Boşanıyorum ve........

evet malesef 4 sene kadar sürdü.ama sonuçta aldı.1.5 ay evli kaldı.15 bin aldı.ama o 1.5 ay hayatının yarısı gibiydi.

çok üzüldüm okurken arkadaşım:(
öncelikle o 5 altın senin hakkın . bugun dünyada vermez ama belasını bulur.
efendimizin hadisi var karısını dövenler karısına şiddet uygulayanlar hakkında emin ol bulur karşılığını.
tanıdık avukat vs ayarlamaya calıs emin ol okadara patlamaz sana .
ayrıca boyle insanlarıda pişman etmeden bırakmayacaksın.
ALLAH yar ve yardımcın olsun. hakikaten cok üzüldüm.:50::50::50:

oncelikle profilindeki evli yazısını değiştir arkadaşım.
ayrıca mesajlara sakın hakaretli karşılık verme suçlu olursun.
savcının gözüne bağlı olduğu durumlarda kendini savcıya sevdirmeye bak. yani durumun şuphe uyandırmasın.

canım benim ona acı çektireceğim derken yine senin kafan ağrıyacak

bırak ne hali varsa görsün

unut ve umursama

ALLAH cc yar ve yardımcın olsun

Avukatım zaten altınları alırım kadının hakkı olur dedi... Bende 2 ay beraber yaşadık ve o 2 ay 10 yılımı götürdü sanki..

Dava uzarsada uzasın napim hergün o şahıs aklıma gelmiyor ki...İftirları elbette olucaktır ama Allah büyük....Karalaması bol biri...

Birde mesajlarına ben hiç hakaret etmedim cvp verdim ama hakaret küfür etmedim...O bana saydı bü sürü şey...Mahkemede kullancakmış felan...

"savcının gözüne bağlı olduğu durumlarda kendini savcıya sevdirmeye bak. yani durumun şuphe uyandırmasın." bu cümleni pek anlayamadım...

Keşke böyle sıkıntılı bir evliliğiniz varken korunsaydınız diycem ama hiç para vermiyordu demişsiniz insanın eli kolu bağlanıyor bazen.Böyle durumlarda düğün fotoları inceleniyor ve düğünde takılan tüm takıların geline iadesine karar veriliyor diye duymuştum ama avukatınız yönlendirecektir.Gurur yapıp tazminat ve nafakadan sakın vazgeçmeyin.Genelde gelini koruyacak karalar alınıyor. O da bu durumdan bir şekilde etkilenmeli bence.3 ay sonra hiçbirşey olmamış gibi gidip evlenir.30.000 tazminat 500tl nafaka kararı koydursan gelecek kız kolay kolay kabul etmez bunu ödemeyi.Memur olduğu için de mecbur ödeyecek.Malesef erkeğin dulu olmaz diye deyimi olan fakat dul kadını rahat bırakmayan iki yüzlü bir toplumuz.O da etkilensin.Avukatına danış bence canım.Haklarını al

avukatım çok sıkıntılı süreç önce anlaşmayı dene olmuyorsa yapcak bişe yok süreç uzar demişti,

anlaşalım dedim ve teli yüzüme kapattı gittim davayı açtım....ben açıkçası kızlığım gitmiş aman dul oldum havasında değilim...

çocuğum yok zaman ne gösterir bilinmez henüz 28 yaşındayım, ,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...

Bu zorlu süreçte Allah yardımcın olsun canım,umarım üzüntülerin,mahduriyetin sona erer mutlu olursun.

yaa böyle bişey olabilir mi ?? eminsin yanlış anlamadın yaptıklarını değil mi ? bide hangi devirde yaşıyoruz biraz tanısaydın evlenmeden önce... neyse erken tanıdığın iyi olmuş zararın neresinden dönsen kardır.. çocuk ne oldu aldırdın mı??

çok buyuk gecmıs olsun
sonuna kadar hakkını ara , devlet memuruymus sana mecbur nafakanı altınlarını verecek

canım zaten nişanlılık veya flört dönemi böle ciddi sorunlar yaşasaydım sence o imzayı atar mıydım ben...

kendini iyi saklamış veya yaşanacakmış bunlar....hakkımı bırakmak istemiyorum onda tabiki...

bakalım hukuki süreçte başladı....

Çok geçmiş olsun canım böyle insanlar varmı dicem var tabiki.Benim tadığımda böyle olayları olmuştu evlendikten sonra çok değişmiştiPerdesini bile açamıyordu.Ayrılmakla en iyisini yapıyorsun.Bunlar piskopat oluyorlar dikkat etmek gerekir yinede neler duyuyoruz sonradan zarar veriyorlar.ALLAH KORUSUN.

evet canım , bi yandan da üzülüyorum hiç düzgün dini imanı olan özellikle ahlakı edebi yerinde olan biri
hiç yok mu....

az önce bi konu okudum bi kardeşimizin eşi küsüyormuş ve yaşadığı sıkıntıyı paylaşıyor,, böyle bir evlilikte
ne kdr mutlu olabilir ki bi insanı....dört dörtlük elbette yoktur bizde mükemmel değiliz ama bazı şeyleri
aşmış insanlar olabilmek lazım....

Yalnız ölüp gitmekte istemem bu dünyadan...şöyle baktığında sana gülümseyen ve hep yanında olan birini
istemek çok büyük bir istek değil öyle değil mi...

Canım Allah yardımcın olsun inaşllah tez zamanda kurtulursun böyle bir insandan ve Rabim karşına öyle birini çıkarırki Yaşadığın tüm acıları unutturur sana.Benim bir arkadaşımda buna benzer bir olay yaşadı eşi evlendikten sonra tamamen farklı bir insan oluverdi.Kız boşandı ama çok zor süreçlerden geçti.Sonra Rabbim karşına çok ii bir insan çıkardı hemde hiç evlenmemeişti eşi.Şİmdi çok mutlu.
Ayrıca Allah bir genç kızın ahını alan onu zor duruma düşüren insanı iflah etmez sen merak etme...

cnm çok şaşırdığım için öyle yazdım malesef erkekler maske takıyor kendini karakterini gizliyor olanda kadına oluyor.. kadın kadının halinden anlamazsa kim anlar inşallah herşey bundan sonra çok güzel olur ama sakın kararından dönme bi çırpıda koparıp at tazminatını nafakanı alırsın çok kafanı takma öyle şeylere şimdi hukuk kadıının yanında... tez zamanda toparlanman dileğiyle allah yardımcın olsun ...

Bazen görücü usülünün en iyisi olduğunu düşünüyorum. Flört döneminde ustalıkla gizliyorlar kendilerini, evlenince de iş işten geçiyor. Aileler adayı iyice araştırmadan, aşığım diye tutturularak yapılan evlilikler hep hüsran.. Aranması gereken en önemli kriter İNSANLIĞI VE AHLAKI..sonra zaten gerisi geliyor. Allah yardımcın olsun canım..

Son düzenleme: