Boşanıyorum sebebini bile anlamadan?

Bütün bunların neden yaşandigini anlamış degilim sadece
En başından beri siz adamla zorla evlenmissiniz gibi davranilmiş. Daha sevgiliyken bile belliymiş bu adamın sizi istemediği ama pek umursamamissiniz. Adam haklı bence. Hiç saklamamis niyetini, duygularını, size değer vermediğini.....başından beri durustmus size karşı.

Sevilme açlığı bazen yanliş yaptirabiliyor insana

Anlattığıniz herşey sebeb ama siz daha en başından görmek istememişsnz yaa kusura bakmayın ama hiç mi sevmiyorsnz kendinizi anca kendini sevmeyen birşeylere layık görmeyen insan böyle bir yaratığı koca diye hayatına alır

Zaten uzak şehirlerde oldugumuz için sadece telefonda konuşuluyordu bu konular. Buluştugumuzda da belli seviyede yaklaşmak istedigini diger turlusunun dogru olmayacagini falan soyluyordu
Bence hiç fazla düşünmeyin daha çok gencsiniz önünüze ne fırsatlar çıkar zaten koca vasfı yok ki hayatınızda. Hakkınz olanı alın ve onu tamamıyla çıkarın hayatınızdan ve inanin hayat varmış diyeceksiniz gezin tozun tatile gidin Artk kendiniz için uğraşın

Hayatımin en büyük hatasını yaptım

Hayatımin en büyük hatasını yaptım
İnsan oğlu bazen kör olabiliyor. Hata yapmak için varız ama hiç birşey için geç değil
Ben sizin gibi güçlü kadınların böyle zavallılara yenik düşmesine çok üzülürüm. Şimdi onu boşayip ne kadar güçlü olduğunuzu gösterme zamanı

Bu insan neden sizinle evlenmiş amacı neymiş yani hiç bir anlam veremedim naptigini bilmeden evlenmiş gibi tam olarak derdi neymiş neden sormadiniz

Paramı hep kendim kazandim hayatimi babasiz tek basima idare ettim simdi elin adamina yenilmek gercekten insana zavalli hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…