bosanıyoruz. .

Uyumuş bile çoktan
adam.bana defol git dedi yatağı ayırdı
yuzsuzlik olmazmi
ama laflarınız karşılıklı söylenmiş, şimdi onun söyledikleri varda sizde pek aşağı kalmamışsınız:)) bide orası var.
yatağı bence siz de yatağa gelmezseniz pasifize olacaktı o yüzden risk almadı aklınca. siz çağırınca dayanamaz sanırsam.
yüzsüzlüğe gelirsek tartışma dahada kötüymüş yani demek istemiyorum da öyle yani kabul edin:)
o yüzden yüssüzlük demeyelimde zeytin dalı diyelim biz ona:)

Uyumuş bile çoktan
adam.bana defol git dedi yatağı ayırdı
yuzsuzlik olmazmi

Ay neçayı ne çorbası arkadaşım iyice çorba mı ediceksin durumu adamın olan saygısı da yerle bir olur. Git sessizce kalkar mısın konuşalım de. Uyandır mutlaka, bu sıradan bi kavga ve sonrasında yaşanan küslük değil, oturup konuşmamız lazım, büyük büyük laflar konuşup sonra da kenara çekilmek olmaz, bu akşam bu konu konuşulacak gerekirse uyumayacağız ama konuşacağız de. Alttan alır tavır değil, olayı netleştirme tonunda davranın olur mu? Bu adım atmak, onu şımartmak olmaz, aksine hatta

Ay neçayı ne çorbası arkadaşım iyice çorba mı ediceksin durumu adamın olan saygısı da yerle bir olur. Git sessizce kalkar mısın konuşalım de. Uyandır mutlaka, bu sıradan bi kavga ve sonrasında yaşanan küslük değil, oturup konuşmamız lazım, büyük büyük laflar konuşup sonra da kenara çekilmek olmaz, bu akşam bu konu konuşulacak gerekirse uyumayacağız ama konuşacağız de. Alttan alır tavır değil, olayı netleştirme tonunda davranın olur mu? Bu adım atmak, onu şımartmak olmaz, aksine hatta
Ben eminim şimdi gidip uyandirsam bile uyanmak istemez uyur eminim yani git başımdan filan der

Sen kararlı durursan kalkar. Kalkıp yüzüme bakana kadar burda kalk demeye devam edeceğini söyle tatlım.
Sen esimi tanimiyor sun
Kalkmaz
vallahi kalkmaz :))))
Hatta ilerde yüzüme dahi vurma ihtimali var sana defol git dedim.hala geldin bile diyebilir o sini r anında
bide benim de çok uykum geldi
Salonda yatay im bende ya
gece namaz kılmaya gelir salonda kiliyor

Her evlilikte olan şeyler. Elbette haklısın ama adamın erkekliğine laf etmişsin. Şu kredi mevzusuna girmen de hoş olmamış. Bundan boşanılmaz. Biraz uzak durun birbirinizden. Sonra sakin sakin konuşursunuz.

1.5 yıllık evli memur bir bayanim.. 28 yaşındayım. .
su an o kadar kötüyüm ki..
Eşimle tamamen aşk evliligi yaptım, ailem karşı idi nisanimi filan yaptılar ama sonra istemediler esimi.. Ben resti çekip gizlice eşimle evlendim...
sonra ailemle aram düzeldi .. ama hep eşimin beni kandirdigini , ailemin haberi olmadığını bildiğini ve bu sebeple bana ailene haber ver öyle evlenelim demesi gerektiğini filan dusunduler.. benimse gözlerim kapalı idi çok çok çok asiktim.. hala da öyleyim Maalesef. . Eşim bana karşı çok sevecendir sınırlı olmadığı sürece çok çok iyidir. . Asla ailesine ezdirmez kimseye laf soyletmez.. Aslında mutlu bir evliliğim vardı ama..
Asıl konuya geleyim biz evlenirken bi köşe takımı almıştık . Ve ayrılıyor sürekli parçaları bozuldu.. annemde ayrıldığı için laf etmişti niye sormadan aldın filan kötü bu diye.. Neyse. . 2 gün sonra annem bizim memur olarak çalıştığımız ile gelecek.. yine ondan laf duymak istemiyorum annem bi hatam oldu mu saatlerce konuşur. Hala ilkokul 3 te çekmece ye kalem açtığımı konuşuyor. .. bende eşime 3 aydır yalvariyorum bi adam bulup bunu yaptirmasi için.. eşim sorumsuz bir adamdir
sadece onun için önemli olan şeylerin peşine düşer mesela sporunu asla aksatmaz ama ben bir iş söylesem umrunda olmaz
defalarca söylemem gerekir hep bi bahanesi vardır ya uykusu vardır ya o gün yorgunum der. en sonunda ben işyerinden izin alıp o işi yapmak zorunda kalırım. .
Bu döşeme işi için de 3 aydır dilimde tüy bitti yapmıyor yapmıyor oyaliyor.. Neyse dün gitmişti bi adam bulmuştu. Adamida bugün akşam 7 De almaya gidecekti .. Beraber gittik adam dükkanı kapatıp gitmiş esimi beklememis.. tabi umarsiz eşim baktı dükkana geldi arabaya bindi adamın numarasini dahi önceden almamış yandaki berber den aldı numarayı sadece bi kere aradı amaaan açmıyor işte dedi kapattı. . 2. Kere aramaya dahi yeltenmedi
Adam sözünün eri değilmiş dedi.. bende dayanamadim artık " sen de sözünün eri değilsin " dedim
.konuşmaları aynen yazıyorum :
O-ne diyorsun sen dengesiz dengesiz konuşma ne demek sözünün eri değilsin (burada bagiriyor)
Ben- bağırma . Her köşeye sıkıştığında bağırıp hakaret ediyorsun . Ayıp ya.
o- sende gerizekalı laflar konuşma
Ben-bıktım artık senin bu huyundan sorumsuzlugundan
o- defol git o zaman . ( bağırmaya devam ediyor )
ben- her seferinde Sinirden söyledim diyorsun kocaman adamsın 33 yaşında çocuk gibi Sinirden öyleydi deyip duruyorsun
bu lafını da adamsan yeme o zaman defolup giderim. .
o- seni birakacagim zamanı biliyorum ben merak etme ananin kizisin sen
ben- ailemin adını ağzına alma .
Ne zaman birakacaksin kredi borçları bitince mu
O- biliyorum ben hayvan
ben - madem en ufak bi kavgada defol git lafını duyuyorum ben bunu hak etmedim madem adamsın erkek sin bu saatten sonra bu laflari ettiğin kadinla evli kalmazsın ....... Yarın adliye ye gidip dilekçe vereceğim
o - ver . Nr allah in belası imisim ben..
evden çıktı gitti
boşanma dilekçesi örneği istiyorum varmı elinde olan
Siz olsaydınız .....
Saçmalama canım ya deli misin bu kadar saçma bi boşanma sebebi daha görmedim bak bu yollardan ben de geçtim kredi mevzunu açman çok yanlış. Ayrıca senin evin senin düzenin annen ne karışıyo. Annenin düşüncesi için eşini zorlaman hata. Ayrıca bütün erkekler sorumsuz ne zannediyorsun biz eşimize bişey söyleyince emret karıcım diyip koşuyo mu? Sakinleş ve git ağır sözlerin için eşinin gönlünü al öpüşün barışın. Para konusunu da açma. 50 binlik krediyi ödüyorum ben ilk 3 ay senle aynı hatayı yaptım ve inan çok daha kötü noktalara geldik ama geçti çok şükür çünkü ben artık ne kadar bozuşsak da konuyu açmıyorum

herseyi kenara bıraktım ama bana seni birakacagim zamanı biliyorum ben doyor
ben bu korkuyla nasıl yaşarım
güvenim sarsıldı.....
hep ilk hakareti o ediyor
hep ilk o bagiriyor
kocaman öğretmen kadinim
çocuk gibi azarlanmaktan bıktım artik

Bende eşime az kaldı ben biliyorum seni ne zaman bırakacağımı diyordum .. Eninde sonunda kurtulucam senden diyordum :KK43: Benim hesaplarım vardı,üzgünüm :KK43: Benim ki blöf değildi ,umarım sizinki sinir anında söylenmiş sözlerdir ..

umarım boşanma kararı çıkmaz bu olaydan şuan sinirlisin yarın ikinizde sakinleşeceksiniz hayatınıza devam edeceksiniz .......ama şunuda söylemeden geçemem bu konuşma dilinin degişecegini hiç düşünmüyorum ....

Ya ne olaylar ne hakaretler yasayan vat sizin olayinizi kücümsemiyorim saded birbirinizin o an canini acitmak icin söylenmiss aslı pek olmayan sözler bence..orta yolu bulun ask sevgi evlilik kolay bulunan şeyler degil evlenditen sonrada bitmiyo bi ömür surekli revizyon hep caba..bence bi sakinlesin ikinizde ve ikiniİn birbirinize olan aşkinizi hatirlatacak bariz bi aninizi hatirlayin simdi ve onada hatirlatin unutmayin yuvayi dişi kuş yapar erkekler biraz kaba kalabiliyor..
Not: Kavga ettigimizde bi kaşık suda bogasım gelir tepikleyesim gelir neler solerim ama icimden...heee sor bakalimm simdi tirnagina taş degsin istermiyim kimseye laf ettirirmiyim canimdan ôtedir çunku koca bi yasanmislik bizimkisi ...yani kisaca OLUR ÖYLEEEEEEEEEE. :KK74:

Hayret yani ne diye saygınızı kayıp ediyorsunuz hiç fedakarlık yok ,2 çocuk gibisiniz

Ahh ahh.. Rest çekmişsiniz. Uygulamazsanız bir ömür boyu ne zaman boşayacak kaygısıyla ve güvensizliğiyle yaşayacaksınız, eşinizde bak benden vazgeçemiyor moduna girecek. Uygularsanız saçma bir kavga yüzünden evliliğiniz yitip gidecek. Anladığım kadarıyla annenizde biz sana dedik bundan adam olmaz diye ölene kadar konuşup duracak. Neden hemen boşanalım diye rest çektiniz ki :KK43: seviyorsunuz da belli.

Bir döşeme takımından eşinizin adamlığını erliğini sorgulamışsınız.
Butun suç sizin..
Varsın yaptırmasın döşemenizi kırık olsun eski olsun ayrılıyor olsun. Akıl sır ermiyor, bir annenizin lafıyla nerelere getirmişsiniz.

Bir döşeme takımından eşinizin adamlığını erliğini sorgulamışsınız.
Butun suç sizin..
Varsın yaptırmasın döşemenizi kırık olsun eski olsun ayrılıyor olsun. Akıl sır ermiyor, bir annenizin lafıyla nerelere getirmişsiniz.
Nasıl suç benim ya
3 aydır dilimde tüy bitti diyorum
azıcık önem vermesini istemek mi suç .
Sorun bi köşe takımı değil ki
sorun onun umursamazligi..
bu huyundan bıktım diyorum aldığım cevap defol git . Ve direk hakarete başlıyor
seni bosayacagm zamani biliyorum doyor
.
Nasıl suç benim oluyor vallahi anlamıyorum

Nasıl suç benim ya
3 aydır dilimde tüy bitti diyorum
bu huyundan bıktım diyorum aldığım cevap defol git . Ve direk hakarete başlıyor
seni bosayacagm zamani biliyorum doyor
.
Nasıl suç benim oluyor vallahi anlamıyorum
Anlattığınız şey sadece bir çekyattan ibaret.
Çekyat ya cansız kansız bir çekyat.
Yapılsa ne olurr yapılmasa ne olur?
Çekyat yapılmadı diye evlilik mi bitirilir?
Bana göre yaptığınız bir saçmalıktan ibaret.
3 ay ona söyleneceğinize kendiniz yaptırsaydınız.

Anlattığınız şey sadece bir çekyattan ibaret.
Çekyat ya cansız kansız bir çekyat.
Yapılsa ne olurr yapılmasa ne olur?
Çekyat yapılmadı diye evlilik mi bitirilir?
Bana göre yaptığınız bir saçmalıktan ibaret.
3 ay ona söyleneceğinize kendiniz yaptırsaydınız.
Bana kalsa ben çoktan yapmıştım
ona da söyledim ben yapayım diye
ona da izin vermiyor kıskançlık yapıyor
ama kendisi de yapmıyor
cansız bi çek yat olabilir ama ben seni bosayacagm zamani biliyorum demesi çok manidar
oturup o zamanı bekleyecek degilim

X