Boşanıyorum pişman olur muyum?

Kimi pişman olur kimi olmaz tamamen kişisel bir konu bana sorarsanız daha ağır şeyler varken aldatma şiddet gibi boşanılmalı belki evlilik terapisti falan size iyi gelebilir son bir deneyin derim eşiniz ikna olursa

Bana sorarsaniz eşiniz boşanmayı cok istiyor yabi öyle hissettim .Sanki rahatlamis da siz davayi açınca, sizinle gayet normal konuşmalarina devam ediyor.Bu sekilde tabiki pisman olmazsınız, adam degismeyecekki! Ha size gelir yalvarir ,nolur bana bir şans ver der ,kendimi düzeltmeye cabaliyacagim der de siz yine de boşanirsaniz belki icinizde pismanlik oluşabilir.Ama dedigim gibi şu durumda pişman olucak hic bir sey yok maalesef..Ne mutlu ki size kendi ayaklarinizin üzerinde duruyorsunuz.Cok gençsiniz ,atlatirsiniz ve umarim büyük mutluluklar sizi bekliyordur .

Çok teşekkür ederim ..
Bende gelip konuşmasını bekliyorum ama asla öyle bir çabası yok

Şu adamı boşadığına hiçbir zaman pişman olmazsın. NET.

İyi niyetli ve merhametli ama sana değil. 4 yılda anlaman lazımdı.

Aldatma kavga şiddet olunca boşanılır gerisinde boşanılmaz diye kodlamışlar insan acaba diyor ben de böyle biriyle evliydim 6 ay katlanamadım. Pişman değilim acaba dediğimde elimden geleni yaptım diyorum tek taraflı olmuyor hiçbir şey sevgi de yetmiyor evliliği götürmeye.
Boşanınca hayat devam ediyor ilişki de aşk da oluyor.
Eskiden anlamadığım çoğu şeyi hemen anlıyorum tecrübe böyle bir şey.
Bazı şeylerin kader ve bizim tercihimiz olduğunu düşünüyorum.
Hep diyorum kendim için yaptığım en güzel şey boşanmak. Diğer kadınlar gibi olmak zorunda değilsin. Tamamen tercih meselesi.
Korkma zaman herşeyin ilacı.
En azından davada sürünmeyeceksin.
Genceciksin yepyeni bir hayatı 2 yılda kurarsın

2 yıl bile sürmeyecek diye düşünüyorum kurmam ama işte tamamen dediğin gibi siddet ve aldatma olmadan boşanılmaz algısının bize dayatılmış olmasının verdiği şüpheye düşüyorum acaba pişman olurmuyum diye. Sadece alışkanlıklardan dolayı zorlanırım bir süre o kadar

Eşinizde bence boşanmak istiyor.İsteyerek evlenipte ilgisiz davranan erkeklerden nefret ediyorum.Gerçekten bir gün piyango bana çıksa tüm şehirlerin bilboardlarına ilan vereceğim.Evlendiğin kadına ilgi göstermeyeceksen evlenme !, Aldatmaya meyilli bir insansan evlenme ! yazdıracağım.Belki okuyunca bana hak verip evlenmekten vazgeçen erkekler çıkarda bir kaç kadını kurtarmış olurum diye düşünüyorum.

Keşke böyle bi şansın olsaa harika olurdu

Bir kadin ac yasaga bilir ama sevgisiz asla adam zaten sizin hayatinizda yok ki

Eşiniz olan biten herşeyin farkında.. Durumu tamamen kabullenmiş.. Düzelmesini istemiyor ki sizde olanı olduğu gibi kabul edip hayatınıza bakın..

Ailemin desteği olmadığı için aile evine dönemiyorum. Ayrılabilmek için yeni bir ev arayışındayım oda bunun farkında..

Hakkınızda hayirlisi olsun.

Neden bilmem kavgalı değilse taraflar dava bitene kadar aynı evde kalınabilir bana göre de. Sonuçta düzen kurmak kolay değil.

Neden evi eşiniz aramiyor , siz kurulu düzende kalsanız daha kolay olur.b

Evden ayrılmamak çok tuhaf geldi bana.
Dilekçe verilmiş daha niye o evdesiniz.
Ya onu gönderin, yada ev bulana kadar bi otelde vs kalın.
Yani ne bileyim ben dilekçe versem bidaha dönmem o eve ya.

Soyle bir sey geldi aklima, o kadar hayatin, evliligin ne demek oldugunun, sorumluluklarinin farkinda degil ki bosanacaginiza da inanmiyor bence. blof yaptiginizi dusunuyor olabilir.

Soyle bir sey geldi aklima, o kadar hayatin, evliligin ne demek oldugunun, sorumluluklarinin farkinda degil ki bosanacaginiza da inanmiyor bence. blof yaptiginizi dusunuyor olabilir.
Dilekceyi kendi elleriyle imzaladı dava tarihinin verildiğini gördü buna rağmen inanmıyor olamaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…