- 22 Mayıs 2011
- 155
- 5
kizlar ben 1 bucuk sene evliydim ve simdi bosaniyorum.Suan ailemin yanindayim dava acmadik 2 aydir ayri yasiyoruz ilk zamanlar cok agladim ama simdi bir neferet var icimde..... Esim bir gun bana geldi ve ayilalim dedi zaten iliskimiz pek iyi gitmiyordu ama hep goz yumdum ben tabi sok bir durumdaydim derdin ne diye sordum oda mutlu degilim aileme karsi yuzunu somurtuyorsun yegenlerimi sevmiyorsun seni esim olarak gormuyorum dedi inanin kizlar ben o aksam nasil yattigimi bilmiyorum okadar kasmisimki kendimi sabah kalktimda heryerim agriyordu tabi oda kanepede yatti 1 hafta boyunca sonra aileni ara gelsinler yaptiklarini ailende duymali dedi bende ne yaptim ben ailene karsi yuzumu somurttum diye ayrilikmi olurmus (tabiki ailesine karsi asla bir saygisizligim olmadi hep elim kolum baglidi) oda benim icin cok buyuk bir sorum bu dedi tabi bu arada ben iki kez sinir krizi gecirdim karsisinda ama ban bakmadi bile karsima gecti ve dediki yapmacik yapiyorsun sen (allah onu nasil bildiyse olye yapsin) sonra ben artik ailemi cardim ve onun ailesi benim ailem konustuk ama benim agzim sanki baglanmis gibi hic konusmadim kendimi savunmadim piskolojim cok kotuydu biran once cikip gitmek istedim o odadan bana esim olacak pislik herkesin yaninda nankorsun yalancisin ablama iftira attin dedi allahim dedim icimdem sana havale ediyorum ablasida dediki senin bir piskologa ihtiyacin var git tedavini ol dedi ve sonra ben 3 hafta ailemin yanina geldim ailem cok desek cikti ben o haftalar hep ona mesaj gonderdim ama hic bir tane geri yollamadi onlar icin bitmisti zaten naptiysam hala anlamiyorum sonra kaynana olacak kadini aradim benmi gelicem sizmi beni alicaksiniz dedim eger degistiysen gel dedi bizim gelmemize gerek yok ve ben köpek gibi affedersiniz yine oraya gittim ellerini optüm hepsi bana karsi suratlari asikti allahim ben ne kotuluk yaptim acaba diye sordum kendime sonra 2 hafta bile durmadim evimden kovdular beni o esim olacak adam daha kotuydu hergun disardaydi bense evdeydim disari cikmam yasakti bir aksam kaynana cadisi aradi beni napiyorsunuz dedi bende evdeyim oglun yok evde artik cok bunladim konusmak istiyorum dedim bana kadin saydini birakmadi senin konusmaya hakkin yok sen bizim basimizin belasisin seni keserimde oyle ailene tel. acarim yeter artik senden cektimiz ben kadina sadece bir dakika anne bende konusmak istiyorum beni bir dinelermisin aman allahim keske demeseydim saygisiz dedi bana ne hakla bana birdakika diyebilirsin offff cok bunlamistim ailemi aradim ve babam cildirdi artik hemen gelip beni aldilar bende artik orda durmak istememistim o esim olacak adamda son gun cok kotuydu ben gidiyorum diye annesine son kez sunu dedim basinin belasiydim ya gidiyorum iste rahatla dedim hic bir sey soylemedi nefret ediyorum onlardan gorumcelerim ve anneleri esim olacak adami benden soguttular simdi duydumki eski sevgilisine donmus ama hala dava acmadi ben asla acmicam onu beklyiorum cumartesi gunu esyalarimi alicam allaha hep dua ediyorum bana guc versin diye iste boyle kizlar daha cok seyler var ama cok uzun oldu galiba yorumlarinizi beklyiorum