canım söyledim a dan z ye herşeyi biliyor olurmuş böyle şeylerSöyle kurtul annene kocanın haltını yeter ya nedır bu çektıgın .
canım söyledim a dan z ye herşeyi biliyor olurmuş böyle şeyler
canım olabilirmiş böyle şeyler babam dul kızım var demeyi kaldıramazmış annenemler duysa kalp krizi geçirirlermiş daha 2 yıl olmuş boşunamı evlenmışım ben bu liste uzar uzarAnnen baban bu kadar genişmiler ya allah aşkına anlamıyorum şu boşanma olayını . Korkuları ne baslarına mı kalcan dıye yoksa kızıyla baska adamı dusunen damadı nasıl severler ya tanımıyorum benım bogasım gelıyor adamı .
içime sinmiyor canım evet bir çok iyi yanı var ama şu son yaptığı içime sinmiyorBir sans daha vermeyi hiç mi dusunmezsin
Sonuç olarak ilk defa kumar oynamış ve kandırılmiş.
canım olabilirmiş böyle şeyler babam dul kızım var demeyi kaldıramazmış annenemler duysa kalp krizi geçirirlermiş daha 2 yıl olmuş boşunamı evlenmışım ben bu liste uzar uzar
canım öyle ki durum hevese döndü heves evlenip hevesle boşanamazmışımKumar falan hepsını gec de ben sanırım bır tek bunu kaldıramam . Geçirsinler senın o duruma dusmenden ıyıdır .
valla şurdan aklı selim biri ile görüşmek bana daçok iyi gelirdi :)Seni çok sevdim Vega. Yakın olsak görüşmek isterdim. Etrafında sağlıklı insan yok. Kıyamam ya...
aynen geçen gün tam heycanla torpil buldum diyecektım son anda frenledim kendimiAileniz anladığım kadarıyla sizi çok sevdiklerini, sizin nasıl mutlu olacağınızı sizden daha iyi bildiklerini ve sizin mutluluğunuz için ne pahasına olursa olsun onların uygun gördükleri şekilde davranmanız için sonuna kadar uğraşmaları gerektiğini düşünüyorlar. Siz onların istediği şekilde davranmayınca da hırslanıyorlar.
Telefonlarına çıkmayın olmaz mı? İşe girin ve canınızı sıkan kimseyle görüşmeyin. Bu arada iş mevzusunu aileden kimseye söylemeyin isterseniz. Onu bile engellemeye çalışma potansiyelleri var gibi geldi.
canım psikologa durumu anlatınca şaşıracak fln sandım adam hiç güz ifedesini bozmadan dinledi bence sorun yok dedi şok oldum yaKumar falan hepsını gec de ben sanırım bır tek bunu kaldıramam . Geçirsinler senın o duruma dusmenden ıyıdır .
çözüm olmaz ki edres var ortada bı bebek var mecbur yanıTelefon numaranı değiştir.
Düşsünler yakandan.
canım psikologa durumu anlatınca şaşıracak fln sandım adam hiç güz ifedesini bozmadan dinledi bence sorun yok dedi şok oldum ya
3 haftadır dik duruyorum ama yoruldum ya ne yapmam lazım nasıl ikna ederim bilmiyorumCanim gercekten senin ne hissettiginin,yikilan guveninin,destek bekledigin kimsenin umrunda degil .
Elalem ne der diye diye bize bir kez verilmis hayati bosu bosuna harciyoruz.
Korkuyoruz sindiriliyoruz..
Anneannen kalp krizi falan gecirmez
Kimseye hic bi .ok olmaz..
Herkes kapisini kapatir en fazla bir hafta konusulur unutulur gider ..
Kimsenin isi gucu yok bunu mu konusacaklar..
Lutfen dik dur eger bosanip daha mutlu olacaksan bu aksamki gorusmeye git ve dimdik konus ki herkes anlasin senin kararinda ne kadar net oldugunu ..
Umarim buldugun is olur ve kimseye muhtac olmazsin ..
Kendini dinle ,kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?