- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Yok zaten asla yapmam öyle.Diren. Sen guclu bi kadinsin. Aglayip ona yalvarman sana yakismaz. Eger sen ona barisalim dersen o ayni sekil devam eder. Ama bosanmakta kararli oldugunu gosterirsen, noldu bu kiza hani beni deli gibi seviyodu hani vazgecmezdi her dedigimi yapardi elimin altindaydi nasil bosanir benden der, sana donebilir. Yapman gereken cizgini bozmamak. Yoks anasil olsa elimin altinda diyip deger vermemeye devame der
Yok haklısın yazmadım aklıma hiç gelMedi ki yazayımAilen arkandaysa ne bekliyorsun adam zaten evi terk etmiş. Boşanmak için illa karıya kıza gitmesi, dövmesi mi gerekiyor? Adam seni senden almış alınma ama seni ot gibi yaşamaya mahkum etmiş. Yılların geri gelmeyecek, şimdi barışsan da adama ayrı bi cesaret gelecek vazgeçilmez sanacak kendisini. Olumlu yanlarını hiç yazmamışsın. İnsan birisini kötü anlatırken Allah var şu şu huyları da iyidir der. Şu haliyle ayağına bi terlik takıp kaçman gerek. Geri gelip dövmeyeceği ne malum
hEp konusacaklar biz sana demiştik diyecekler.
Aynen ole . Şeyiyle yapamadığı erkekligi bana dili ile yapmaya çalışıyor .Avukata ilk sen git, celbi yolla.
Bu nasil karaktersiz bi adam.
Ben de esimi askeriyeye gondermemistim sevgiliyken, ortalik karisikti, o da sinavi kazanmis. Hep bazen lafini eder keske gitseydim, senin yuzunden gidemedim diye sitem eder de sonra susar. Annemin yaninda hic bu konuyu actigini gormedim, hele hain nankor falan dedigini.
Şeyiyle yapamadigi erkekligi diliyle yapiyor seninki. Hic sürdürme, inan elle tutulur yani yok. Evlilik denen sey senin bu yasadiklarin degil.
Kızlar otobüse binip memleketine gitmiş. ....
hiç bi haber vermeden ..
hicbisey söylemeden. .
Yok. Kararli oldugunu gorsun. Yuzune bile bakma. Cok bile dayanmissinYok zaten asla yapmam öyle.
Uzulme den devam ediyorum etmeye çalışıyorum
şimdi kesin eve bişeyler almaya gelir
sonra memlekete gider
hiç muhatap olmayayım değil mi
Arkadaşım bırakmış otogar a pisligiMesajinda gidiyorum dememis miydi zaten ? Nerden ogrendin memlekete gittigini ? Aman sakin sen arama canim yaa
Ciddi misin çok bile dayanmissin derkenYok. Kararli oldugunu gorsun. Yuzune bile bakma. Cok bile dayanmissin
Çok zor . Cok..Bütün ömrünü böyle geçirmek istemiyosan kurtul bu adamdan. Olabilir sevmişsin evlenmişsin keşke olmasaymış ama olmuş her insan hata yapar, ailen bir söylenir iki söylenir sonra geçer gider ama evliliğine devam edersen resmen çürürsün bu adamla yazık
Biran benim itirafim mi diye afaladim.kac kurtul olmeyip dirildigini goreceksin.yoksa benimm yaslara geldiginde ben ne yaptim diyeceksin ama is isten coktan gecmis olacakEsimle birbirimizi çok severek evlendik yada ben öyle sanıyormusum. ailem asla onay vermedi. En baştan beri benim ailemi zorlamamla oldu . Inandim ona. Halbuki kültür ve yapılarımız çok farklı idi. Ben izmir de büyümüş bi insan o doğulu ve ırk farklı. Kültür apayrı. Kadınları 2. Sınıf yerine koymuşlar ailesinde. Hani bi kitap var ya kadının adı yok aynen öyle. Neyse ikimizde memuruz ailelerden uzakta . Eşimi kısaca anlatayim : asla kendi lafindan başka bir lafa tahammülü yok. Kendi ne derse o. Annesu ve kizkardesi bana yapmadiguni birakmadi ama onlara sesi cikmiyor tabi. Disardan öyle efendi öyle sakin görünür ki. Halbuki evde ilk 1 yıl öfke kontrolu asla yoktu . Sinirlenince bana aileme küfürler duvar yumruklamalar vs. Sonra kayboldu hafif bu davranışlar gitti ama bu sefer de çekip çekip evden gider oldu. Bi kere çok bencil ve sadece kendisini dusunen bi insan
Bende çalışıyorum ama o asla bi bardağı alıp bi yere koymaz, o su içtiği bardak ellemesem orada aylarca kalır.. bi iş yapacaksa en az 6 7 defa söylemek zorundayim. Yap yap yap diye.kendisi de zaten bunu söylüyor bana sürekli soyleyeceksin doyor. Ben ev işi yapmam diyor. Ama para ortak diyorum. O zaman yapma bana yemek temizlik ütü ayir herseyi diyor. En sonunda alır ben yaparim. Muslugun contasini degistiririm ampul degistiririm , matkap ile duvarda is yaparim.. e ona 1 ay soylemem lazim yapmasi icin..Benim de ağır bi isim var ama onun umrunda bile degil. Sen kadinsin yapacaksin gözüyle bakıyor hep. Desem ki ben hem ise gider hem herseyi yaparım sen sakin Elleme canına minnet. Neyse asıl olaya geleyim eşim beden eğitimi öğretmenliği mezunu. Ama kamuda memur olmuş. Annem 1 haftaligina ziyaret icin gelmisti evimize.onun yaninda sürekli bana doyor ki sen hain sin sen karşıma cikmasan şimdi ogretmendim vs vs. Annemde dediki oğlum sınava bile girmemissin atanacagini nerden biliyosun fln. Bilgilerim taze idi atanirdim dedi neyse. Sonra ben bu hain lafını kaldiramadim aglayarak yatak odasına gittim . Telefonunu almaya gelmiş evden gidiyordu ben ağlarken doyor ki " yemek yememistim Karnım açtı Sağol bi yemek bile vermedin " yani tek düşündüğü kendisi. Neyse sonra gitti evden. Yemeğe gitmiş . Bende yuruyeyim diye çıktım evin yaninda yuruyus yolu var ev dar geldi. O sıra annem aradı. Konuşuyoruz annem diyor ki ( annem ogretmen) kızım senin bi suçun yok zaten beden eğitimi nde bi sürü bekleyen var . Atama bekleyen bi sürü insan var. Keske olsa filan dedi. Arkadan bunun sesi geldi . Neyse koş koş eve gittim. Anneme demiş ki bu iş bitti. Ben duyacagimi duydum. Siz benim hakkimda nasil beceremez diye konusursunuz. Butti bu evlilik deyop Valizi toplamış çıkıp gitmiş. Neyse gece de hiç aramadi burasi küçük yer mutlaka duydular gördüler aradım ama onu bana donmedi. Annem seni etkilemek istemem ama böyle en ufak lafa ev mi terkedilir diyor. KendisI ne derse o olavak. Ya o derece bencil bir insan ki. Başka sorunlarımız da vardı. Cinsel anlamda . Defalarca söyledim doktora git diye. Erken boşalma sorunu var iliski maksimum 5 saniye suruyor ve ben 2 yıldır zerre bişe anlamadım. Hep onun icin oldu biseyler.Ben hiç umrunda değilim kendisi tatmin olsun yeter. Beni insan yerine dahi koymuyor bu konuda . Defalarca söyledim he he gitcem he he . Ben Insan Degil. Miyim bana söyleyin lütfen sabah akşam çalış. Iste koş koş eve gel. Iste kimse ile konuşma erkek olarak . Onun kurallarına hep riayet et. O kızacak korkusu ile yasa.cinselliğe zaten hakkın yok , o onun hakkı. En ufak bi şeyde hakaretleri sıralıyor gerizekalı terbiyesiz beyinsiz bilmem.ne. ben daha ağzımi açmadan. Yanimizda 3. Bi sahis olsa da beni abisinin yaninda kucuk dusurmekten cekinmiyor asla. Küfür bitti şimdi hakaretler başladı. Ya Allah aşkına söyleyin ne yapayım ben düzelir diye devam mı edeyim bu arada çocuk yok ailem arkamda ..ama hEp konusacaklar biz sana demiştik diyecekler.
Defalarca boşanma noktasına geldik defalarca konuştuk ama artık ya huzur istiyorum ya ayrılmak.
2 yıldır köle hayatı yaşıyorum resmen.... bilmiyorum ben mi abartmışim sizce arkadaşım diyor ki millet karisini dovüyor sen abartiyosin diyor ama psikolojik şiddet var bu evlilikte. Kaldı ki defalarca kıyısından dönüldü fiziksel olaninin. Çenemi sıktı kolumu sıkıp yataga firlatti tartakladi bir iki defa. Illa tekme tokat dövmesi mi lazım.
Kız arkadaslarim ve eşleri ile oturmaya gitmiştim onlar bile fark etmiş diyor ki sürekli ona bakıyorsun her lafindan sonra sanki hep ona odaklisin . Sürekli elim kalbimde. Aman kızacak aman bi laf diyecek aman sinirlenecek o korkuyla yaşıyorum resmen... ama bi yandan da ailemin biz demiştik laflari
bana söyleyın siz olsanız.
EDIT :
Mesaj atmış ben kesin kararımi verdim
ben gidiyorum bir daha beni arama sorma yazmış .....
bende cevap olarak tamam en mantıklısı ailem de bende bunu istiyoruz zaten
avukat a gidelim davayı açalım
sonra nereye gidiyorsan git yazdım. ....
kızlar Aksam itibariyle
bana hiçbi haber vermeden hicbisey demeden kızlar otobüse binip memleketine gitmiş. ....
hiç bi haber vermeden ..
hicbisey söylemeden..
beni burada tek başıma bırakıp sorumsuzca çekip gitti..
Ciddi misinizBiran benim itirafim mi diye afaladim.kac kurtul olmeyip dirildigini goreceksin.yoksa benimm yaslara geldiginde ben ne yaptim diyeceksin ama is isten coktan gecmis olacak(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?