bosanıyoruz. .

he walla doğru dedin,bizim yıllarca wc lambası yanmadı, evi sattık hala yanmıyordu, neymiş elektrikçi içini tamir edecekmiş, e çağar ozaman, yok olmaz sonra. wc holündeki lambayla idare ettiydik.
ama gece bi iş gelsin akıllarına o hiç aksamıyo ağzına yandığım , bilmem anlatabildimmi:KK48:

Çok güzel anlattın ucu kendilerine dokunmayınca harekete geçmiyorlar...yazın başında mutfağın kornişi koptu perde indi aşağıya...karşı apartman dibimizde değil ama bakınca çok rahat içerisi görünür....bir adamcağız var her akşam balkona oturur eşiyle içerler böyle keyif yaparlar...gençler var sürekli balkonda sigara içer...yani aktif balkon kullanımlı bir apartman.....ben her mutfağa girdiğimde kıyafetimi toparlıyorum yada ışığı açmadan makineyi topluyorum çünkü gece ışığı açınca ayna gibi mübarek....e malum yaz havalar iyice ısındı ama bizim perde hala yok...bir söyledim iki söyledim baktım oralı değil...birgün giydim yazlık ev elbisemi kısa açık böyle... dedim hayatım artık böyle sen o perdeyi taktırıyormusun taktırmıyormusun :KK45::KK45: Bir baktım bizimki her işten anlayan enişteyi getirmiş ertesi akşam perde yapıldı...:KK53::KK53:

Hadi inşallah bakalım
Adam gönlünü alır umarım.
Sen şimdi adamsan erkeksen yaparsın dediğin için ilk adımı atmıyordur muhtemelen. Sakinleşince iyice anlat neden kırılıp üzüldüğünü..

Çok güzel anlattın ucu kendilerine dokunmayınca harekete geçmiyorlar...yazın başında mutfağın kornişi koptu perde indi aşağıya...karşı apartman dibimizde değil ama bakınca çok rahat içerisi görünür....bir adamcağız var her akşam balkona oturur eşiyle içerler böyle keyif yaparlar...gençler var sürekli balkonda sigara içer...yani aktif balkon kullanımlı bir apartman.....ben her mutfağa girdiğimde kıyafetimi toparlıyorum yada ışığı açmadan makineyi topluyorum çünkü gece ışığı açınca ayna gibi mübarek....e malum yaz havalar iyice ısındı ama bizim perde hala yok...bir söyledim iki söyledim baktım oralı değil...birgün giydim yazlık ev elbisemi kısa açık böyle... dedim hayatım artık böyle sen o perdeyi taktırıyormusun taktırmıyormusun :KK45::KK45: Bir baktım bizimki her işten anlayan enişteyi getirmiş ertesi akşam perde yapıldı...:KK53::KK53:

Hahaha çok hoş ya.
ben de salonun perdelerini benzer şekilde taktırmıştım :)
Yok arkadaş bu erkeklere şunu yapar mısın diyince anlamıyorlar. Bizim evde oda değişikliği oldu 4 hafta boyunca salonda koltuklar üst üste yığılı durdu. Evdesin yerleştir şunları gündüz diyorum yok. Eve biri gelse rezil olduk. En son dün akşam ya allah dedim ben salona giriyorum. Nereye gidiyosun diyor koltukları yüklencem yerleştiricem dedim. Baktım geldi hemen ben yaparım diye.
Ben de verdim gazı süpermenim mr.muscle ım benim diye..

Yatak odasına gittim ama orada değil yatagimiza gitmemiş :KK43:((
Ayrı ufak bi Odamız vardı orada yatıp uyumuş kapısını da kapatmis :KK43:(((

wuuuuu iyi taktikmiş yazdım kenara:KK9:

Ya ben seviyorum diyorum zaten eşşek herifi .. sevmiyorum diyemem asla..
ama eşşek işte eşşek. .
bakalım. Ne olcak gidiyorum tin tin :KK43:

gidin fakat yumusamadan once net ama kavgaci olmayan bir dille daha duzgun uslup kullanmasi konusunda cizgilerini belirtin..ilerde anne baba olcak insanlariz,cocuk gibi ettigimiz laflara bak..lutfen benimle esinle konusur gibi konus bakkal huseyinle degil gibi bi konusma yapin mesela..
bol sans :KK3:

Bi koltuk icin yuva yikiyosun insaf.. Anne olacak yastasin annenin golgesinden korkuyosun hala. Koltuk oyleyse oyle annen konussa ne olur. Amma darlamissin adami.

Ya ben seviyorum diyorum zaten eşşek herifi .. sevmiyorum diyemem asla..
ama eşşek işte eşşek. .
bakalım. Ne olcak gidiyorum tin tin :KK43:
Madem tin tin ayagina gidecektin ne diye bosayacam seni diye efelendin? Kucucuk tartismalardan buyuk kavgalar cikartiyosunuz buyuk buyuk laflar ediyosunuz sonra o laflari tek tek yiyosunuz adamlardan da size saygi duymalarini bekliyosunuz hanimlar bunlari niye yapiyosunuz :)

O kadar da havalandırmasın adamı bence ya
Vay arkadaş adam neden odasına gitmemiş ya
normalde doğru söylüyorsunuzda , konu sahibininde içi rahat değil anladığım kadarıyla birde annesi gelecek ya o yüzden bi an önce hallederler diye dedim,
adamda bence eşi yatağa gelmezse diye önce davrandı, pasifize olmıcakya o yüzden sanki

bize baksanıza yaa kitap bile yazarız bence :)))

Adama bi de masaj falan yapsın ödüllendirsin. Ya napiyosunuz hanımlar oyle ya da boyle kavga çıkmış adam ağzına geleni saymış. Anne de gelirse gelsin, Her evde olan gerginliklerden dersin bu kadar basit

normalde doğru söylüyorsunuzda , konu sahibininde içi rahat değil anladığım kadarıyla birde annesi gelecek ya o yüzden bi an önce hallederler diye dedim,
adamda bence eşi yatağa gelmezse diye önce davrandı, pasifize olmıcakya o yüzden sanki

bize baksanıza yaa kitap bile yazarız bence :)))
Yoo konusmucam artık
salonda yatıyorum bende ..
anneme de sakin bi şekilde ufak bi tartışma yaşadık derim olur biter..

Haklısın ama annem de öğretmen ve sanırım meslek hastalığı bu herseyi mi eleştirir mükemmel olmamı ister off..
beni de düşün bi yandan annem sıkıştriyo bi yandan eşim sorumsuz ben ne yapayım
çaresiz kaldım
Bir insanı değiştirmeye çalışmak havanda su dövmeye benzer. Kişi kendi eksiklerini fark edip tamamlamaya gönüllü olursa
zaman içinde değişim gerçekleşir. Yoksa başkası tarafından değişime yönlendirildiğini hisseden kişi direnç gösterir.
Hiç birimiz eleştirilmek, değiştirilmek istemeyiz ama eleştirme ve değiştirme çabasından vazgeçemeyiz.
Sevdiklerimizin olumlu yönlerine odaklanır onları olduğu gibi kabullenirsek stresten uzak huzurlu ilişkiler yaşayabiliriz.

X