Boşanıyorum sebebini bile anlamadan?

Amin.. benim aptalligimdan sorumlu degildi elbette ama keske gidebilme cesaretine o sahip olsaydı

Balık baştan kokmuş görmek istememissiniz. Bile bile lades yapmışsınız. Hala neden arıyorsunuz Bakın bunların olmasında bir neden yok eşiniz böyle bir insanmış baştan beri, siz bunu görmek istememissiniz. Aslında görmeniz için çok şeyler olmuş. Lütfen şuan neden aramak yerine yolunuza devam edin ve dik durun.

Maalesef aslında görünen köy kılavuz istemezmiş sizin kabul etmeniz ve sizi sevmediği açıkça belli olan bir adamla evlilik kararı almakla hata etmişsiniz. Yaşınız genç boşanın bu adamı yıllarca çekmeyin

Gercekten cok haklisiniz para icin herseyi yapacak cinstenler

Hayatindaki diger kadinlari da sevebilecegini dusunmuyorum,onceki nisanlisini da birakmis bos bir sebepten. Erkek olabilir,mumkun
O zaman ikinci seçeneğindeki olma ihtimali daha yüksek.
Peki bir avukatla görüştünüz mü?
Altınlarınız, ziynetleriniz siz de mi ?

Sebebini anlamadım diyorsunuz da evlenmeden çok belliymiş ne olduğu. Boşverin sebebini falan haklarınızı almadan boşanmayın sakın. Altınları vermeyin utanmadan birde vermek istemiyor ,yüzde yüz kusurlu üstüne tazminat verse hakkınızken.
Şimdi hazmedemiyorsunuz ama zamanla iyiki kurtulmuşum diyeceksiniz.

Benim ailem de bu yapıda hayır diyebilme kabiliyeti yok. Bu saatten sonra aynı şekilde ilerlemek istemiyorum ama agir bir ders oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…