• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum...

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
2,5 aylık evliyim ve boşanıyorum... dün annemler eşyalarımı almaya gittiler... evde eşyalaraımı görünce bişeyler boğazıma düğümlendi hayellerim umutlarım gelişti ağladım ağladım...çok zor yuva yıkma çokkk ama böylesi daha ii olucak bugüünlerde geçicek dimi kızlar ...

Canim 2,5 aylik evli olupta bu karara vardigina gore cok onemli nedenlerin vardir diye dusunuyorum, cok zor bir surec gecireceksin ama inan hersey yoluna girecek,sadece sabirli ve guclu ol derim...

Neden böyle bir karar aldınız canım, 2,5 ay demek çok kısa bir zaman demek, kanunen zaten 1 yılı geçmeden boşanamazsınız. Keşke düzelse, kırgınlıklar, ayrılıklar hiç yaşanmasa:18:

eşim sokakta bana tokat attı normaldede dayak yiyodum zaten en son olay sabrımı taşırdı dayanamadım çok sinirli bi şey konuamıyoruz anlaşamıyoruz tartaklanmaktan bıktım 2,5 aylık evliydim ama 30 yıllık evli gibiyim çok zor kızlar ama daha 2,5 aylıkken bana bunu yapan ilerde neler yapmaz değişeğinede inanmıyorum çünkü nişanlıykende olmuştu..

çok geçmiş olsun
çok zordur o dönem bilmezmiyim
inşallah en kısa zamanda atlatırsın.
insan hiç değişmiyor kesinlikle buna inanıyorum .
Zararın neresinden dönersen kardır bence .
Nşanlıykende yapmış keşke evlenmeseydin.
Allah kolaylık versin

bu günler tabiki de geçer.hiç merak etmeyin...her gecenin bir sabahı mutlaka vardır.. fakat bence ihtiyacınız olan: Kendinize inanmak ve güçlü durabilmek... bunun için her türlü destek oluruz...

eşim sokakta bana tokat attı normaldede dayak yiyodum zaten en son olay sabrımı taşırdı dayanamadım çok sinirli bi şey konuamıyoruz anlaşamıyoruz tartaklanmaktan bıktım 2,5 aylık evliydim ama 30 yıllık evli gibiyim çok zor kızlar ama daha 2,5 aylıkken bana bunu yapan ilerde neler yapmaz değişeğinede inanmıyorum çünkü nişanlıykende olmuştu..

üzülme canım bunu daha 2.5 aylıkken yapan adamdan hayır gelmez hatta nişanlıyken de yaptı diyorsun kimsenin kimseye şiddet göstermeye hakkı yok sen bundan sonra kendi hayatına bak sıkma canını

çok mutsuzum kızlar şuanda bile ağlıyorum neden böyle oldu die bunun içinmi evlenmiştik kafamı karıştırıo insanlar hep suç bendeymiş gibi hissediorum psikolojim alt üst

Back