-
- Konu Sahibi bulutlimon
Yok ya doğru bence.Ben de ciddi ilişkimi bitirdim.Erkekler ilk başta çok iyiler, gerçek yüzleri sonradan çıkıyo.Madem pisliksin, kızı niye kandırdın.Bence anlattığından fazlası var. Adam yaka silkmiş gibi görünüyor yazılanlara bakınca. Yani ilgi istedim, ilgilenmedi, sonra bu anlattıklarım oldu gibi değil bence mevzu.
Bu giderim, terk ederim lafını fazla mı kullandın? Gitmek istedim, durdurdu falan demişsin.
Bende yaşadım.İlk başta verdikleri şeyler somradan yük oluyor onlara.Anlattığından fazlası var evet ben giderim de değil ben adamdan ssevgi ilgi bekledim ilk tanıdığım gibi kalsın istedim ama o bana cepte gözüyle baktı bir kaadın olarak sevilmek istedim ama sürekli erteledi ve buda kavgaya sebeb olddu
Kendinizden yola çıkarak genelleme yapıyorsunuz.Yok ya doğru bence.Ben de ciddi ilişkimi bitirdim.Erkekler ilk başta çok iyiler, gerçek yüzleri sonradan çıkıyo.Madem pisliksin, kızı niye kandırdın.
Param yoktu ilk günden avukata gidicem dedi mecbur kaldım hepsi avukata gitti paramın zatenAyrıca eşyaları ne ara sattınız ve niye sattınız daha da sarpa sarmış işler
Haklısın unuturum bıktı belkide üzülücek oda biliyorum ama artık oluru yokBüyük ihtimalle adam bıktı, sevgisi de bitince gitti. Ya da blöf yapıyor olabilir değişmen için .ama bu evlilikten hayır gelmez .unutursun , neler unutulmuyor ki..
Haklısın ailem nafakayı zorla al al yapıyor iki yönden de baskı askında sevdim hediye için kimse kimseyle evlenmez aşırı değer verir düşünür hediyeler alırdı evlenince sevgi ilgi süprizler bitti sadece bilgisayarla oyun oynar oyun alırdı evin alışverişini bile bana verdiği harçlıkla ben yapardımAnlattıklarınız bir zemine oturmuyor.
Sadece hediye alıyor diye bir evlilik başlayıp hediye almayı bırakınca mı bitti?
Kıskanç vs demişsiniz ki ta son cümlelerde bahsetmişsiniz. Zaten ayrılma kararı veren de siz değilsiniz. Demem o ki şikayetçi olduğunuz bir durum da olduğunu zannetmiyorum.
Bu aşamadan sonra yapılacak tek şey anlaşmalı boşanmaya karar verip anlaşma da mihrinizi(altınları) alıp boşanmak.
Çocuk yokken nafaka almak çok mantıksız.
Bışanıp önünüze bakın gençsiniz de belli ki. Uğraşıp durmayın birbirinizle.
AynenBu evi terk etti-aradim ulasamadim-esyalari sattim uclusu ne hizla oldu yemin ederim yakalayamadim..
Ben gittim-sen gittin muhabbeti 2 yilda bu kadar olunca lackalasmis sizin evliliginiz. Durumunuzun sevgililikten ote bir yasam birligi oldugunu kavrayamamissiniz, herhalde yaslar da gencmis.
Gecmis olsun, bitti gitti. Bu saatten sonra burnu surtmus vb bosverin gitsin
Bir hafta dönmesini bekledim çabaladım en son aradım avukat tuttuğunu evin eşyalarını istediğini altınları da vermiceğini nafaka veririm dedi ve been adamdan bir dğzgğğn laf beklerken mal konusunu açtı bende avukat tutmak için herşeyimi saatım anca yetti zaten madem öyle dedim bu kadsr çabuk ayrılıp bide üstüne mal kavgasını yaparsan ben sana dava açarım dedim açtımBen anlamadım bir anda evi terk edip heryerden engellemesini. Detay vermemişsiniz. Bence anlatmadığınız detaylar var. Adam kendini pek suçlu hissetmiyor gibi. Eşyaları vs. neden sattınız hiç anlamadım. Daha boşanma vs. olmadan. Siz evde kalmayacaksanız bile belki adam boşanma sonrası kalacaktı. Eşyalar ortak mal sonuçta. Sizin davranışları da pek sağlıklı bulmadım. Fevri hareket etmiş olabilir misiniz
Öyle gerçektenYok ya doğru bence.Ben de ciddi ilişkimi bitirdim.Erkekler ilk başta çok iyiler, gerçek yüzleri sonradan çıkıyo.Madem pisliksin, kızı niye kandırdın.
Hediye nedir ya adam en ufak sıkışsa elimde ne varsa önüne döktüm sadec sevgi ilgi düşğnülmek istedim ama evlenince bunlar yok oldu ve ben bunları her yap dedğimde kavga etti iş yeri sorunları vardı ama. Hep destek oldum sıkıntıda hep yanında oldum tek derdim düşünülmek sevilmek bahçeden bir çiçek koparsa yeterdi bana avukat tuttupunu bu işin biticeğini eşyları alıcapını altınları da vermiceğini sadece nafaka vericeğini söyledi ben ondan konuşma beklerken o mal kavgası yaptı bende her şeyi satıp avukat ttiuttımBana anlattığınızdan fazlası var gibi geldi.
Adam resmen yaka silkmiş .
Sürekli ilgi bekleyen , mız mız biri misiniz?
Hep hediye beklemek falan da bana mı abes geliyor sadece , hayat yeterince pahalı zaten , sürekli hediye beklemek de bana göre tuhaf.
İstemiyorsa istemiyordur , siz de arayıp sormayı bırakın artık .
Bir de eşyaları ne ara sattınız, dava açılmadan ?
Bıkkınlık var ama bende bıktım anladın mı adam beni dğşünmğyor ilgilenmiyor sevmiyor resmen sadece bazen öper saatlerce bilgisayarla oynardı bide dışarı çıkmama izin vermezdi bende insan yüzü görmeye görmeye bunaldı hep kavga çıktı oda gitmeyi seçti gittikten sonrra benle mal kavgasına girmeye çalıştı şok üstüne şok yaşadım ne diyimKendinizden yola çıkarak genelleme yapıyorsunuz.
Elbette çok pislik erkekler de var kadınlar da, pisi pisine biten ilişkiler de, asla böyle şeyler olmuyo demiyoruz ama bu konuda bi bıkmışlık, laçkalaşmışlık olduğuna çoğumuz hemfikiriz.
Konuyu silmişsiniz .
Tüm varlıkların yarısı resmi olarak sizin. Bankada parası vs. var mıydı? Sattığınız eşyalar size - olarak dönebilir. Avukat vs. için keşke ailenizden vs. para alsaydınız. Normalde boşanana kadar bakmakla yükümlü diye biliyorum o çocuk için de olabilir emin değilim.Bir hafta dönmesini bekledim çabaladım en son aradım avukat tuttuğunu evin eşyalarını istediğini altınları da vermiceğini nafaka veririm dedi ve been adamdan bir dğzgğğn laf beklerken mal konusunu açtı bende avukat tutmak için herşeyimi saatım anca yetti zaten madem öyle dedim bu kadsr çabuk ayrılıp bide üstüne mal kavgasını yaparsan ben sana dava açarım dedim açtım
Bakmakla yükümlü evet ama eve bile gelmedi hafta geçti mecbur kaldım param vardı borç almıştı onu da götürdü hiçbişeyim yok avukat haklı tarafsın dedi bilmiyorum bana kalsa hiçbiley almadan giderim aileem zorla al al yaptı o sana bunu yaptı sende ona bunu yap gibisinden baskıdan kendimi öldürebilirim tamam dedim avukatta haklıyken haksız olma dedi talep et haklarknı dediTüm varlıkların yarısı resmi olarak sizin. Bankada parası vs. var mıydı? Sattığınız eşyalar size - olarak dönebilir. Avukat vs. için keşke ailenizden vs. para alsaydınız. Normalde boşanana kadar bakmakla yükümlü diye biliyorum o çocuk için de olabilir emin değilim.
Çok fazla canım acıyor konuyu bu yüzden sildimKonuyu silmişsiniz .
Konu silmek yasak , banlanırsınız ve konuda geri gelir .
Bıkkınlık var ama bende bıktım anladın mı adam beni dğşünmğyor ilgilenmiyor sevmiyor resmen sadece bazen öper saatlerce bilgisayarla oynardı bide dışarı çıkmama izin vermezdi bende insan yüzü görmeye görmeye bunaldı hep kavga çıktı oda gitmeyi seçti gittikten sonrra benle mal kavgasına girmeye çalıştı şok üstüne şok yaşadım ne diyim
Kurtuluyorsun işte, böyle düşün. Çocuk da yok hem. Yoluna bakarsın, yepyeni bi sayfa.Bıkkınlık var ama bende bıktım anladın mı adam beni dğşünmğyor ilgilenmiyor sevmiyor resmen sadece bazen öper saatlerce bilgisayarla oynardı bide dışarı çıkmama izin vermezdi bende insan yüzü görmeye görmeye bunaldı hep kavga çıktı oda gitmeyi seçti gittikten sonrra benle mal kavgasına girmeye çalıştı şok üstüne şok yaşadım ne diyim