
Konu sahibinin anlamaması mümkün değil

Ha aşk sebebiyle görmezden geliyosa da kendi bilir

bi avukata gidip sor bence. 2 yıldır devam eden( yanlış mı anladım, ilişkininiz o kadarlıkmış), evrakı gelmeyen anlaşmalı boşanma nasıl oluyor?

bir de kadının da razı olduğunu söylemişsin. bu senin şahit olduğun bişey mi yoksa sadece adamın sana söylediği mi?

fena kandırılıyor olabilirsin, sırf yorumlara kızıp da gözlerini kapama

ayrıca söylemeden edemedim. ailenin de biliyor ve onay veriyor olması çok çok tuhaf bi durum. baba dediğin, " patlamadınız ya, henüz bekar sayılmayan adamla ne işin var "der benim bildiğim

Son düzenleme:
Sadece ilk sayfayı okuyabildim 22 sayfayı da yorumu da okuyamayacağım. Boşanma arifesinde ilişkiye başlamak çok büyük hata çünkü belkide araları düzelecekti siz engel oldunuz. Ayrıca ailemin zoruyla evlendim masalına siz inandınız mı? He canım he.

Son düzenleme:
.ama bu ilişki beni, çok yıprattı.dava süresinde eski eşiyle aynı evde kalmalarına bile katlandım bir süre

demişsinde evde kalmalarına bıle katlandım ne demek sonuçta daha boşanmamışlar senmısın karısı omu ıstedgı kdr boşanma arefesınde olsun hakkın yok katlanamıyorsan bıraksaydın pehh

İnsan sevince dogru dusunemiyo bence.siz o ne derse inanmissiniz gozunuz gormuyo yada isinize gelmiyo gercekler..bizler objektif bakiyoruz bu anlattiklariniza ve gordugunuz gibi herkes oyalandiginiz konusunda hemfikir..biraz gercekci olmaya calisin.
Hem sonra evlenseniz cokmu mutlu oluruz saniyosunuz.inanin surada dert diye actiginiz konuyu mumla ararsiniz.

ben hukukçuyum,yorumları okuyamadım.
o boşanma anlaşmalı değildir,anlaşmalı olması için en az 1 yıllık evli olmak gerekir,ayrıca eşiyle aralarında bir protokol imzalayıp mahkemeye verirler ve tanığa bile gerek kalmadan tek celsede boşanırlar. taraflar anlaştıysa zaten evrak falan da istenmez bir yerden.
çekişmeli boşanmadır o,yani bir taraf boşanmak isterken diğeri boşanmak istemiyordur veya ikisi de boşanmak istiyor ancak nafaka, tazminat, çocuk varsa onun velayeti veya evlilik malları konusunda anlaşamıyorlardır,böyle davalar da uzar biraz. Ama eşiyle aynı evde yaşıyorlarmış,davayı da aynı yerde açmışlardır,evraklar bulundukları il veya ilçedeki kurumlardan gelecek,o evraklar da tarafların sosyal ekonomik durumunu tespit için istenir, evraklar bankalardan ve emniyetten gelir, o evrakların da 10 gün gibi bir süre içinde gönderilmesi zorunlu, yoksa kuruma cezası var,yani sonuç olarak araştırması veya gelmesi zahmetli evraklar değil.
bence davaya kendiniz girmek istemezseniz erkek arkadaşınızın tanımadığı başka birini gönderin de izlesin davanın seyrini...

peki evlendikten hemen sonra boşananlar nası boşanıyo mesela 1 hafta sonra filan boşananlar oluyo diye duyuyorum

peki evlendikten hemen sonra boşananlar nası boşanıyo mesela 1 hafta sonra filan boşananlar oluyo diye duyuyorum

Teknik olarak anlaşmalı boşanmak mümkün değil fakat hakimin takdiri devreye giriyor burda. tarafların cok gecerli sebepleri varsa ve iki taraf da mutabıksa hemen boşuyo.

1 yıllık evli olma şartı tutmadığı için teknik olarak anlaşmalı boşanma olmuyor, ayrıca anlaşmalı boşanmada tarafların duruşmada bizzat hazır bulunması gerekiyor, tanığa da gerek yok. 1 haftalık evliyken boşanmak isteyenler de iki tanık gösteriyor, iki taraf da boşanmak isteyince onlar da hemen boşanabiliyor, çekişmeli boşanma olarak geçiyor bu da, tarafların duruşmada hazır bulunmasına gerek yok, ama boşanma konusunda anlaştıkları ve tanıkları olduğu için hemen tek celsede bile boşanabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…