bosanıyoruz. .

Ama ben almiyorum ki canim
adamın ego su oyle bir tavan ki
adama senin şu huyundan bıktım diyorum aldığım cevap defol git o zaman oluyor
ne diyeyim ben buna
Şu huyundan bıktım bence yanlış bi cümle zaten. Öğretmenmişsiniz ben de öğretmenim siz de iyi bilirsiniz ki sen dili sadece daha çok zarar verir. Öğrencilerinize siz şöylesiniz böylesiniz diye konuşuyor musunuz? Evlilik restleşme alanı değil. Eşiniz de kaptırmış gidiyor boşanırım git dilekçe ver vs. Bunlar ağızdan bir kere çıkması gereken laflar. Eşimle ciddi şekilde ilişkimiz başladığından beri ağzımızdan ne ayrılalım ne de boşanalım lafı çıkmıştır. Çünkü bunlar hassas konular güveni yıkan konular. Eşimin bana benim ona çok sinirlendiğimiz kavgalarımız küslüklerimiz oldu. Ama birbirimizi hiç terk etmekle tehdit etmedik. Ikimiz de biliyoruz ki bu laf bir kere ağıza alınırsa devamı gelir. Siz de lütfen karı koca biraz daha sağduyulu olun. Bakın zorluklarla evlenmişsiniz. Şimdi mutlu olma zamanı. Evet kavga illaki olacak ama karşılıklı anlayış gösterin gitsin yatsın tamam bekleyin illaki konuşacak. Konuştuğu zaman da daha da suçlamayın birbirinizi. Kaç yaşında insanlarsınız. Lütfen ya böyle yok yere bitmekten bahsedince ben burada üzülüyorum. Normal zamanlarda nasıl bu adam?

herseyi kenara bıraktım ama bana seni birakacagim zamanı biliyorum ben doyor
ben bu korkuyla nasıl yaşarım
güvenim sarsıldı.....
hep ilk hakareti o ediyor
hep ilk o bagiriyor
kocaman öğretmen kadinim
çocuk gibi azarlanmaktan bıktım artik

seni bırakacağım zamannı biliyorum da ne demek
ben de senin yerinde olsam bu şüpheyle yaşayama hep aklıma gelirdi heralde ciddi bir geçimsizliğiniz varsa devam et ama sinir anında söylenmiş laflar bunlar sakin olduğunuz zamanda konuşun ne demek istediğini sor ..

uzuldum yasadiklariniza
bi kavgada bosanilmaz ama adam psusuya yatmis bekliyor sanki bosanmayi .. kredi borcunu nerden çikdi evlenmek için deilmi ?
e evlenmeseydi kredi borcu olmazdi, 1.5 yilda nolduda borcun bitmesini ebkleyecek hale geldi çocuk oyuncgaimi bu ...

Annem vırvır edip canımı sıkmasın derken eşine vırvır eden sen olmuşsun canım.
Birbirinize sarfettiğiniz sözler tartışma değil, üste çıkma çabası.
Eğitimci sıfatınla harareti yükseltmeden isteklerini ortaya koyabilme meziyetini kullanmalısın.
Öfkeyle sarfedilmiş sözlere anlam yüklemek doğru değildir.
Düşünmeyin artık. Annen de sınırlarını bilmeli.

Klasik bi kavga aslinda ama kullanilan tabirler hic hos degil... Bundan bosanilmaz, hakime ne diyeceksiniz? Kanepe yüzünden mi? Ilk önce bi sakinlesin, tabii alttan almayin, ben zamani biliyorum la ne kast ediyor bende merak ettim dogrusu ama gercekten birbirinize asiksaniz sakinlesince konusup hallede bileceginizi düsünüyorum... Ama tabii defol ve ben zamani bilirim laflarini ödetmeniz lazim... Allah hakkinizda hayirlisini eylesin...:KK14:

Sizce peki sinirle mi söyledi yoksa boyle bir plan içinde olabilir mi?

Ben biraz fazla evhamliyimdir size de yansitmak istemiyorum şuan bunu
. esinizi en iyi siz tanirsiniz
evlilik hayatta bi kere olur der hep
beni aldatma digin sürece seni bırakmam derdi.. ki şimdiye kadar çok zor zamanlardan geçtik biz.. nelere göğüs gerdik beraber birimiz kol kanat olduk..
Sinirle söyledi ama hırslı hırslı söyledi

Klasik bi kavga aslinda ama kullanilan tabirler hic hos degil... Bundan bosanilmaz, hakime ne diyeceksiniz? Kanepe yüzünden mi? Ilk önce bi sakinlesin, tabii alttan almayin, ben zamani biliyorum la ne kast ediyor bende merak ettim dogrusu ama gercekten birbirinize asiksaniz sakinlesince konusup hallede bileceginizi düsünüyorum... Ama tabii defol ve ben zamani bilirim laflarini ödetmeniz lazim... Allah hakkinizda hayirlisini eylesin...:KK14:
Nasıl odetirim

evlilik hayatta bi kere olur der hep
beni aldatma digin sürece seni bırakmam derdi.. ki şimdiye kadar çok zor zamanlardan geçtik biz.. nelere göğüs gerdik beraber birimiz kol kanat olduk..
Sinirle söyledi ama hırslı hırslı söyledi

Bugün sakinlesin biraz ve sonra konusun esinizle.. Konuşmadan halledilmez hicbir şey... Konuşmak yalvarmak demek değildir ya da seni affettim sözünü yuttum vs demek de değildir.

Siz simdi inada bindirmissiniz erkeksen vs demissiniz gelip konusmaz sizle. Siz konusmayi baslatin ve birbirinizde sevmediginiz yönlere çözümler bulun.

O yatak odasında zibariyor
bende size salonda cevap yazıyorum
muhtemelen burada uyuyup sabah ta ise gideceğim
Ben 28 söz konusu şahıs 33 yaşında
sizin çıldırmanız gayet normal çünkü çıldıran biri varsa mutlaka karşısındada çıldırtan vardır, belliki adam rahat sizinde sabır taşıyor tabi ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor, eşinizde o lafları sizin laflarınıza karşın hırs almak için söylüyor anladığım kadarıyla yani canınızı yakmak için, o can alıcı cümleyide o yüzden söyledi bence, ünkü sizden menfaat bekleyen adam zaten yağlar ballar sizi ve alacağını almaya çalışır bu şekilde açıkça söylemez.
egosu neden yüksek anneniz arka çıkıyor size bunu biliyor ve çalışıyorsunuz aklınca oda kendini böyle müdanesiz davranarak alçaklık kompleksinden kurtulmaya çalışıyor, benim anladığım bu.
bence sabah anlaşmalımı çekişmelimi boşanıcaz ona göre dilekçe yazıcam deyin en azından konu açılır ve gerçekten boşanmak istiyorsa cvp verir istemiyorsa gönül alır.
barışırsanızda bence yapmıyorsun etmiyorsun ithamlarını asla söylemeyin, evin erkeği olduğunu hissettirin ve egosunun normale dönmesini bu şekilde sağlayın. evde yapılacaklar listesini yazıp eline verin boş kaldıkça yaparsın birbirimizi daraltmayalım boşuna deyin.
çenemmi düştü neee

Sen sözünün eri misin çok mu masum bir söz peki?
İlk taşı siz atmışsınız. Bütün kavgalarınız böyle oluyorsa işiniz çok zor.

Ne var ki o sözde ? O da o adam için kullanmış. Sürekli sorumsuz halleri bile SÖZÜNÜN ERİ OLMADIĞINI gösteriyor.
Kadın zaten 3 aydır söylüyormuş ona. Yeni bir sey değilmiş annesi geliyor diye erkene almak istemiş.
Adam defalarca kez söz verip sonra uykum var yorgunum derse sözünün eri değildir. Bu bir deyimdir ve kullanılır.

Orata daha vahim bir şey adamın "ben seni ne zaman bırakacağımı biliyorum" demiş olması. Biraz zekası olan bu lafın ne demek olduğunu anlar. Adamın kadınlar bir işi var belli ki. Hep bu korku ile mi yaşasın?

Şu huyundan bıktım bence yanlış bi cümle zaten. Öğretmenmişsiniz ben de öğretmenim siz de iyi bilirsiniz ki sen dili sadece daha çok zarar verir. Öğrencilerinize siz şöylesiniz böylesiniz diye konuşuyor musunuz? Evlilik restleşme alanı değil. Eşiniz de kaptırmış gidiyor boşanırım git dilekçe ver vs. Bunlar ağızdan bir kere çıkması gereken laflar. Eşimle ciddi şekilde ilişkimiz başladığından beri ağzımızdan ne ayrılalım ne de boşanalım lafı çıkmıştır. Çünkü bunlar hassas konular güveni yıkan konular. Eşimin bana benim ona çok sinirlendiğimiz kavgalarımız küslüklerimiz oldu. Ama birbirimizi hiç terk etmekle tehdit etmedik. Ikimiz de biliyoruz ki bu laf bir kere ağıza alınırsa devamı gelir. Siz de lütfen karı koca biraz daha sağduyulu olun. Bakın zorluklarla evlenmişsiniz. Şimdi mutlu olma zamanı. Evet kavga illaki olacak ama karşılıklı anlayış gösterin gitsin yatsın tamam bekleyin illaki konuşacak. Konuştuğu zaman da daha da suçlamayın birbirinizi. Kaç yaşında insanlarsınız. Lütfen ya böyle yok yere bitmekten bahsedince ben burada üzülüyorum. Normal zamanlarda nasıl bu adam?
Ya inanamazsin normalde bana karsi o kadar iyi ki.. Hiç adımla hitap etmez aşkım canım cicim bana çok düşkün dur varsa yoksa benim dir onun için. . Ben mutlu oldum mu ben üzüldüm mu .. derdi o dur yanu..
sinirlenince canavar a dönüşüyor Resmen..
haklisiniz bende bi eğitimci olarak farkındayım yanlış olduğunun ogrencilerimle de çok dikkatli konuşurum ama işte. .
Cok aşığım.. mantıgim devre dışı. .
Annem gelince ne yapacağım ben
hala kus olursak annem in aklı hep bende kalacak o da fazla kalmayacak biliyorsunuz pazartesi okullar açılıyor annemde öğretmen

Bence dikkat et öfke ile ağızdan çıkmış sözlerde gerçeklik payıda vardır. Kurduğu cümle kafada soru işareti bırakan cinsten.

1.5 yıllık evli memur bir bayanim.. 28 yaşındayım. .
su an o kadar kötüyüm ki..
Eşimle tamamen aşk evliligi yaptım, ailem karşı idi nisanimi filan yaptılar ama sonra istemediler esimi.. Ben resti çekip gizlice eşimle evlendim...
sonra ailemle aram düzeldi .. ama hep eşimin beni kandirdigini , ailemin haberi olmadığını bildiğini ve bu sebeple bana ailene haber ver öyle evlenelim demesi gerektiğini filan dusunduler.. benimse gözlerim kapalı idi çok çok çok asiktim.. hala da öyleyim Maalesef. . Eşim bana karşı çok sevecendir sınırlı olmadığı sürece çok çok iyidir. . Asla ailesine ezdirmez kimseye laf soyletmez.. Aslında mutlu bir evliliğim vardı ama..
Asıl konuya geleyim biz evlenirken bi köşe takımı almıştık . Ve ayrılıyor sürekli parçaları bozuldu.. annemde ayrıldığı için laf etmişti niye sormadan aldın filan kötü bu diye.. Neyse. . 2 gün sonra annem bizim memur olarak çalıştığımız ile gelecek.. yine ondan laf duymak istemiyorum annem bi hatam oldu mu saatlerce konuşur. Hala ilkokul 3 te çekmece ye kalem açtığımı konuşuyor. .. bende eşime 3 aydır yalvariyorum bi adam bulup bunu yaptirmasi için.. eşim sorumsuz bir adamdir
sadece onun için önemli olan şeylerin peşine düşer mesela sporunu asla aksatmaz ama ben bir iş söylesem umrunda olmaz
defalarca söylemem gerekir hep bi bahanesi vardır ya uykusu vardır ya o gün yorgunum der. en sonunda ben işyerinden izin alıp o işi yapmak zorunda kalırım. .
Bu döşeme işi için de 3 aydır dilimde tüy bitti yapmıyor yapmıyor oyaliyor.. Neyse dün gitmişti bi adam bulmuştu. Adamida bugün akşam 7 De almaya gidecekti .. Beraber gittik adam dükkanı kapatıp gitmiş esimi beklememis.. tabi umarsiz eşim baktı dükkana geldi arabaya bindi adamın numarasini dahi önceden almamış yandaki berber den aldı numarayı sadece bi kere aradı amaaan açmıyor işte dedi kapattı. . 2. Kere aramaya dahi yeltenmedi
Adam sözünün eri değilmiş dedi.. bende dayanamadim artık " sen de sözünün eri değilsin " dedim
.konuşmaları aynen yazıyorum :
O-ne diyorsun sen dengesiz dengesiz konuşma ne demek sözünün eri değilsin (burada bagiriyor)
Ben- bağırma . Her köşeye sıkıştığında bağırıp hakaret ediyorsun . Ayıp ya.
o- sende gerizekalı laflar konuşma
Ben-bıktım artık senin bu huyundan sorumsuzlugundan
o- defol git o zaman . ( bağırmaya devam ediyor )
ben- her seferinde Sinirden söyledim diyorsun kocaman adamsın 33 yaşında çocuk gibi Sinirden öyleydi deyip duruyorsun
bu lafını da adamsan yeme o zaman defolup giderim. .
o- seni birakacagim zamanı biliyorum ben merak etme ananin kizisin sen
ben- ailemin adını ağzına alma .
Ne zaman birakacaksin kredi borçları bitince mu
O- biliyorum ben hayvan
ben - madem en ufak bi kavgada defol git lafını duyuyorum ben bunu hak etmedim madem adamsın erkek sin bu saatten sonra bu laflari ettiğin kadinla evli kalmazsın ....... Yarın adliye ye gidip dilekçe vereceğim
o - ver . Nr allah in belası imisim ben..
evden çıktı gitti
boşanma dilekçesi örneği istiyorum varmı elinde olan
Siz olsaydınız .....

"...Seni bırakacağım zamanı biliyorum ben.."

Eski kocam ayni cümleyi bana kurmustu..Hakaretler sorumsuzluk ayni.. Defalarca dilekce vermeye yeltenip vermedim, vazgectim, düzelir dedim.

Bi gün hic ummadigim anda bosaniyoruz dedi.
Bosandik.2 yil olmak üzere.

Iyi ki de bosanmisiz, hayat degmeyen birine adamak icin cok kisa.

Annem vırvır edip canımı sıkmasın derken eşine vırvır eden sen olmuşsun canım.
Birbirinize sarfettiğiniz sözler tartışma değil, üste çıkma çabası.
Eğitimci sıfatınla harareti yükseltmeden isteklerini ortaya koyabilme meziyetini kullanmalısın.
Öfkeyle sarfedilmiş sözlere anlam yüklemek doğru değildir.
Düşünmeyin artık. Annen de sınırlarını bilmeli.
Haklısın ama annem de öğretmen ve sanırım meslek hastalığı bu herseyi mi eleştirir mükemmel olmamı ister off..
beni de düşün bi yandan annem sıkıştriyo bi yandan eşim sorumsuz ben ne yapayım
çaresiz kaldım