Bosanıyorum.

Çocuk yoksa böyle devam edecekse ayrılın.

O nasıl bir adam ya.. Annenin densizliği… nerden baksan tutulacak yeri yok. Ne hissedeceksin ki kurtulduğuna sevin. Alsın oğlunu tepe tepe kullansın . Hayret bir şey…

Ben kendime yoneltemedim maalesef onun önceliği hiç olmadım evliligimizin ilk aylarında bile benimleyken yeğenini özlediğini söylüyordu annesini onu bunu yani aynı evdeydik ama hep aklı birilerindeydi ozluyordu halbuki ailesiyle aynı sehirdeydik ben çok denedim özgür de bıraktım kisitladim da sevgiyi senden bekliyorum disarda aramak zorunda bırakma diye tehditler de ettim aldat beni diyor seni bu şehirde başkasıyla da görsem umurumda değil diyor canımı acıtmak için yani boşanma davasını açmış ne geri dönüşü olabilir ki bu işin en mantıklısı boşanmak ben de insanım ilaki hatalarım olmuştur kavgalarım soylememem gereken şeyler belki ama sonu şiddet olmamaliydi bence en önemlisi o an ayrilmakti ben onu yapamadım

O nasıl bir adam ya.. Annenin densizliği… nerden baksan tutulacak yeri yok. Ne hissedeceksin ki kurtulduğuna sevin. Alsın oğlunu tepe tepe kullansın . Hayret bir şey…
Ailesi bosanmamizi istiyor zaten anlasamadigimizi düşünüyorlar. Bosanma davasını açmış ertesi gün bana ulaştı neden böyle olduk diye neden dilekçeyi geri alırım dedi düzeltelim dedi dedi de dedi aslında bu cümlelere alışığım nişanı da attı böyle yaptı evliliğin ilk ayında da evi terketti sonra döndü sonra tekrar tekrar dava acilmamisti bu zamana kadar şimdi onu da yaptı dilekçeyi geri çekerim diyor

Çocuk yoksa böyle devam edecekse ayrılın.
Çocuk yok bence böyle devam edecek ne ben işime gelmeyen konular için susarım ne de o susmuyorum diye bana bağırmaktan yeri geldiğinde şiddet uygulamaktan vazgeçer davami geri cekecegim barışalım düzeltelim dedi ben hiçbir şeyin duzelecegini düşünmüyorum en başta o şehirden gitmek için bile tekrar kavga edebiliriz onun ailesiyle görüşmemek için bile kavga ederiz o ailesine gider ben onlarla küsken ve bu benim zoruma gider vs vs

Kafa gel gitli..çocuk oyuncağına çevirmiş iyice.

Kafa gel gitli..çocuk oyuncağına çevirmiş iyice.
Öyle yaptı gerçekten insan şiddeti affetmez normalde ama ben şiddetten önce söylediğim lafları düşünerek sen de suçlusun dedim kendime hep bosanalim bosan gitsin dedim sürekli ben de dedim ama hiçbir zaman bunu yapma cesaretini görmedim kendimde ama o kendinde o cesareti gördü ve yaptı da şimdi ds düzeltelim diyor

aldat benı umrumda deıl dıorsa zaten sevmıyordur boşa gıtsın onu seven adam kıskanır sakınır gozunden Allah ıslah etsın onu

1 yıllık evlilikte bunları mı etti sana daha sizin cicim ayı yaşamanız senin evlilik yıl dönümünü filan kutlaması lazımdı ne biçim insanlar anası da boşanmanızı istemiş her tatilde anasına gitmek zorunda mısınız senin anan da var çocuk da yokmuş boşan gitsin adam seni istemiyor engellemiş anası soğutmuş bariz madem anasıyla yaşayacak ne diye senle evlenmiş anasıyla yaşasaymış sen de hala ağlıyorsun yahu boşansana git annenin yanına sana sağlam Bi avukat bulsunlar direk boşan Bi de şiddet uygulamış sana o an bırakacaktın hatta şikayetçi olacaktın siz evlilik değil kölelik hayatı yaşıyorsunuz evlilik böyle değil sırf evlenmek için evlenmeyin bazen her şey sevmekle olmuyor siz, severdiniz karşı taraf sevmiyorsa saygısı yoksa olmaz sevgi ve saygı iki kişiliktir tek taraflıysa o evlilikten hayur gelmez

Güzel kardeşim Bi de çalışıyomuşsun kamuda yahu değerini bil değerini senin ona ihtiyacın bile yok kendi paran da var ayrıl ananın yanına, tayin iste anan seni bu yaşa kadar milletin psikolojisi bozuk oğluna köle ol diye büyütmedi önce kendini sonrq aileni düşün köle alsınlar onlar kendilerine hani diycemmuhtacım desen anlıycam da bu ne ya işim var g ü cin var nasıl bu psikolojiyle işine gücün nasıl odakkanıyosun ayrıl çocuk yokken bak yoluna sana koca mı yok arayan insan var ona mı kaldın

Çekme sakın takılar filan varsa onları istemenden manevi tazminat istemenden korkuyor ayrıl

Sizi kesinlikle yargılamoyorum . burda nasıl yaptın bunu nie böyle yaptın diyen küçük çocuklarıda dinlemeyin kendinizi üzmeyin . Dua edinde çocuğunuznolmadan sizden boşanmış sizi bukqdar silip atıyosa siz nie kendinizi üzerinize biliyorum siz ona değil kendinize kendi fedakarlıklarınıza üzülüyorsunuz bak adam sorunsuz boşanıyor çocukta yok boşanınca tekrar hiç evlenmemiş gibi düzen kurabilirsin

tatlım bu adam anasının rahminden henüz çıkamamış ki. bırakın annesi ve babasının yatağının ortasında onlarla birlikte yatsın. böyle adamdan ne koca ne baba olur. çocuğun da yokmuş, boşan ardına bile bakma. hatta sevin boşandığın için. Neden üzülüyorsun bu profilde bir adam için ben anlamıyorum.

boşa git şu sümsüğü ya şiddet uygulayacak anasının memesinden ayrılamamış süt oğlan yeni evliyim yok şu yok bu deme boşa git şiddet var çünkü fikir ayrılığınıda geçtim

Ya evli barklı adamın anne babasıyla uyuması nedir Allah aşkına. Şu yaşta anne göğsünde uyumak nedir? Emzirsin anası daha utanmazsa. Arkana bakmadan kaç. Tayin iste git tertemiz sayfa aç kendine. Omzundaki yükleri at. Böyle ruh hastasıyla ömür geçmez. Asla düzelmez.

Bu kadar erken görmüşsün kesinlikle boşan.sonra benim gibi iki çocukla çok vurursun kafanı duvarlara

Allah razı olsun. Hala kurtulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…