Boşanıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iliskiniz laçkalaşmış sanırım. Pembe dizi gibi gidiyorum dedi yalvardım, gidiyorum dedim yalvardı falan. Bu saatten sonra dönüp vaktinizi ziyan etmeyin derim.

Çocuk yoksa neden nafaka talep ediyosunuz? Evlendiniz diye adamın bakmakla sorumlu olduğu biri haline mi geldiniz? Bana çok yanlış geliyor bu.

İnşallah ya geçsin unutayım istiyorum

o artık dolmuş saçma sapan bi sebepten patlamış ayrılmaya karar vermiş çünkü çok mantıksız geldi bana yada başka biri var o yüzden bu kadar kolay saçma bi sebepten gözden çıkardı
Bende en az onun kadar doldum evet gerçekten sebebi bu sürekli ilgi istediğimde hep sonu kavga oluyor du oda yapmıyorum edemiyorum dedi yani ufak şeyden kavga çıkıyordu

Normal gelmedi bana
Başka bir şey var gibi, işaretlediğim cümleler bir dolmuşluk ya da başka bir sebep var gibi düşündürüyor, biraz birlikte vakit geçirmek istemenizin patlaması olamaz bu
Bilmiyorum dolmuşlık vsr zaten sürekli kavga bide iş yerinde sprunlsr derken böyle oldu

Ayrılık sebebi ne dese hakim ikinizde ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.
Boşverin bu saatten sonra pişman olsa da olmasa da unutun çabucak
Çok saçma çabalamak yerine gitmeyi seçti bende de onda da dolmuşlık vardı ama bu ladsr kötü biri olduğunu ben nerden biliyim ilgisiz sevgisiz bıraktı ve hep kavgaya neden oldı

Anlattığından fazlası var evet ben giderim de değil ben adamdan ssevgi ilgi bekledim ilk tanıdığım gibi kalsın istedim ama o bana cepte gözüyle baktı bir kaadın olarak sevilmek istedim ama sürekli erteledi ve buda kavgaya sebeb olddu

Anlattığından fazlası var evet ben giderim de değil ben adamdan ssevgi ilgi bekledim ilk tanıdığım gibi kalsın istedim ama o bana cepte gözüyle baktı bir kaadın olarak sevilmek istedim ama sürekli erteledi ve buda kavgaya sebeb plddu
Evet hatalıyıö bu konuda ama sürekli telafi etmeye çalıştım ama sürekli boşladı ilgisiz sevgisiz biriydi iş yeri sorunları da vardı

Bende en az onun kadar doldum evet gerçekten sebebi bu sürekli ilgi istediğimde hep sonu kavga oluyor du oda yapmıyorum edemiyorum dedi yani ufak şeyden kavga çıkıyordu
ay inat yapsa ne olurdu bi yuva bozuldu al işte yani bi daha da toparlanmaz bu erkekler neden bu kadar enayi anlamıyorum

Adam gibi karşıma çıkıp ayrılmak istiyorum bile demedi telefonda karını terk etmek nedir zaten elime para veriyor diye de rahatsız olmaya başlamıştı bende rahat etmesin istiyorum

Adamın karakterini, düşüncelerini bilmiyorum ama dediğim gibi, burdan bakınca yaka silkmişe benziyor.
Pişman olsun, gelsin, sürünsün diye kendi zamanından yeme bence daha fazla, nasıl toparlanır daha iyi olurum diye düşün, gerekirse destek al. Bu iş artık dikiş tutmaz gibi görünüyor maalesef.

Biliyorum zaten olmaz artık bir cacık ama unutmak için yol arıyorum her kız gibi pişmanlık görmek isterim ama dönmek gibi bir niyetim yok içim yanıyor bu geçsin istiyorum

Adam gibi karşıma çıkıp ayrılmak istiyorum bile demedi telefonda karını terk etmek nedir zaten elime para veriyor diye de rahatsız olmaya başlamıştı bende rahat etmesin istiyorum
Ama yaşadığımız devirde sizin çalışmayıp onun elinize para vermesini beklemeniz ne kadar mantıklı?

Neden yaptınız bunu hem kendinize, hem eşinize, hem evliliğinize?

Zor gelmiyor muydu ondan para beklemek? Bi de rahatsız olmaya başlamıştı diyorsunuz ne kadar onur kırıcı.

Bilmiyorum gitmesini istemedim acı çekmek istemedim belkid ee

E yalvarmanız daha çok acı çektirir. Ben şmdiye kadar yalvardım ve ilişkimi kurtardım diyen kdın duymadım henüz. Elin oğlu gider ama gururunuz sizinle kalacak hep, o yüzden değmez. Ha bir de sürünsün istiyorum vs diyorsunuz ama sürünen sadece o adam olmayacak, siz de sürüneceksiniz.
Hepimiz yaşadık bazı şeyler ama kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksiniz, içinizde yaşayacaksınız bazı şeyleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…