Bosaniyorum..

Ay inanamiyorum ya. Oanasina noluyosaa
Ya anlamiyorumkii sanki kaynanalar evli gelinlerle koca olacak adamlarda agzini acip öyle bakiyolar bide erkek adam olacaklarr:KK47: onlardan bir halt olmaz!!
Bu adam anasini bacisini bahane etmis cnm amaci belli baksana
Hemen eskisine donmus. Yavv madem evliligi beceremiceksiniz niyee evleniyosunzz bu kaynanalar niye evlensin evlensim diyeee baski yapiolar sonrafa yivalarini dagitiyolar
Anlamiyorummm!
Sana dicem, boyle kocan olacaksa hic olmasin, bosver yaa boyleleri icin hayat heba olmaya degmezz
Cunku bunlar insanliktn nasibini alamamis insanlar

Eyy allahim akil dagitirken bunlar acaba nerdeydii??:KK53:

canim bende buna cildiriyorum zaten benimle resmen oynadi cildircam yaaaa:KK47:

canim bende buna cildiriyorum zaten benimle resmen oynadi cildircam yaaaa:KK47:

severek evlendik 2 sene beraberdik evlendik ve adam tamamen degisti annesinin etiginin altina girdi resmen deli olucam yaa allahtan ailem ve siz varsiniz derdimi paylasiyorum yoksa kafayi yerdim
allah akil dagitirken siz nerdeydiniz :KK66::KK1: cok begendim yaa

yeni okudum cok üzüldüm böyle insanlarla ömür gecmez eşiniz sizi korumamıs anlasılan geri döndüğü kızla sizle beraberken görüsüyormuydu acaba merak ettim altınlarınızı kanunen alırsınız diye biliyorum güçlü olun demekki haketmiyor

yeni okudum cok üzüldüm böyle insanlarla ömür gecmez eşiniz sizi korumamıs anlasılan geri döndüğü kızla sizle beraberken görüsüyormuydu acaba merak ettim altınlarınızı kanunen alırsınız diye biliyorum güçlü olun demekki haketmiyor

gorusmuyordu annesi bunlari ayirmis bunlar beraberken sonra ben onunla tanistim 2 sene beraberdik evlendik bu son 1 hafta icinde eski sevgisiyle gorusuyormus ya inan bende tam olarak bilmiyorum neden ayrilmak istedigini son konusmamizda bana dediki ben senden daha cok uzulucem ayrildiktan sonra sabah kalktimizda agladi ne istedigini bilmiyor iste

ailesinden cok etkilenmiş genelde yasıyor herkes böyle sorunlar özellikle ilk yıllar daha cok oluyor böle seyler zaten etkilenmicek biri olsa o kızlada annesi yüzünden ayrılmazdı.size kesin ayrılıkmı gözüküyor

allah bu tip erkeklerin soyunu kurutsun bu ne ya hep aynı problemler neden bu erkekler ailelerine karşı eşlerini ezdiriyolar ağızlarını bıçak açmıyo anlamıyorum ki.Arkadaşım dik durun hayata bi daha gelmiceksiniz insan olamamış bi adamla ömrünüzümü çürütceksiniz inş. çocuk falan yoktur.yakanızı tamamen kurtarırsınız o pislikten.:KK47:

ailesinden cok etkilenmiş genelde yasıyor herkes böyle sorunlar özellikle ilk yıllar daha cok oluyor böle seyler zaten etkilenmicek biri olsa o kızlada annesi yüzünden ayrılmazdı.size kesin ayrılıkmı gözüküyor

kesinlikle bitmis ben bundan sonra arkama bakmak istemiyorum erkek olsaydi annesinden gizli beni arardi sonucta malesef esiyim hala... onun ailesi benim ailemi biribirine dusurmeye calisiyorlar bukadar rezil insanlar

Ya ömür boyu seni üzseydi? İnş, yara almadan biter gider. Hakkında hayırlısı ve güzeli olsun.:KK71:

anladım benimde 4 yılım böle seylerle gecti ne zamankı kpssyle memur olup, gitmek isteyen ben oldum o zaman degerli oldum

allah bu tip erkeklerin soyunu kurutsun bu ne ya hep aynı problemler neden bu erkekler ailelerine karşı eşlerini ezdiriyolar ağızlarını bıçak açmıyo anlamıyorum ki.Arkadaşım dik durun hayata bi daha gelmiceksiniz insan olamamış bi adamla ömrünüzümü çürütceksiniz inş. çocuk falan yoktur.yakanızı tamamen kurtarırsınız o pislikten.:KK47:

canim cok saol ben cok mutluyum sadece bir nefret var icimde onuda mahkemde halledicem erkekerin anneleri zaten evlenmeden once hic degerli olmazlar evlendikten sonra eller ustunde olurlar allahtan cocumuz yokkkk:KK64:

gorusmuyordu annesi bunlari ayirmis bunlar beraberken sonra ben onunla tanistim 2 sene beraberdik evlendik bu son 1 hafta icinde eski sevgisiyle gorusuyormus ya inan bende tam olarak bilmiyorum neden ayrilmak istedigini son konusmamizda bana dediki ben senden daha cok uzulucem ayrildiktan sonra sabah kalktimizda agladi ne istedigini bilmiyor iste
bu erkek anneleri oğlunu kendine bağımlı evlatlar yetiştirdiği sürece sonuç hüsran birde en kötüsü insan duygusunu nasıl gizler ve evlenir çarşıdan peynir almıyorsun ki !

aldatmak resmi olarak ispatlandığında cezai işlem uygulanabiliyor yürürlüğe bu yıl girmişti sanırım.Canım kendini toparlamaya bak böyle insanlar için ne kendini nede seni seven anne ve babanı üzme.İyilikten maraz böyle doğuyor işte.Allahından bulsun böyle insanlar

kizlar ben 1 bucuk sene evliydim ve simdi bosaniyorum.Suan ailemin yanindayim dava acmadik 2 aydir ayri yasiyoruz ilk zamanlar cok agladim ama simdi bir neferet var icimde:KK47:..... Esim bir gun bana geldi ve ayilalim dedi zaten iliskimiz pek iyi gitmiyordu ama hep goz yumdum ben tabi sok bir durumdaydim derdin ne diye sordum oda mutlu degilim aileme karsi yuzunu somurtuyorsun yegenlerimi sevmiyorsun seni esim olarak gormuyorum dedi inanin kizlar ben o aksam nasil yattigimi bilmiyorum okadar kasmisimki kendimi sabah kalktimda heryerim agriyordu tabi oda kanepede yatti 1 hafta boyunca sonra aileni ara gelsinler yaptiklarini ailende duymali dedi bende ne yaptim ben ailene karsi yuzumu somurttum diye ayrilikmi olurmus (tabiki ailesine karsi asla bir saygisizligim olmadi hep elim kolum baglidi) oda benim icin cok buyuk bir sorum bu dedi tabi bu arada ben iki kez sinir krizi gecirdim karsisinda ama ban bakmadi bile karsima gecti ve dediki yapmacik yapiyorsun sen (allah onu nasil bildiyse olye yapsin) sonra ben artik ailemi cardim ve onun ailesi benim ailem konustuk ama benim agzim sanki baglanmis gibi hic konusmadim kendimi savunmadim piskolojim cok kotuydu biran once cikip gitmek istedim o odadan bana esim olacak pislik herkesin yaninda nankorsun yalancisin ablama iftira attin dedi allahim dedim icimdem sana havale ediyorum ablasida dediki senin bir piskologa ihtiyacin var git tedavini ol dedi ve sonra ben 3 hafta ailemin yanina geldim ailem cok desek cikti ben o haftalar hep ona mesaj gonderdim ama hic bir tane geri yollamadi onlar icin bitmisti zaten naptiysam hala anlamiyorum sonra kaynana olacak kadini aradim benmi gelicem sizmi beni alicaksiniz dedim eger degistiysen gel dedi bizim gelmemize gerek yok ve ben köpek gibi affedersiniz yine oraya gittim ellerini optüm hepsi bana karsi suratlari asikti allahim ben ne kotuluk yaptim acaba diye sordum kendime sonra 2 hafta bile durmadim evimden kovdular beni o esim olacak adam daha kotuydu hergun disardaydi bense evdeydim disari cikmam yasakti bir aksam kaynana cadisi aradi beni napiyorsunuz dedi bende evdeyim oglun yok evde artik cok bunladim konusmak istiyorum dedim bana kadin saydini birakmadi senin konusmaya hakkin yok sen bizim basimizin belasisin seni keserimde oyle ailene tel. acarim yeter artik senden cektimiz ben kadina sadece bir dakika anne bende konusmak istiyorum beni bir dinelermisin aman allahim keske demeseydim saygisiz dedi bana ne hakla bana birdakika diyebilirsin offff cok bunlamistim ailemi aradim ve babam cildirdi artik hemen gelip beni aldilar bende artik orda durmak istememistim o esim olacak adamda son gun cok kotuydu ben gidiyorum diye annesine son kez sunu dedim basinin belasiydim ya gidiyorum iste rahatla dedim hic bir sey soylemedi nefret ediyorum onlardan gorumcelerim ve anneleri esim olacak adami benden soguttular simdi duydumki eski sevgilisine donmus ama hala dava acmadi ben asla acmicam onu beklyiorum cumartesi gunu esyalarimi alicam allaha hep dua ediyorum bana guc versin diye iste boyle kizlar daha cok seyler var ama cok uzun oldu galiba yorumlarinizi beklyiorum

diğer arkadaşların dediği gibi kurtul hemen ay ne terbiyesiz insanlarmış ...
yaşadıkların benim yaşadıklarıma ne kadar çok benziyor ama ben nişanlıyken yaşadım bunları....
hep bir eksik aramalar soğuksun yakın değilsin falan vs...daha evlerine 1-2 defa gittikten sonra soğuksun demeye başlandı ...
ilk günden insanların kucaklarına mı oturalım onumu istiyorlar yakın demeyle bunumu kastediyorlar acaba....
benimde yüzüme tel lar kapatıldı,psikoljim bozukmuş ,2 senedir psikolojimiz normaldi şimdi ne oldu ,kendileri 1 saat konuşur dinleriz ama bize 5 dak konuşma süresi verilmez senin psikolojin bozulmuş hadi güle güle diyip tel u pat yüzüne kapatıverirler insanın ....
offf neler neler kapı dinlemediğimiz mi kalmadı iftira atmadığımız mı, ki ben bunları nişanlıyken yaşadım allahtan,nişanlım naptı peki onca sözler veren önce peşimden koşup kendine bağladıktan sonra peşinden koşturan beni sevdiğini söyleyen önce sen varsın diyen insan 1 sene sonra ailem ailem demeye başladı ....
ben ayrıldım rahatladım canım çok yandı ama rahatım en azından ....
hem ailesi hemde eşin böyle yapıyorsa ayrıl bence baksana daha senden ayrılmadan eski sevgilisine koşmuş hemen Allah ocaklardan ırak etsin böylelerini ....

canim benim ya cok uzuldum senin bu durumuna ayni seyleri bende yasadigim icin seni cok cok cok iyi anliyorum boyle seyleri yasamak cok zor insanin cok iyi psikolojisi olmasi lazimki altindan kalka bu durumun ama kardesim sabirli ol hepsi gececek er yada gec bende yasadim sabrettim ve simdi cok sukur iyiyim esim degerimi anladi ve ailesine kulak tikadi seninde hakkinda hayirlisi olur insanlah

canim benim ya cok uzuldum senin bu durumuna ayni seyleri bende yasadigim icin seni cok cok cok iyi anliyorum boyle seyleri yasamak cok zor insanin cok iyi psikolojisi olmasi lazimki altindan kalka bu durumun ama kardesim sabirli ol hepsi gececek er yada gec bende yasadim sabrettim ve simdi cok sukur iyiyim esim degerimi anladi ve ailesine kulak tikadi seninde hakkinda hayirlisi olur insanlah

canim sen yine sanslisin esin seninle benimki eski sevgilisine dondu ama cok sukur iyim biran once ayrilmak istiyorum

diğer arkadaşların dediği gibi kurtul hemen ay ne terbiyesiz insanlarmış ...
yaşadıkların benim yaşadıklarıma ne kadar çok benziyor ama ben nişanlıyken yaşadım bunları....
hep bir eksik aramalar soğuksun yakın değilsin falan vs...daha evlerine 1-2 defa gittikten sonra soğuksun demeye başlandı ...
ilk günden insanların kucaklarına mı oturalım onumu istiyorlar yakın demeyle bunumu kastediyorlar acaba....
benimde yüzüme tel lar kapatıldı,psikoljim bozukmuş ,2 senedir psikolojimiz normaldi şimdi ne oldu ,kendileri 1 saat konuşur dinleriz ama bize 5 dak konuşma süresi verilmez senin psikolojin bozulmuş hadi güle güle diyip tel u pat yüzüne kapatıverirler insanın ....
offf neler neler kapı dinlemediğimiz mi kalmadı iftira atmadığımız mı, ki ben bunları nişanlıyken yaşadım allahtan,nişanlım naptı peki onca sözler veren önce peşimden koşup kendine bağladıktan sonra peşinden koşturan beni sevdiğini söyleyen önce sen varsın diyen insan 1 sene sonra ailem ailem demeye başladı ....
ben ayrıldım rahatladım canım çok yandı ama rahatım en azından ....
hem ailesi hemde eşin böyle yapıyorsa ayrıl bence baksana daha senden ayrılmadan eski sevgilisine koşmuş hemen Allah ocaklardan ırak etsin böylelerini ....

sen ucuz atlatmissin nisanliydin bende insallah kurtulacam insanlari boyle sucluyorlar iste bunlarin hepsi bahane olyuor bizesucu yuklemek istiyorlar ama bundan sonra yok oyle acayip bir sinir avr icimde onu bir gorsem mahfedecem pislik hayatimla oynadi

şule canım çok üzüldüm yaşadıllarına ve pes doğrusu bu kadarda olmaz dedim...

canım yine allahın sevgili kuluymuşsun ki çocuk olmadan kurtuluyosun bu aileden...

allah inşallah hakkında hayırlısını verir ve öyle çok mutlu olursun ki bu acı hatiraları unutursun inşallah..

bu yaşadıkların senin için bi sınav malesef hayırlısıyla bu sınavdan galip çıkmanı ve sonunda çok mutlu olmanı diliyorum...

ne olur üzülme kardeşim artık sevin ki acıların bitiyor hiç uğraşmaya bile değmez maddi imkanında iyise

biran önce boşan kurtul bu rezil insanda...

sen sanmaki onlar ettiklerini bulmayacak sen hiç gördünmü kınadığını , yaşamadan ölmeyen insan...

ben gördüm canım sen sadece allaha havale et nefret etmeye bile değmez...

cokk sagol canim benim :KK70:

tek taraflı anlatım yapmıssınız ama geri dönme çabalarınızda doğru olan yolda ilerlemişsiniz bu konuda tebrik ederim sizi ama şunu da belirteyim ailenize çok düşkünsünüz galiba ve eşinizin ailesini akrabalarını benimseyemediniz herhalde burda tek yönlü anlatıyorsunuz nefret etmeye hakkınız yok

X