merhaba arkadaşım neolur üzülme diyeceğim üzüleceksin,ağlama diyeceğim ağlayacaksın,bazen boşanmak tek kurtuluş. ama seviyorsan onu da yapamıyorsun düzelir diyorsun.aynı şekilde herkesin itirazına karşı çok sevdiğim o adam için savaştım.şuanda aynen senin gibi hissediyorum,aileme aylarca mutlu numarası yaptım, ama evliliğimin 6. ayından itibaren kıskançlık,ailesinin komploları,kadın - kız meseleleri ile ilgili sorunlar başladı.ne derse yapıyor ve kırgınlıkları hep tatlılıkla çözmeye çalışıyorum ama içki ve dayak dışında pekçok şey var dayanmak güç. ailem maalesef haklıymış.ekşi maya dan tatlı yoğurt olmazmış.
daha dün anneme ben bişey yapmıyorum ki diye bağırıyordu telefonda. yalanlıyor herşeyi,sütten çıkma ak kaşık maşallah.
ayrılmak istemiyorum kişilik olarak biraz şımarık,kaprisli ve çok çocuksu.annesi ve kız kardeşi devamlı senaryolarla aklını dolduruyorlar.düzelir mi ki diye bir umut susmaya çalışıyorum. ama susa susa yumurtallığımda kistler,kolesterol ve çeşitli iç organlarımda problemler oluştu. daha ilk yılımızda. seneye neler eklenir bilmiyorum.bana canını sıkan bişey mi var diye soruyor daha ne olsun diyorum boş boş bakıyor.(aşık olduğum o gözleriyle. )neler yaşadığımı anlatsam sayfalar yetmez.
sen benim gibi olma,AMA UNUTMA HAYAT PEMBE PANJURLU DEĞİL.yıpranırsın boşanınca da , unuturum sanma hayatta bir çok yıl yaşadın onunla,iyi kötü tüm anıların seninle olacak.kah diş bileyecek kah özleyeceksin. hayatına biri girerse karşılaştıracaksın :ama şunu asla unutma ondan biraz daha iyi olması seni mutlu edeceği anlamına gelmiyor.güzel günlerinde olacak,zor günlerinde çünkü hayat böyle. hayat en azından bana bunları öğretti.çok uzun bir hayat seni bekliyor olacak.21 yaşındasın en büyük avantajın bu.