- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 34
- Konu Sahibi MeltemMelo
Önceki açtığım konuları da okuyabilrisiniz çoğu arkadaşım tabi ki bana haklı olarak çok kızdılar . 1 aydır annemin evindeyim 15 gündür de iletişimimiz yok . 8 aylık evliyim 7.5 aylık hamileyim( ne kadar cabuk cocuk diyeceksiniz ama olan oldu artık çok inandım çok güvendim hata ettim ) aynı eve girdiğimiz günden beri hayal ettğim muameleyi göremedm ailemle düğün sürecine kadar eşimin yıldızı barışmadığı için çok ortada kaldım ailem benim bi dediğimi iki etmeyen bir aile ve eşim de bunu sindiremedi evliliğimiz süre zarfında . Alkolü seven kavga ettiğimizde alkollüyse sabaha kdar beni uyutmayan vuran canımı acıtan bunun için bir kez olsun özrü olmamış biri . Ailesine benim hakkımda yazdığı mesajları da yakaladım alkollüydüm diye geçiştirdi. Gece üstm örtülsün hemen örten ayağa kalkayım noldu diye panikleyen adam gözü dönünce istemediği bir şey olunca şeytan kesiliyor. Ve beni evde silah var seni öldürürüm diye birkaç kez tehtit etmesi sonra da saçmalama ben öyle şey yapar mıyım demesi beni öyle korkutmuştu ki kavga edeceğiz içecek bana birşey yapcak diye korkuyordum. Aramızın iyi olduğu zamanlar da gayet ilgili ve iyiydi. Yılbaşı günü eve gelmezsen bu evlilik biter ve bebeğide hayatım boyunca görmem dedi .Ailem silah olayından sonra korktukları için beni evden bile çıkarmak istemiyorlardı ve ben 15 gün öncesine kadar bu adamla irtibat içindeydim bana mesajlar seviyorumlar ama oturduğu yerden ben de hala salak biri olarak ailemden özür dileyeceksin yaşattığın korkulardan dolayı dedim ama o bir gün olsun hatasını kabul etmedi ve yılbaşından bir gün önce ben onla buluştum ailem bunu öğrendi cok kroktular onu aradılar falan eşimle bize geldik ama eşim sinirli birşey derlerse polis çağırırım falan diyordu. Eve girdi eşim annem cok sinirli ve rahatsızlanmış bana bunun yanında ne işin var falan dedi bunu duyunca eşim ben onun kocasıyım diye kükremye başladı annem baya ters konuştu eşim de her sözüne cevap verdi . Ayağa kalkarak bağırarak konuştu ve ben barışmalarını umut ederken her şey sarpa sardı. Annem evde yaşadığım bir kaç sıkıntıyı ona söylediğimi söyleyince ulu orta eşim sen beni sattın inanamıyorum yatak odamızı da anlatsaydın falan dedi ama tabiki kavgalarımızın hiç birini ailem bilmiyordu bana kalk eve gidiyoruz dedi ailemin yanında ben de gelmiyorum dedim gururuna çok dokunmuş. O akşam çok kötü geçti ikinci gün yılbaşı günü eve geleceksin dedi yoksa seni ve bebeği görmem dedi seni bekleyeceğim burda dedi bir cafede son kez buluştuk . Ben eve geldim ağlayarak ona yalvardım gel düzelt şu işi diye asla ailen benimle öyle konuşamazdı dedi babam da eşimin eve gelip bize bağırdığını öğrenince telefonla( yurtdıısnda olduğu için) eşime demedğini bırakmadı. Eşim de zaten ailemi sevmiyor ve gururu kibiri tavan yapmış biri olarak benim ilişkim tamamen bitmiştir dedi ve ben o gece eve dönmedim eşim de bana bu ilişki bitmiştir yalanlar dolanlarla kandırdıldım ailen beni tehtit etti boşanma işlemlerini başlat dedi. Ve o günden beri onunla iletişimimiz yok bana birkaç kez git artık davanı aç bu kepazeliğe son verilsin yazdı. Sonra ben davayı açaçağım haftaya tebligat gelir dedi . Ben bir planı vardır diye sen git aç boşanma davasını dedim henüz gelen bir kağıt yok . Ailesi beni hiç aramadı zaten görümcem evde yaşadığım şiddeti bile bildiği halde ayrılmamızın nedenini annem gördü . O da ara sıra bebek iyi mi diye pişkin pişkin yazıyor. Eşim denilecek cani zaten hala annemi baş düşman görüyor sen aileni tercih ettin kocanı sattın diyor. Asla yaptıklarını kabullenme gibi bir şey yok. Sonuç ise ben burda acı çekiyorum o ise gün geçtikçe benden nefret ediyor..boşanma tebligatını bekliyorum eğer cesaret edip açarsa.