bosanıyoruz. .

Bugün sakinlesin biraz ve sonra konusun esinizle.. Konuşmadan halledilmez hicbir şey... Konuşmak yalvarmak demek değildir ya da seni affettim sözünü yuttum vs demek de değildir.

Siz simdi inada bindirmissiniz erkeksen vs demissiniz gelip konusmaz sizle. Siz konusmayi baslatin ve birbirinizde sevmediginiz yönlere çözümler bulun.
Haklısın ama yarın ben sabah ise gideceğim
o da akşam gidecek yani denk gelmeyIz e ertesi günde annem geliyor. .
Off..

"...Seni bırakacağım zamanı biliyorum ben.."

Eski kocam ayni cümleyi bana kurmustu..Hakaretler sorumsuzluk ayni.. Defalarca dilekce vermeye yeltenip vermedim, vazgectim, düzelir dedim.

Bi gün hic ummadigim anda bosaniyoruz dedi.
Bosandik.2 yil olmak üzere.

Iyi ki de bosanmisiz, hayat degmeyen birine adamak icin cok kisa.
Peki ne zaman mis o zaman..
Neyi kastediyor anlamıyorum

sizin çıldırmanız gayet normal çünkü çıldıran biri varsa mutlaka karşısındada çıldırtan vardır, belliki adam rahat sizinde sabır taşıyor tabi ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor, eşinizde o lafları sizin laflarınıza karşın hırs almak için söylüyor anladığım kadarıyla yani canınızı yakmak için, o can alıcı cümleyide o yüzden söyledi bence, ünkü sizden menfaat bekleyen adam zaten yağlar ballar sizi ve alacağını almaya çalışır bu şekilde açıkça söylemez.
egosu neden yüksek anneniz arka çıkıyor size bunu biliyor ve çalışıyorsunuz aklınca oda kendini böyle müdanesiz davranarak alçaklık kompleksinden kurtulmaya çalışıyor, benim anladığım bu.
bence sabah anlaşmalımı çekişmelimi boşanıcaz ona göre dilekçe yazıcam deyin en azından konu açılır ve gerçekten boşanmak istiyorsa cvp verir istemiyorsa gönül alır.
barışırsanızda bence yapmıyorsun etmiyorsun ithamlarını asla söylemeyin, evin erkeği olduğunu hissettirin ve egosunun normale dönmesini bu şekilde sağlayın. evde yapılacaklar listesini yazıp eline verin boş kaldıkça yaparsın birbirimizi daraltmayalım boşuna deyin.
çenemmi düştü neee

Yok yok cenen dusmemis :KK70: sgru konusmussun

Ne var ki o sözde ? O da o adam için kullanmış. Sürekli sorumsuz halleri bile SÖZÜNÜN ERİ OLMADIĞINI gösteriyor.
Kadın zaten 3 aydır söylüyormuş ona. Yeni bir sey değilmiş annesi geliyor diye erkene almak istemiş.
Adam defalarca kez söz verip sonra uykum var yorgunum derse sözünün eri değildir. Bu bir deyimdir ve kullanılır.

Orata daha vahim bir şey adamın "ben seni ne zaman bırakacağımı biliyorum" demiş olması. Biraz zekası olan bu lafın ne demek olduğunu anlar. Adamın kadınlar bir işi var belli ki. Hep bu korku ile mi yaşasın?
Ben anlayamadım maalesef :KK43:

sizin çıldırmanız gayet normal çünkü çıldıran biri varsa mutlaka karşısındada çıldırtan vardır, belliki adam rahat sizinde sabır taşıyor tabi ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor, eşinizde o lafları sizin laflarınıza karşın hırs almak için söylüyor anladığım kadarıyla yani canınızı yakmak için, o can alıcı cümleyide o yüzden söyledi bence, ünkü sizden menfaat bekleyen adam zaten yağlar ballar sizi ve alacağını almaya çalışır bu şekilde açıkça söylemez.
egosu neden yüksek anneniz arka çıkıyor size bunu biliyor ve çalışıyorsunuz aklınca oda kendini böyle müdanesiz davranarak alçaklık kompleksinden kurtulmaya çalışıyor, benim anladığım bu.
bence sabah anlaşmalımı çekişmelimi boşanıcaz ona göre dilekçe yazıcam deyin en azından konu açılır ve gerçekten boşanmak istiyorsa cvp verir istemiyorsa gönül alır.
barışırsanızda bence yapmıyorsun etmiyorsun ithamlarını asla söylemeyin, evin erkeği olduğunu hissettirin ve egosunun normale dönmesini bu şekilde sağlayın. evde yapılacaklar listesini yazıp eline verin boş kaldıkça yaparsın birbirimizi daraltmayalım boşuna deyin.
çenemmi düştü neee
Ya çok güzel yazmışsın Sağol
şimdi ego su hep hep yüksek en ufak eleştiri yi kaldırmaz beyefendi
kendisi de söylüyor ben sorumsuzum diyor
Annesi de söylemişti bana bi iş yap derim aradan 40 gün geçer hala yapacak diye demisti.. ama kendi önemsediği konuları aSLA aksatmaz.....
haklısın ama annem geldiginde hala konuşmuyor olursak ne olacak
annemin aklı hep bende kalır

Ya inanamazsin normalde bana karsi o kadar iyi ki.. Hiç adımla hitap etmez aşkım canım cicim bana çok düşkün dur varsa yoksa benim dir onun için. . Ben mutlu oldum mu ben üzüldüm mu .. derdi o dur yanu..
sinirlenince canavar a dönüşüyor Resmen..
haklisiniz bende bi eğitimci olarak farkındayım yanlış olduğunun ogrencilerimle de çok dikkatli konuşurum ama işte. .
Cok aşığım.. mantıgim devre dışı. .
Annem gelince ne yapacağım ben
hala kus olursak annem in aklı hep bende kalacak o da fazla kalmayacak biliyorsunuz pazartesi okullar açılıyor annemde öğretmen

Bence o gelene kadar aranız düzelir.
Benim eşim de kimi zaman aşırı tepki gösterir olmayacak şeylere. Öleyim de senden kurtulayım demişti bi defasında. Çok üzülmüştüm.
Ama sinir anında insan söylüyor işte. Karşısındakinin canını acıtmaya çalışıyor.
Normalde sizi hoş tutan bir eşmiş. Sinirlenince olmuş işte..

O sözde ne var demiş arkadaşlar ama ben eşime sen sözünün eri değilsin desem çok alınır bu dediğime çünkü verdiği sözleri tutmak onun için mühimdir. Eşiniz de böyle almış olabilir. Çünkü zor da olsa gitmiş tamirciye. E telefon da etmiş adam açmamış. Hani siz de burada devreye girip canım madem geldik buraya kadar gel başkasını bulalım işimiz halledilsin ya da hadi bi daha ara diyerek ortamı yumuşatabilirdin. Çünkü adam sözünü senin zorunla da olsa sözünü tutmaya çalışmış bence.

Ya bunlardan çoğu evde var bir tane....biz 3 aydır banyonun değişmeyen ampülü dolayısıyla abajurla banyoyu aydınlatıyorduk....:KK53: geçen hafta annem sinirlendi ver ben değiştireyim dedide dışındaki kısmı çıkaramadık...neyse çemkirmelerim sonucu hafta sonu lamba takıldı...daha birsürü sayarım sanan....bide paşazadeye laf söylenmez hemen üste çıkarlar....bizimde böyle aynı bu nedenlerden çok kötü kavga etmişliğimiz vardır.....sinirliyken söylenen sözlere çok takılma...bazen insanın nevri dönüyor....sinirin geçince bir daha düşünürsün...sıkma canını....

Ya çok güzel yazmışsın Sağol
şimdi ego su hep hep yüksek en ufak eleştiri yi kaldırmaz beyefendi
kendisi de söylüyor ben sorumsuzum diyor
Annesi de söylemişti bana bi iş yap derim aradan 40 gün geçer hala yapacak diye demisti.. ama kendi önemsediği konuları aSLA aksatmaz.....
haklısın ama annem geldiginde hala konuşmuyor olursak ne olacak
annemin aklı hep bende kalır
aslında burda amacın kanepeden çok annene karşı eşini aklamak, ama kimseyi umursama bu saatten sonra, desinler diye bişey yapma yani, herkes karşısındakini olduğu gibi sevmeli, annende öyle sevsin damadını, sende olduğu gibi sev eşini ,nabza göre şerbet ver ara sıra tat gelsin evliliğe.
annen gelene kadar eşin uzatmaz bence merak etme
yarın yada gece kahve filan yap konuşalım de götür yanına eminim kabul eder ki etmezse boşanma mevzusunu ozaman açarsın.
konuşurkende mevzu kanepe değil annenin senin eşime konuşmasını istemediğim içindi de,
annelerimiz tabi kıymetli ama yuvalarda kıymetli, yanındakine iyi yaslan, baba evine dönsen emin ol hiç bir şey eskisi gibi olmaz

Bence o gelene kadar aranız düzelir.
Benim eşim de kimi zaman aşırı tepki gösterir olmayacak şeylere. Öleyim de senden kurtulayım demişti bi defasında. Çok üzülmüştüm.
Ama sinir anında insan söylüyor işte. Karşısındakinin canını acıtmaya çalışıyor.
Normalde sizi hoş tutan bir eşmiş. Sinirlenince olmuş işte..

O sözde ne var demiş arkadaşlar ama ben eşime sen sözünün eri değilsin desem çok alınır bu dediğime çünkü verdiği sözleri tutmak onun için mühimdir. Eşiniz de böyle almış olabilir. Çünkü zor da olsa gitmiş tamirciye. E telefon da etmiş adam açmamış. Hani siz de burada devreye girip canım madem geldik buraya kadar gel başkasını bulalım işimiz halledilsin ya da hadi bi daha ara diyerek ortamı yumuşatabilirdin. Çünkü adam sözünü senin zorunla da olsa sözünü tutmaya çalışmış bence.
ama o da azicik sorumlu davranmaya calisabilirdi
o laflari nasil yutarim simdi
en onemlisi de gercek dusuncesi ne ?? Nasil ogrenebilirim o lafi derken ne zamani kasdetmis
peki ben ne yapayım
kanepe de mi yatayim bu gece
yatağa gidersem kesin sarilir dayanamam:KK43:((

Hıı bu arada eşim elektrikçi ama evdeki elektrik prizlerinin 3 tanesi bozuk
Duvardan sarkıyorlar resmen :)
Eline kontrol kalemi Tornavida falan tutuşturuyorum ancak o zaman yapıyor
Yoksa tmm yapcam sonra diyor oyalıyor beni.

Ya bunlardan çoğu evde var bir tane....biz 3 aydır banyonun değişmeyen ampülü dolayısıyla abajurla banyoyu aydınlatıyorduk....:KK53: geçen hafta annem sinirlendi ver ben değiştireyim dedide dışındaki kısmı çıkaramadık...neyse çemkirmelerim sonucu hafta sonu lamba takıldı...daha birsürü sayarım sanan....bide paşazadeye laf söylenmez hemen üste çıkarlar....bizimde böyle aynı bu nedenlerden çok kötü kavga etmişliğimiz vardır.....sinirliyken söylenen sözlere çok takılma...bazen insanın nevri dönüyor....sinirin geçince bir daha düşünürsün...sıkma canını....
he walla doğru dedin,bizim yıllarca wc lambası yanmadı, evi sattık hala yanmıyordu, neymiş elektrikçi içini tamir edecekmiş, e çağar ozaman, yok olmaz sonra. wc holündeki lambayla idare ettiydik.
ama gece bi iş gelsin akıllarına o hiç aksamıyo ağzına yandığım , bilmem anlatabildimmi:KK48:

aslında burda amacın kanepeden çok annene karşı eşini aklamak, ama kimseyi umursama bu saatten sonra, desinler diye bişey yapma yani, herkes karşısındakini olduğu gibi sevmeli, annende öyle sevsin damadını, sende olduğu gibi sev eşini ,nabza göre şerbet ver ara sıra tat gelsin evliliğe.
annen gelene kadar eşin uzatmaz bence merak etme
yarın yada gece kahve filan yap konuşalım de götür yanına eminim kabul eder ki etmezse boşanma mevzusunu ozaman açarsın.
konuşurkende mevzu kanepe değil annenin senin eşime konuşmasını istemediğim içindi de,
annelerimiz tabi kıymetli ama yuvalarda kıymetli, yanındakine iyi yaslan, baba evine dönsen emin ol hiç bir şey eskisi gibi olmaz
Aynen öyle. .
Annemin eşim hakLinda sorumsuz doye düşünmesini istemiyorum
öyle olsa bile öyle düşünme sini istemiyorum. .
Şimdi ben kanepe de mi yatayim
yatağa mi gideyim
daha önce. Konuşmuştuk ne olursa olsun yatak ayırmak uok demiştik ama hiç içimden gelmiyor şimdi onun yanına yatmak..
yatarsam da gece kesin sarilir öper konusmaya calisirim konusma sus saril der öf ya :KK43:(

ama o da azicik sorumlu davranmaya calisabilirdi
o laflari nasil yutarim simdi
en onemlisi de gercek dusuncesi ne ?? Nasil ogrenebilirim o lafi derken ne zamani kasdetmis
peki ben ne yapayım
kanepe de mi yatayim bu gece
yatağa gidersem kesin sarilir dayanamam:KK43:((

Yatak ayırmayın bence. Sırtını döner yatarsın.
Yatakta konuşur belki eşin de.
Konuşmasınız bile birbirinize dokunmasanız bile yat yatağında derim ben.

Aynen öyle. .
Annemin eşim hakLinda sorumsuz doye düşünmesini istemiyorum
öyle olsa bile öyle düşünme sini istemiyorum. .
Şimdi ben kanepe de mi yatayim
yatağa mi gideyim
daha önce. Konuşmuştuk ne olursa olsun yatak ayırmak uok demiştik ama hiç içimden gelmiyor şimdi onun yanına yatmak..
yatarsam da gece kesin sarilir öper konusmaya calisirim konusma sus saril der öf ya :KK43:(
kız seninde sarılasın vaaar :KK39:
belli belli hiç inkar etmeeee
madem sen yatağa gidince öyle yapar sende git yatağa bence,
bi kere yatak ayırırsanız o yalama olur hep devam eder, hırsda artar
sarılırsada kim tuttar sizi ördan yürüyün
sabah tatlı tatlı konuşursunuz:))

kız seninde sarılasın vaaar :KK39:
belli belli hiç inkar etmeeee
madem sen yatağa gidince öyle yapar sende git yatağa bence,
bi kere yatak ayırırsanız o yalama olur hep devam eder, hırsda artar
sarılırsada kim tuttar sizi ördan yürüyün
sabah tatlı tatlı konuşursunuz:))
Ya ben seviyorum diyorum zaten eşşek herifi .. sevmiyorum diyemem asla..
ama eşşek işte eşşek. .
bakalım. Ne olcak gidiyorum tin tin :KK43:

Biz eşimle küs olsak bile başkalarının yanında tiyatro oynuyoruz hiç belli etmeyiz kavgalı olduğumuzu :)
Ortam değişince tabi devam benim tripler laf söylemelerim falan. Ama 2 gün sonra siz iyi olursunuz annen unutmaz. Ben eşimle olan problemleri yüzyüze tanıdığım kimseye anlatmam eşim de öyle. Çünkü biz birbirimizi affediyoruz 2 gün geçince. Ee sonra aileler unutmuyor sana da 3 sene önce şöyle demişti diye çıkıyor ortaya temcit pilavı gibi.

X