Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

Yok zaten asla yapmam öyle.
Uzulme den devam ediyorum etmeye çalışıyorum
şimdi kesin eve bişeyler almaya gelir
sonra memlekete gider
hiç muhatap olmayayım değil mi

Ailen bir konuşur iki konuşur sonra sana kıyamaz seslerini çıkarmaz. Elin oğlunun nazını niye çekesin hayatına bak. Kalkıp gitmek zordur ama kalıp değişecek kadar değil. Hayat kısa unutma bunu.Seni de bir anne doğurdu çok havalanmış düşüşü de sert olsun

Ailen arkandaysa ne bekliyorsun adam zaten evi terk etmiş. Boşanmak için illa karıya kıza gitmesi, dövmesi mi gerekiyor? Adam seni senden almış alınma ama seni ot gibi yaşamaya mahkum etmiş. Yılların geri gelmeyecek, şimdi barışsan da adama ayrı bi cesaret gelecek vazgeçilmez sanacak kendisini. Olumlu yanlarını hiç yazmamışsın. İnsan birisini kötü anlatırken Allah var şu şu huyları da iyidir der. Şu haliyle ayağına bi terlik takıp kaçman gerek. Geri gelip dövmeyeceği ne malum

Avukata ilk sen git, celbi yolla.
Bu nasil karaktersiz bi adam.
Ben de esimi askeriyeye gondermemistim sevgiliyken, ortalik karisikti, o da sinavi kazanmis. Hep bazen lafini eder keske gitseydim, senin yuzunden gidemedim diye sitem eder de sonra susar. Annemin yaninda hic bu konuyu actigini gormedim, hele hain nankor falan dedigini.
Şeyiyle yapamadigi erkekligi diliyle yapiyor seninki. Hic sürdürme, inan elle tutulur yani yok. Evlilik denen sey senin bu yasadiklarin degil.

Sen kim ne der diye takılma ailen bir kere biz demiştik der ayrılırsan, devam edersen yüzlerce kez duyarsın. Hayatını rezil etme, nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını :)

Yok haklısın yazmadım aklıma hiç gelMedi ki yazayım
sadık olmasi , dürüst olması .
Bu kadar .
Geri mutlaka gelevek güneş gözlüğü filan burada kalmış . Annemin yarın öğlen otobüsü var . Bunu biliyor m annem gidince gelecek. Dovecegini sanmam . Yuzde doksan muhatap olmayacak benle kendini o kadar yüksekte görüyor ki...
Ayrıca dediğin gibi evet ot gibi yaşıyorum tam tanımı bu...
sohbet etmez 2 yüzü Gülmez yemeği hazirla acim der hazirlarim yer yatar..
Hala ses çıkmadı .
Bende bekliyorum . Davayı o açsın diye . Ben fazlası ile yoruldum bu evlilikte yıprandim. Bunu da o yapsın.
Tekrar barışmayi düşünmüyorum zaten o da demiş kararım kesin die.
Annem de kapıyı dinlemesine takmis kafayı.

Aynen ole . Şeyiyle yapamadığı erkekligi bana dili ile yapmaya çalışıyor .
Yoruldum artık çok. ..
Annem de yarın gidiyor
yapayalniz kalacağım. ..

Nedense sende kendimi gördüm. O kadar cekiyosun ama bi tek onun seni mutlu edicegine inaniyosun. Yasanmis örnek var karsinda. Yani ben. Bosanana kadar cok kivrandim. Bosandiktan sonra rahatladim. Emin ol sende rahatlarsin. Tabi karar senin. Hayatta benim cektigim gibi su devire kim ceker diyosum ama demekki varmis. Ben bosandigima degilde, evliligim yürüsün diye yaptigim cabalarima cok üzülüyorum.

Kızlar otobüse binip memleketine gitmiş. ....
hiç bi haber vermeden ..
hicbisey söylemeden. .

Mesajinda gidiyorum dememis miydi zaten ? Nerden ogrendin memlekete gittigini ? Aman sakin sen arama canim yaa
Arkadaşım bırakmış otogar a pisligi
beni burada yapayalniz bırakıp gitti
bu ne sorumsuz insan ya
demekki yarın onur hun çocuk filan olsa idi bırakıp kacacakti

Bütün ömrünü böyle geçirmek istemiyosan kurtul bu adamdan. Olabilir sevmişsin evlenmişsin keşke olmasaymış ama olmuş her insan hata yapar, ailen bir söylenir iki söylenir sonra geçer gider ama evliliğine devam edersen resmen çürürsün bu adamla yazık

Çok zor . Cok..

yahu bu bdv de konu açanların hepsinin mi damadını aile istemedi?
bu kaçıncı yahu..

Biran benim itirafim mi diye afaladim.kac kurtul olmeyip dirildigini goreceksin.yoksa benimm yaslara geldiginde ben ne yaptim diyeceksin ama is isten coktan gecmis olacak(((

Biran benim itirafim mi diye afaladim.kac kurtul olmeyip dirildigini goreceksin.yoksa benimm yaslara geldiginde ben ne yaptim diyeceksin ama is isten coktan gecmis olacak(((
Ciddi misiniz
sizin evliligimiz de böyle mi
neden öyle yazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…