Boşanıyorum pişman olur muyum?

Çünkü ev bize ait değil onun ailesine ait babasının üzerine

Dilekceyi kendi elleriyle imzaladı dava tarihinin verildiğini gördü buna rağmen inanmıyor olamaz diye düşünüyorum
Fazla lakayt bir insan anlattiginiza gore.. inanmiyor olabilir. Yine onu birakmazsiniz annesi gibi arkasini toplamaya calisirsiniz zannediyor. Demistin dersiniz.

Arkadasim avukatti kendi bu sekilde ayrildi tek celsede. Hakim evliliginizi bitirdim deyince kocasi soke olmus. Nasil ya daha ayrilmayiz saniyordum uc bes celse gidecegiz gelecegiz ben o arada yumusatirim, sen vazgecersin diye dusunuyordum demis. Anlasmali neye imza attiginin bile farkinda degilmis lakaytliktan. Bu adam da hep issizdi. Kiz kirayi oderdi evi gecindirirdi. Sutladi adami en sonunda yakasindan dusurdu.

Buda muhtemelen mahkemede vazgeçerim falan diye bekliyor herhalde ama şok olacak aynı şekilde

Bence boşanmayın çok kişiye derim çekme bunu boşan diye ama bence sizin düzelmeyecek gibi degil yüz-göz olup kötülesmemişsiniz gayet toparlayabilirsiniz mesela aynı evdesiniz uzak duruyorsunuz eşinizin yakınlaşma eğilimi oluyor mu yada herhangi bir çekim bazen birbirinizi özlediğiniz vs bence kurtarılır ya konuşarak çözülür hiç boşanmalısınız gibi gelmiyor bana

Buda muhtemelen mahkemede vazgeçerim falan diye bekliyor herhalde ama şok olacak aynı şekilde
Yuva yikmak uzucu. Kimse o noktaya gelmek istemez. Konustunuz mu diyecegim ama eminim konusmussunuzdur defalarca. Artik evlisin ben annen degilim senin de yapman gerekenler var diye..

Kendisinin yakınlaşmak gibi bi niyeti yok gelip konuşalım halledebiliriz bile demiyor

Boşanma gününe kadar o da düşünür bence dediginiz gibi daha tam algılayamadı ama sadece o değil bana kalırsa sizde boşanırsanız pişman olursunuz diye hissediyorum boşanmayın mutlaka konu açacak yada vazgeçirme girişiminde vs bulunacaktir bunu fırsat bilip konuşun güzellikle derdinizi ilgi alaka sevgisini göstermesi beklentinizi anlatın ve bosanmayin

bazen bir karar aldığınızda uygulamak için kararlı olmak zorlaşır henüz çocuk da yok, boşanacaksanız şimdi boşanacaksınız.
Çocuk olursa anlattığınız nedenlerle boşanmanız doğru olmaz. zaten siz de istemezsiniz, ama anladığım kadarıyla eşinizi seviyorsunuz da, sizi kararsızlığa iten bu. Belki son şans verilebilir, sorunlar açıkça konuşulduktan sonra. Size tavsiyem kararınız kesinse kulaklarınızı alternatiflere kapatmanız gerekir. Kararsızlık, ikilemler.. sizi çok yıpratır.
en kötü karar kararsızlıktan iyidir

İlgisizlik kötü bir şey ama bunun içinde bir yuvayı yıkmayın, biliyorsunuzki kolay kurulmuyor klasik bir kelime ama gerçekten zor...evlilik terapisti işinize yarar bence bide onu deneyin ondan sonra elimden gelen her şeyi yaptım ama olmadı dersin

Bence siz ilgi göremediğiniz için bu kararı vermişsiniz.. İnşallah burnu sürter ve kendisine gelir. Yoksa bunların hiçbirisi boşanmak için gerekli sebep gibi değil.

Dava gününü beklemeden en kısa sürede evden ayrılın, maddi durumunuz da müsaitmiş aile evine gitmeye gerek yok. Aynı evde kaldığınız müddetçe eşinizin boşanma konusuna inanmaması çok normal.
Bir de anlaşmalı protokol imzalanmış olsa bile sözlü beyanda kararsızlık görünce boşamıyor hakim Hastaydım sesim kısık çıktı diye bile tedirginim sanıp baya ısrar etmişti hakim emin misin diye.

Neden hala aynı evdesin
Dava açıpta evden gitmezsen adam da seni ciddiye alıp aranızın düzelmesi adına bi konuşma yapmaz

Şaka gibi adammış. Gelmiş kuzu kuzu mahkeme salonuna, hiçbir şeye itiraz etmemiş, şok mu olmuş sonra bir de? Daha neler göreceğim.

Anladığım kadarıyla bazı yaşanan kötü olaylar ikinizi de ilişkinizi de yıpratmış o yuzden ask bitmiş arada bu zamana kadar ittire kaktira huzurum kaçmasın diye devm etmişsiniz aslında iki tarafta biliyor bitti

ben çok önemli bir sorun göremedim sadece bu kadarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…