- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
- Konu Sahibi ShellShock
++++Bu size ders olsun, almamanizi ima da etse, kendini de yirtsa önce ben demeyi, once kendi ihtiyaclarinizi karsilamayi ogrenin.
Bakin o bluzu ve ayakkabiyi alsaniz da size trip atacakti almasaniz da atiyor, alin bari niye eski yirtik seylerle geziyorsunuz.
Adam da görsün, karisinda bakimli, ozguvenli, kendini dusunen, kendine oncelik veren bir kadin var. Guclu durun azcik ya.
Yazismalari okurken sinir oldum, adamin agzina islak naylon terlikle vurasim geldi, nasil zeytinyagi gibi uste cikmaya calisiyor, boylesine fedakarlikla falan yaranilmaz, cebinde maca gidecek 5 kurus birakma da anlasın işlerin nasil yurudugunu.
Benim ayakkabım çok eskidi geçen senede alamamıştım, girelim alalım artık idare edemiyorum.
Hamilelikten yeni çıktım şunları almalıyım.
O iki mağazada aradığın şey olmasa da ufak tefek birşeyler alacaktın mesela, o 500 liralık alışveriş yaparken, senin maaşının hesabını sorarken kasılıyor muydu Allah aşkına?
Bu benim hakkım, hakkım için senin karşında ezilip büzülemem kusura bakma diyip o mağaza senin, bu mağaza benim dalacaktınız.
Ha birde hatayı başta erkekle alışverişe giderek yapmışsınız o ayrı :)