- Konu Sahibi ikiyolvaronumde
he walla doğru dedin,bizim yıllarca wc lambası yanmadı, evi sattık hala yanmıyordu, neymiş elektrikçi içini tamir edecekmiş, e çağar ozaman, yok olmaz sonra. wc holündeki lambayla idare ettiydik.
ama gece bi iş gelsin akıllarına o hiç aksamıyo ağzına yandığım , bilmem anlatabildimmi
Çok güzel anlattın ucu kendilerine dokunmayınca harekete geçmiyorlar...yazın başında mutfağın kornişi koptu perde indi aşağıya...karşı apartman dibimizde değil ama bakınca çok rahat içerisi görünür....bir adamcağız var her akşam balkona oturur eşiyle içerler böyle keyif yaparlar...gençler var sürekli balkonda sigara içer...yani aktif balkon kullanımlı bir apartman.....ben her mutfağa girdiğimde kıyafetimi toparlıyorum yada ışığı açmadan makineyi topluyorum çünkü gece ışığı açınca ayna gibi mübarek....e malum yaz havalar iyice ısındı ama bizim perde hala yok...bir söyledim iki söyledim baktım oralı değil...birgün giydim yazlık ev elbisemi kısa açık böyle... dedim hayatım artık böyle sen o perdeyi taktırıyormusun taktırmıyormusun Bir baktım bizimki her işten anlayan enişteyi getirmiş ertesi akşam perde yapıldı...