Boşanıyorum

Cevap vermiyor çünkü gerçek değil yazdıkları muhtemelen, düzgün mesaja cevap verse eğlenceli olmaz ki.
Şu mesajı görünce daha çok emin oldum gerçek olmadığına. Ama insan yıllarca nasıl sürdürür yalanı onu da bilemedim.
Gerçekten bende bu mesajdan sonra böyle düşünmeye başladımm

Biraz üstteki yorumlarda da babam eve çiçek alır gelir falan yazıyor. Kafam karıştı acaba yanlış mı okudum? Ablasyla böyle diyaloğu varsa kocasını düşünemiyorum. Allah yardım etsin
Konu sahibinde psikolojik problemler var.

Hadi onu sinirliyken yaptı. Normal zamanda şakalaşırken kafama vurur. Kaç kere karnıma yastık attı. Bana vuruyor gidiyo hamile halimle köşe kapmaca oynuyırum onunla. Günde iki üç kere ilişki istediği zaman oldu. Ya artık vajınam yara mı oldu ne oldu anlamıyorum kapanmaya başladı içeri giremiyordu ve iğne batıyı gibi oluyordu her yerine dur ben seni alıştırcam ben senin kocanın senin kötülüğünü düşünmem kız çocuğu gibi kadın oldun gelir popoma vurur durur oturamıyodum koltuğa bile artık ağrıdan
:oha::oha::oha:

Hadi onu sinirliyken yaptı. Normal zamanda şakalaşırken kafama vurur. Kaç kere karnıma yastık attı. Bana vuruyor gidiyo hamile halimle köşe kapmaca oynuyırum onunla. Günde iki üç kere ilişki istediği zaman oldu. Ya artık vajınam yara mı oldu ne oldu anlamıyorum kapanmaya başladı içeri giremiyordu ve iğne batıyı gibi oluyordu her yerine dur ben seni alıştırcam ben senin kocanın senin kötülüğünü düşünmem kız çocuğu gibi kadın oldun gelir popoma vurur durur oturamıyodum koltuğa bile artık ağrıdan

yani yazmayayım diyorum ama çelişki üzerine çelişki var yorumlarınızda.
bu konuyu da bundan 15-20 gün önce siz açmışsınız hanımefendi...

Daha üç aylık evliyim ama genel olarak pijama kafamda tülbentle eşimi karşılıyorum. Geçen çeyizimde olan bir geceliği giydim baya beklediğimden fazla etkisi oldu. Öyle olduğunu görünce ben de heveslendim hamileyim son aylarda sıkıntı olabilir ilişki konusunda veya zaten lohusayken 40 gün olmayacak bu yüzden şu dönemi heyecanlı geçirelim istiyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı? Siz nasıl karşılıyorsunuz eşlerinizi?

yani bari üyelerin önceki konularınızı görebildiğini hatırlasanız...

bence ya fake üyelik ya da konu sahibinin ciddi psikolojik sorunları var.

Çocuk zaten ilk gün falan oldu sanırım. Ayrı yatıyoruz ama ilişki yaşıyoruz yemek yiyor birden bire istek geliyo hadi hadi diyor ilişki yaşıyoruz bazen yatak odasında bazen koltukta yerde o konuda çok aşırı istekliydi
yav yeter iğrençleşti konu iyice

yani yazmayayım diyorum ama çelişki üzerine çelişki var yorumlarınızda.
bu konuyu da bundan 15-20 gün önce siz açmışsınız hanımefendi...

yani bari üyelerin önceki konularınızı görebildiğini hatırlasanız...
Kendi beyni yanmis, bizimkileri de yakmaya uğraşıyor:deli:

Kendi beyni yanmis, bizimkileri de yakmaya uğraşıyor:deli:

katılıyorum. sorunlu bir üye diyordum ama alıntılamak istemiyorum ama ilişkisini (!) ayrıntılı olarak anlattığı mesajdan sonra erkek üye olduğunu düşünmeye başladım.
burada eğlenip kafa buluyor sanırım kendince...
şikayet ettim zaten o mesajını.
eğer fake değilse de mutlaka psikolojik tedavi görmesi lazım...

Ya bir kere aramız düzelsin ben de biraz kendimi güzel hissediyim diye gecelik giyip makyaj yapıp karşıladım yemek falan yemedi açtı normalde soyunup geldi saldırdı ulumaya falan başladı yemin ederim popoma vuruyor öyle bir giriyor ki karnımın altında hissediyorum yavaş falan dedim bunu giyerken başına ne geleceğini bilmiyor muydun diyor bu arada halının üstündeyim halı ince başım o yaptıkça yere çarpıyo hafifçe başımın arkası çok hafif şişmişti sırtım ağrıdan belim ağrıdan koptu zaten o gün ağladım ilişki yaşanırken çok korktum
Insansiniz ve karnınizda can taşıyorsunuz sert iliski yaşıyorsunuz ve kalkıp dur diyemiyorsunuz. Ben sizi gerçekten anlamıyorum hemde hic ya eşiniz anlattığıniz biri değil ya da bunlarin hepsi hayal ürünü. Bi tane iyi yönü yok ama gel dediğinde döneceksiniz adim gibi eminim. 3 saat yemek yiyor diyorsunuz evde yemeklik birşey yoktu ya hani dönüp dolaşıp ne yiyor. Hadi hepsi gerçek olsun sizin kendinize saygınız yok bide pdr okumuş birisiniz yazim tarzınız, olaylara yaklasiminiz icler acısı siz kime nasil yardımcı olacaksınız atanınca. Allahim diyorum baska bisey demiyorum,diyemiyorum

Sunuda yazmayi unutum. Aramanız düzelsin diye gecelik giymek,kapıyı o sekilde acmak gelir gelmez sevişelim demek. Bunu yapıp acti yemek yemeden yaptı ne mana sizde onu istediğiniz icin yarı ciplak karşılamissiniz ayrica disiliginizi kullanarak sorunlar çözülmez.

Ailem ne diyecek. Çingene gibi bunlar. Nasıl anlamadık. Bilseydim evlendirir miydim kızımı diyor. Eşim olcak kişinin davranışları bir garip zaten annesi ağzına portakal veriyor. Ayağımın altını öp diyor annesi öpüyor. Ya bir kere donuyls oturdu annesinin yanında bir de bacağını açıyor annesi diyor ki koltuğa değiyo. Git giyim ben de dedim ya ne kadar terbiyesizsin hiç utanmıyor musun. O onun annesiymiş ayıp olmazmış bana mı garip geliyor bi tek bunlar ya bu aile toptan deli mi

Sen ne anlatıyon bacım yaa :KK57::KK57:
Ay çok kötü ama bişey dicem dön sendromuna kahkaha attım yaa.Karmakarışık duygulara soktu beni bu konu , konu sahibinin annesine üzülürken "dön sendorumuna" kahkaha atıverdim.Hayır , konu gerçek mi değil mi , o bile belli değil.

O terbiyesiz, insanlık dışı olan o kocanızın ailesini annenizin tanımladığı cümleye bak. Çingeneymiş! O tabir ettiğiniz cümledeki insanlar, ailelerine gelinlerine son derece bağlı sahiplenici koruyucu olurlar. Annenizin burda yanlışı var. Daha kocanız size koca olmayı becememiş annesinin kabuğundan çıkamamış, babalığı nasıl hissetsin.

Sen ne anlatıyon bacım yaa :KK57::KK57:
Konu sahibi eşinin babasına çocuğu bile sormadı "dön sendromlu" bile olabilir demiş.

Eşinin babası da "Peki sen ona karnın aç mı diye sordun mu eve gelince? " demiş.

Konu sahibi de kızıyor ikisi aynı şey mi demek istiyor galiba.

Valla gülmekten kendimi alamıyorum.Sinirlerimi bozdu bu konu benim.

Vallahi ben de yorumlara bakmadan erkek olduğunu düşündüm artık. Ne yazım tarzı, ne düşünce tarzı zaten pdr eğitimi almış birine benzemiyor. Aksine sürekli özel ve bir o kadar gereksiz ayrıntılarda bahsediyor.

Anlattıkları ya yalan meslek, eğitim, hamilelik, konuları veya erkek üye ikisinden biri.

Back
X