- 19 Nisan 2023
- 36
- -2
- 26
- Konu Sahibi bulutlimon
Nasıl terk tepicek kiIntikam alma, pişman etme çabasında oldukça ters tepecek, bunu bil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl terk tepicek kiIntikam alma, pişman etme çabasında oldukça ters tepecek, bunu bil.
Zor mu ölüm gibi bide hemşireyi çalışmama izin vermedi aileler araya girdi ama asla iziin vermedi bu yüzden ayrılamaya kalktım çünkü hayatım boyunca hep çalıştım ama engel oldu kaldım bir şekilde bilmiyorumAma yaşadığımız devirde sizin çalışmayıp onun elinize para vermesini beklemeniz ne kadar mantıklı?
Neden yaptınız bunu hem kendinize, hem eşinize, hem evliliğinize?
Zor gelmiyor muydu ondan para beklemek? Bi de rahatsız olmaya başlamıştı diyorsunuz ne kadar onur kırıcı.
Galiba haklısın unutmak istiyorum sadeceE yalvarmanız daha çok acı çektirir. Ben şmdiye kadar yalvardım ve ilişkimi kurtardım diyen kdın duymadım henüz. Elin oğlu gider ama gururunuz sizinle kalacak hep, o yüzden değmez. Ha bir de sürünsün istiyorum vs diyorsunuz ama sürünen sadece o adam olmayacak, siz de sürüneceksiniz.
Hepimiz yaşadık bazı şeyler ama kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksiniz, içinizde yaşayacaksınız bazı şeyleri.
Adamın gözünde zaten yeterince kötü görünüyorsun, bu intikam çabası, cebelleşme, nafaka vs talepleri iyice soğutacak, onu diyorum.Nasıl terk tepicek ki
Galiba haklısın unutmak istiyorum sadece
Mesleğiniz varken mi çalışmadınız nasıl kabul edebildiniz bunu? Insan özgürlüğünü nasıl başkası için feda edebilir yaZor mu ölüm gibi bide hemşireyi çalışmama izin vermedi aileler araya girdi ama asla iziin vermedi bu yüzden ayrılamaya kalktım çünkü hayatım boyunca hep çalıştım ama engel oldu kaldım bir şekilde bilmiyorum
Artık istemiyorum onu soğusun umrumfa değil tek derdim unutmak nafaka falan umrumda değil cehennem olsun bu ladsrAdamın gözünde zaten yeterince kötü görünüyorsun, bu intikam çabası, cebelleşme, nafaka vs talepleri iyice soğutacak, onu diyorum.
Senin hamlelerin ayrılmak değil ona zarar vermek, canını yakmak için yapılan hamleler, fazlasıyla belli. Bunu karşı taraf da anlıyordur.
HaklısınEh hep acı çeksin, sürünsün, burnu sürtülsün, belki döner vs gibi düşüncelerle unutamazsınız. Boşanın, işe girin, hayatınıza bakın.
Varsa bir hakkınız karşı tarafta çıkar elbet, Allah adildir. Yoksa da yapacak bir şey yok.
Umudunuzu keserseniz unutması kolay olur. Olay çok yebi hem, kendinize zaman tanıyın.
Edince ne. Olduk bakMesleğiniz varken mi çalışmadınız nasıl kabul edebildiniz bunu? Insan özgürlüğünü nasıl başkası için feda edebilir ya
Haklıssın belkide intikam için saçmaladımHer kavgada bir taraf ben gidicem bıdı bıdısını yapıyorsa zaten hiç eş olunmamış demektir . 2 yıllık evlilikte altınlarınızı alın ama bebek yokken ve çalışmanıza engel bir şey yokken nafaka talep etmek biraz açıkgözlü olmuş . Adam ömrünün sonuna kadar sana nafaka öder mi ? Bir güleryüzü çok görmüşsünüz birbirinize evliyken adamdan her ay bilmem ne kadar nafaka bekliyorsun ????
Bir de eşyaları vs de satmışsın bence aklı başında birinden destek alın . Süreci kendi adınıza en sağlıklı bir şekilde yönetin . Bende bitti mi biter tipleri hiç sağlıklı değildir .
Sizin için ayrılmak için bir sebep varmış zaten bunu mahkemeye sunarsanız da artınız oluyor diye biliyorumZor mu ölüm gibi bide hemşireyi çalışmama izin vermedi aileler araya girdi ama asla iziin vermedi bu yüzden ayrılamaya kalktım çünkü hayatım boyunca hep çalıştım ama engel oldu kaldım bir şekilde bilmiyorum
Zaten erken evlenmişsiniz eşiniz kaç yaşında? Evliliğin ilk seneleri zor olur zaten sizinki gibi sorunlar olur yüzeysel olarak e yaşın verdiği etkiyle dahada celellenmişsiniz bu yüzden belli yaştan sonraki evlilikler daha sağlıklı oluyor. Keşke yaşanmasaymış ama işler gidiyorum ediyorum noktasına geldikten sonra gitme demek cok mantıklı değil o yüzden artık önünüze bakın pişman olsada size gelip pişmanım diyeceğini sanmıyorum.
Aşırı doğru konuşmuşsun artık olmaz biliyorum tel derdim unutmak zaten yaşattığını yaşicakCinsel olarak nasıldınız? Sorun var mıydı?
Ayrılmanın da bir medeni şekli vardır bu şekilde değildir sanırım yaş 30 u geçmemiş bir olgunluk göremedim çünkü sosyal medyadan bir arkadaşını siler gibi eşini hayatından silmek tam bir ergen davranışları gibi başta kötü bir tepki verirsin evden çıkar gidersin ama daha sonra aileleri toplar ayrılmak istediğini söylersin he onlar barıştırmak ister diye yapmamış olabilir ama doğru olan budur eşe de devam etmek istemediğini söylersin kararının net olduğunu söylersin ve çıkar gidersin davanı da açarsın yok anne beni arıyorlar o bu mu bilmem ne 7 yaşında çocuk musun sen "anne beni arıyorlar"
Hanımefendi size gelince de önünüze bakın sizi istemeyeni siz hiç istemeyin he mahkemeden bir şeyler talep edersiniz o sizin bileceğiniz iş ama pişman olur olmaz bunlara hiç takılmayın it gibi geri dönsünler falan biraz saçma öyle dönmesi de hoş değil ki yine sorunlar yaşarsınız evlilik yıpranmış üstüne bir de çocuk olur yine böyle davranırsa o zaman naparsınız yolunuza bakın hayatınıza bir şeyler katmaya çalışın evet zor olacak ama yaparsınız sosyalleşin hemen spora başlayın aktiviteler mutlaka yapın imkanınız varsa psikolojik destek alın bu süreçte uzmanlar daha bir yol gösterici oluyor dua edin ve önünüze bakın.