• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

bengusu

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2007
1.699
4
681
47
İstanbul
nasıl yazsam nerden başlasam bilemiyorum,içim çok kırık ve canım yanıyor,3-4 hafta önce boşanmanın eşiğinden dönmüştük,hamile olduğumu öğrenmiştik,tekrar bir araya geldik,denedik ama olmadı bir türlü,ailesi aldı benden onu,teslim oldu onlara , bebeğimize rağmen,daha geçen hafta kalp atışlarını duyduk birlikte mutluluktan ağladık,hep konuşup durduk ama bu hafta sonu artık bitti her şey,annesi geldi yuvamı dağıttı,eşim teslim oldum dedi,ailemi tercih ediyorum dedi,şimdi anlaşmalı boşanmanın eşiğindeyiz ve ben o kadar çok istediğim bu bebeğin yarın ya da bir ertesi günü katili olacağım malesef,yani kürtaj olacağım,nasıl kıyacağımı bilmiyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın bunu,çok zor ama başka yolu yok,daha anlatmadığım yazamadığım çok şeyler var,ama yazmak istemiyorum,benimde evliğim burda bitti artık....

bu erkekler ne kadar da kolay vazgeçebiliyorlar.....
bebeğinden vazgeçmen çok acı...
Hakkınız da hayırlısı olsun.....

Eğer ki bebeğinize tek başınıza bakabilecek güce sahipseniz maddi-manevi bence aldırmayın derim...

Evliliğinizde zaten son noktasına gelmiş anladığım kadarıyla...

Ahhh o üçüncü kişiler belki bugün belki yarın daha kimleri boşayacaklar üzülmeyin sadece siz değilsiniz...

ınşallah bundan sonra mutlu olursunuz....

yapmayın nolur....
kıymayın o yavruya
boşanmanın acısının yanında bir de evladınızın acısıyla kavrulmayın
kürtaj olup da sonraki yıllar vicdan azabından deliye dönen o kadar çok kadın var ki...
bebeginizi dogurun ve ona sarılın onunla avunun...
onun o melek kokusu acınızı dindirmeye yardımcı olur....
lütfen aldırmayın ya lütfen......

ne demek aileme teslim oldum yaa...
eşi var ve bebeği oluyor
ne kadar vicdansız bir insanmış
bncede kurtulun...

Canım ya o bebek için ne kadar çok çaba harcadığını biliyorum
bu nasıl bişey ya ona kavuşmuşken ayrılmak zorunda kalmak
canım ya okadar kötü oldumki ne denir bu durumda
hakkında hayırlısı olsun ama gerçekten çok zor
ne yazıcağımı şaşırdım resmen elim ayağıma dolaştı
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

hiç başka çaren yokmu aile büyüklerin araya girse inşallah her şey yoluna girer ALLAHIM size hayırlı kapılar açsın unutma her gecenin sabahı var

eğer doğurursam benim canımı daha çok acıtacaklar,çocuğumu bile alıp kaçırır onlar,ben sanki çok mu istiyorum aldırmayı,ama babasız bir çocuk olmanın nasıl bir şey olduğunu bende biliyorum,aynı şeyleri çocuğumunda yaşamasına dayanamam...........

inanmıyorum bengüsu ya ....
ya ne biçin bi erkek bu ya... ne biçim bi annesi varmış...
bırak gitsin bugününde seni değil anasını tercih eden erkeğin kıçına tekmeyi sende bas..
hayvan herif çok sinirlendim ya...
allahım olan bebeğe olacak keşke benim karnımda olsaydı o bebek..mafoldumben

Allah yardımcın olsun canım. Hayat çok zor kim neyle karşılaşıcak hiç bilmiyo. Eşine diyecek bir laf bulamıyorum gerçekten. Bebeğini aldırmak mı daha hayırlı aldırmamak mı her ikiside zor galiba. İnşallah en doğru kararı verirsin. Ve inşallah eşinin bir an önce aklı başına gelir. benneyaptımki

Bu kadar kolay pes etme, yavrun için savaş. Eşin bu kadar iradesizmi? Üçüncü şahısların peşine düşüp gidebiliyor hemen. Niye bu işin cezasını zavallı yavrun çekiyor?? Sakın bebeğini bu işe kurban verme, eşinde eminim düşünüp taşınınca yuvasına geri dönecektir, kayınvalidenide Allah ıslah etsin, oğlunun yuvasını yıktığı için hemde yavrusuna rağmen....

canım yapma bitanem ya.. bebek Allahın bir lütfu nasıl böyle vazgeçebiliyor eşin bukdr büyük bişey ne olabilir ki... Hiç mi canı yanmıyor eşinin senden vazgeçti çocuğundan da mı geçiyor nasıl aklım almıyor bukdr basit mi... Ahh be canım ahh.. nasıl içim acıdı şimdii ALlah yardımcın olsun .. ama diren canım aldırmıcam de ... ne diyorlar böyle deyince

eşim bebeğimi ayrıldıktan sonra doğuracağımı sanıyor,oysa ki ayrıldıktan sonra bu sorumluluğu tek başıma benim üstüme yıkmaya hakkı yok,lafa gelince ben destek olurum diyor ama bunlar lafta onda öyle anne öyle ablalar varken çocuğuma destek olmasına bile izin vermezler o zaten ne isterlerse yaptı hep,boşa kürek çekmişim ben....

Çok zor bir durum:çok üzgünüm:
Eşin nasıl sana ve bebeğine kıyıyor böyle lanet insanlar var var çok iyi bilirim. Eşinden ayrılsan bile neolur bebeğine kıyma canım yaa hayatta herşey biz insanlar için malesef kötü şeylerde oluyor mutlulukların yanında. Bebeğin sana sıkı sıkı tutunurken sen hiçbirşey için bırakma sakınnnn.
Hem barışma ihtimalinizi düşün herşey olabilir..

babasız çocuk büyütmek çok zor birşey ayrıca eski eşiniz ve ailesiyle anlaşmıyorsanız arada eğer çocuk olursa her zaman muhattab olmak zorunda kalıcaksınız bunları iyi düşünün ...çocuk doğmazsa acı çekeceksinişz ama eğer doğarsa çokçok daha bbüyük zorluklar ömür boyu sizn peşinizi bırakmayacaktırççocuğu sen aldın ben aldın davası bayran seyran benim çocuğum senin çocuğun ömür boyu o çocukta 2 arada bir derede kalıp psikolojik sorunlar yaşayacak tabi çekisi hep size kalacak .yaşanmış böyle pekçok hikaaye var duygusal davranıp doğurursanız bunların üstesinden nasıl geleceğinişzide hesaplayın...ama hayat sizin en doğru kararı siz vereceksiniz.

babasız çocuk büyütmek çok zor birşey ayrıca eski eşiniz ve ailesiyle anlaşmıyorsanız arada eğer çocuk olursa her zaman muhattab olmak zorunda kalıcaksınız bunları iyi düşünün ...çocuk doğmazsa acı çekeceksinişz ama eğer doğarsa çokçok daha bbüyük zorluklar ömür boyu sizn peşinizi bırakmayacaktırççocuğu sen aldın ben aldın davası bayran seyran benim çocuğum senin çocuğun ömür boyu o çocukta 2 arada bir derede kalıp psikolojik sorunlar yaşayacak tabi çekisi hep size kalacak .yaşanmış böyle pekçok hikaaye var duygusal davranıp doğurursanız bunların üstesinden nasıl geleceğinişzide hesaplayın...ama hayat sizin en doğru kararı siz vereceksiniz.

bende bunları düşündüğüm için en doğru kararın aldırmak olduğunu düşünüyorum....

ne çok boşanmalar arttı böyle...bebek için ne diyeceğimi bilemiyorum sonuçta boşanacaksınız bebeği tek başınıza büyütmekte zor olacak...hakkınızda hayırlısı olsun..

ahh canımm emeğinin karşılığını alamadın çok iyi anlıyorum seni... ne diyim canım ne diyebilirm ki.... dua ediyorum senn için inan... ama sonuna kadar diren derim ... bebek kolay elde edilebilir bişey değil...ama snein çok güçlü olman lazım unutma bunu hiç zaman senin yaralarını sarar ama asla yıkılma ... sana bu yapılan elbet karşılığını bulur ,kayınvalideni Allah ıslah etsin... Allah hesabını sorsun... Allahım sen yardım et yarabbim ne zor şu hayat..

bende bunları düşündüğüm için en doğru kararın aldırmak olduğunu düşünüyorum....

tatlım hakkında hayırlısı olsun diyelim bir ömür çekeceğine biraz sıkıntılı günler yaşamak seni daha çabuk feraha çıkarır.eminim seninde karşına seni anlayan kıymetini bilen birileri çıkacaktır.zaman herşeyin ilacıdır.sabırlı olup doğru karar vermen en iyisi üzülme desem olmaz üzüleceksin tabi ama bu yarada kapanacak...:teselli::teselli::1hug::1hug:

ahh canımm emeğinin karşılığını alamadın çok iyi anlıyorum seni... ne diyim canım ne diyebilirm ki.... dua ediyorum senn için inan... ama sonuna kadar diren derim ... bebek kolay elde edilebilir bişey değil...ama snein çok güçlü olman lazım unutma bunu hiç zaman senin yaralarını sarar ama asla yıkılma ... sana bu yapılan elbet karşılığını bulur ,kayınvalideni Allah ıslah etsin... Allah hesabını sorsun... Allahım sen yardım et yarabbim ne zor şu hayat..

bu bebeğin ne kadar zor geldiğini çok iyi biliyorum,o kadar tedaviden sonra normal yoldan süpriz yaparak gelmişti....hemde hiç beklemediğimiz bir anda...

Back