Boşanıyorum sebebini bile anlamadan?

Bu adamdan zaten bir halt olmazmış
Sen bundan kurtulursan deve kes
Ve tabi ki haklarını da Söke söke al

Son durum ne şu an ne hissediyorsunuz

Paldır küldür gözü kapalı şekilde sadece "evlenmek için evlenmişsiniz" tanımadığınız, tanımak için çaba bile sarf etmediğiniz biriyle. şaşırtıcı değil bu sonuç. Kusura bakmayın ama atlı kovalıyormuş gibi evlenmeseydiniz bunlar olmazdı. Size özel değil sadece genel olarak evliliği bu denli basit görenlere kızıyorum. İyi ki ilişki olmamış. Bi de bebek olurdu Allah korusun

"Şimdi her şeye evet diyim de nasılsa evlenince düzelir" diye bi şey yok. Sihirli değnek değmiyo yani

Ben hataları tolere ederken anlayışlı davranırken karşımdaki de bana bu konuda sözler,yeminler ediyordu sevildigime inandiriyordu. Kendi kendime de evlenmedim yani. Ben bu yaşıma kadar birçok insanı eleyip de bu insanda karar kıldım safî evlenmek degildi derdim. Hayatta herşey mümkün,yerinizde olsam büyük konuşmazdım çünkü asla yapmam dediginiz şeyleri bir gün yaparken buluyorsunuz,tecrübeyle sabit. Yine de isterim ki benim yasadigimi da hicbir kadin yasamasin

Evden gitti 2 ay sonra resmi surec baslayacak. Yorgun kırgın ve yıpranmiş durumdayım
Bazen kabak gibi ortada olan şeyi göremez gözlerimiz. Bazen bizi zehirleyen şey tatlı tatlı uyuşturur fark edemeyiz. Sizin için bir hata olmuş ama hata gözüyle bile bakmayın buna lütfen. Bunu yaşamanız gerekiyormuş. Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. Bu kişi, olay ve durum ile birlikte hayatınıza kim bilir neler girdi veya sonrasında neler girecek. Kim bilir sizi hangi baharlar, çiçekli yollar, güneşli günler bekliyor. Ümidinizi, yaşama sevincinizi kırmayın. Hayat o kişiden ve hayatınızın bu döneminden ibaret değil bu hayatınızın sadece bir kısmıydı, geride kaldığında mükemmel bir döneme geçebilme ihtimaliniz kocaman ve bu sizin ellerinizde. Kimseye kin öfke vs beslemenize bile gerek yok bırakın gitsin tuttuğunuz ipleri canınızı acıtmasınlar daha fazla. Özgürleşin ve hayatı sevin.. Boşanma sürecinde sabırlı olun, karakterinizi koruyun, çirkin insanlarla çirkinleşmeyin, sonucunda huzursuz hissettirecek hiçbir şey yapmayın, söylemeyin. Bu süreci haklı, huzurlu ve mutlu tamamlamanızı temenni ediyorum. Rabbim gönlünüze ferahlık ömrünüze sağlık ve iyilik versin..

Rabbim bin kere razı olsun ne güzel şeyler yazıp içime bir nebze olsun huzur serptiniz,inşallah öyle de olur

İdrak sorununuz mu var neyini anlamadınız ki? Adam baştan beri sevmemiş, istememiş. Siz kendinizi zorla kabul ettirmişsiniz resmen.
İnsanlara böyle ağır konuşmadan önce düşünün!!idrak sorunu ne demek. İnsansıniz yarın ne yaşayacaksiniz Allah bilir büyük konuşmadan kalp kirmadan önce düşünün biraz karsimdaki şuan nasıl bir psikolojide diye! Ben bunu derim de o şuanda belki hayatının en zor zamanlarını yaşıyodur her köşede agliyordur diye! Allah size insaf versin.

Niye bu kadar yükseldiniz? Yanlış bir şey söylemedim. Eşiniz sizi adam yerine koymamış ta en başından beri, kendiniz yazmışsınız tüm yaptıklarını. Hala neden böyle oldu, neden boşanıyorum ANLAMIYORUM diyorsunuz. Bunu nasıl anlamıyorsunuz merak ediyorum ben de.

Yanlış bir şey söylemedim derken bile yanlış şekilde konuşuyorsunuz. “Adam yerine koymamış” nedir ya? İnsanların yaşadığı hüznü, şoku hiç mi tahmin edemiyorsunuz? Empatiden bu denli yoksun olmanız çok üzücü.

İyi de eşinin yaptıkları çok ağır, benim var olanı evirip çevirmeden, kibarlaştırmadan söylemem mi garip? Hakaret etmiyorum ki, durum bu, kadını insan yerine koymamış.

Ayrıca aylarca ya da yıllarca bu muameleye maruz kalmış zaten, boşanacakları gayet aleni olan bir ilişkide ne “şok”u Allah aşkına? Kendini hazırlamıştır zaten bu süreçte her ihtimale. Eşinin ona yaşattığı şeyden daha üzücü değildir benim gerçekleri söylemem.

Kadın olarak beni üzen de bu. Bir kadın hem de ayakları üzerinde durabilen bir kadın nasıl kendine bunu reva görür?

Evet sizi anlıyorum ama üslup çok önemli. Düşünceleriniz doğru fakat sanıyorum ki şu an çok hassas bi dönemde ve söyledikleriniz incitebilir. Her şeyi birebir onunla yaşamadık, sevgisini aşkını bilmiyoruz, ki böyle duyguların gerçeği reddettiğini, ertelediğini bilirsiniz. Dolayısıyla apaçık olan şeyleri gözünden perde kalktığı zaman fark ettiğinde onda yaşadığı her şeye “neden” diyerek sorguladığı bir şok yaratabilir. Düşüncelerinizi belirtirken kırıcı olmamanızı önermek istedim sadece. İyi günler :)

Daha 4.sayfadayım konunuzu okuyorum. İnşallah elinizde ses kaydı ya da vatsap yazışması gibi somut deliller vardır, yoksa da olabildiği kadar oluşturmaya çalışın. Yaşadıklarınız çok üzücü, bundan sonrasında güzel günleriniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…