- 19 Nisan 2023
- 36
- -2
- 26
-
- Konu Sahibi bulutlimon
Çocuk yok haklısınSizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Ayrıca nafaka istiyormuşsunuz çocuğunuz var mı
Bilmiyorum gitmesini istemedim acı çekmek istemedim belkid eeAnlamadığım konu şu. Size çok açık bir şekilde istemiyorum diyen adama neden yalvarıyorsunuz?
İnşallah ya geçsin unutayım istiyorumNormal tabi aci cekmeniz, aliskanliklariniz var, deger vermissiniz. Iliskinin bitmis olmasi. Ama ilk 4 hafta sakin bisey yazma sen 4 hafta kurali var biliyorsun? Erkekler ilk haftalar havalarda ucar guya özgurum diye sonra birden yere cakilirlar. Kadinlarda ask acisi ilk gun baslar erkeklerde ise cok daha sonra.
Bende en az onun kadar doldum evet gerçekten sebebi bu sürekli ilgi istediğimde hep sonu kavga oluyor du oda yapmıyorum edemiyorum dedi yani ufak şeyden kavga çıkıyorduo artık dolmuş saçma sapan bi sebepten patlamış ayrılmaya karar vermiş çünkü çok mantıksız geldi bana yada başka biri var o yüzden bu kadar kolay saçma bi sebepten gözden çıkardı
Bilmiyorum dolmuşlık vsr zaten sürekli kavga bide iş yerinde sprunlsr derken böyle olduNormal gelmedi bana
Başka bir şey var gibi, işaretlediğim cümleler bir dolmuşluk ya da başka bir sebep var gibi düşündürüyor, biraz birlikte vakit geçirmek istemenizin patlaması olamaz bu
Çocuk olmaması daha iyi . Boşan gitsin hiç nafaka peşine düşme çalış kendi ayaklarının üzerinde dur. Hayatını yaşa .Çocuk yok haklısın
Çok saçma çabalamak yerine gitmeyi seçti bende de onda da dolmuşlık vardı ama bu ladsr kötü biri olduğunu ben nerden biliyim ilgisiz sevgisiz bıraktı ve hep kavgaya neden oldıAyrılık sebebi ne dese hakim ikinizde ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.
Boşverin bu saatten sonra pişman olsa da olmasa da unutun çabucak
Anlattığından fazlası var evet ben giderim de değil ben adamdan ssevgi ilgi bekledim ilk tanıdığım gibi kalsın istedim ama o bana cepte gözüyle baktı bir kaadın olarak sevilmek istedim ama sürekli erteledi ve buda kavgaya sebeb oldduBence anlattığından fazlası var. Adam yaka silkmiş gibi görünüyor yazılanlara bakınca. Yani ilgi istedim, ilgilenmedi, sonra bu anlattıklarım oldu gibi değil bence mevzu.
Bu giderim, terk ederim lafını fazla mı kullandın? Gitmek istedim, durdurdu falan demişsin.
Anlattığından fazlası var evet ben giderim de değil ben adamdan ssevgi ilgi bekledim ilk tanıdığım gibi kalsın istedim ama o bana cepte gözüyle baktı bir kaadın olarak sevilmek istedim ama sürekli erteledi ve buda kavgaya sebeb pldduBence anlattığından fazlası var. Adam yaka silkmiş gibi görünüyor yazılanlara bakınca. Yani ilgi istedim, ilgilenmedi, sonra bu anlattıklarım oldu gibi değil bence mevzu.
Bu giderim, terk ederim lafını fazla mı kullandın? Gitmek istedim, durdurdu falan demişsin.
Evet hatalıyıö bu konuda ama sürekli telafi etmeye çalıştım ama sürekli boşladı ilgisiz sevgisiz biriydi iş yeri sorunları da vardıBu ilişkiyi toksik hale gelmesinde sizin hatanız var. Evlisiniz, aynı evdesiniz kavga çıkınca "çok kez gidicem" denir mi? En başından siz ayrılık konusunu açmışsınız. Devamı gelmiş haliyle.
Her kavgada evi terk etmekle tehdit edip, peşinden gelmesini beklersen çocuk gibi böyle olur işte.
Sevgilim böyle ikide bir giderim bak giderimm derse her kavga sonrası bak kapı orda bay bay derim.
ay inat yapsa ne olurdu bi yuva bozuldu al işte yani bi daha da toparlanmaz bu erkekler neden bu kadar enayi anlamıyorumBende en az onun kadar doldum evet gerçekten sebebi bu sürekli ilgi istediğimde hep sonu kavga oluyor du oda yapmıyorum edemiyorum dedi yani ufak şeyden kavga çıkıyordu
Adam gibi karşıma çıkıp ayrılmak istiyorum bile demedi telefonda karını terk etmek nedir zaten elime para veriyor diye de rahatsız olmaya başlamıştı bende rahat etmesin istiyorumIliskiniz laçkalaşmış sanırım. Pembe dizi gibi gidiyorum dedi yalvardım, gidiyorum dedim yalvardı falan. Bu saatten sonra dönüp vaktinizi ziyan etmeyin derim.
Çocuk yoksa neden nafaka talep ediyosunuz? Evlendiniz diye adamın bakmakla sorumlu olduğu biri haline mi geldiniz? Bana çok yanlış geliyor bu.
Bilmiyorum artıkay inat yapsa ne olurdu bi yuva bozuldu al işte yani bi daha da toparlanmaz bu erkekler neden bu kadar enayi anlamıyorum
Adamın karakterini, düşüncelerini bilmiyorum ama dediğim gibi, burdan bakınca yaka silkmişe benziyor.Anlattığından fazlası var evet ben giderim de değil ben adamdan ssevgi ilgi bekledim ilk tanıdığım gibi kalsın istedim ama o bana cepte gözüyle baktı bir kaadın olarak sevilmek istedim ama sürekli erteledi ve buda kavgaya sebeb olddu
Intikam derdindesin ama bu hareketler seni çok itici durumlara düşürür, adama da hiçbir şey olmaz.Adam gibi karşıma çıkıp ayrılmak istiyorum bile demedi telefonda karını terk etmek nedir zaten elime para veriyor diye de rahatsız olmaya başlamıştı bende rahat etmesin istiyorum
Biliyorum zaten olmaz artık bir cacık ama unutmak için yol arıyorum her kız gibi pişmanlık görmek isterim ama dönmek gibi bir niyetim yok içim yanıyor bu geçsin istiyorumAdamın karakterini, düşüncelerini bilmiyorum ama dediğim gibi, burdan bakınca yaka silkmişe benziyor.
Pişman olsun, gelsin, sürünsün diye kendi zamanından yeme bence daha fazla, nasıl toparlanır daha iyi olurum diye düşün, gerekirse destek al. Bu iş artık dikiş tutmaz gibi görünüyor maalesef.
Haklısın aslındaÇocuk olmaması daha iyi . Boşan gitsin hiç nafaka peşine düşme çalış kendi ayaklarının üzerinde dur. Hayatını yaşa .
Ama yaşadığımız devirde sizin çalışmayıp onun elinize para vermesini beklemeniz ne kadar mantıklı?Adam gibi karşıma çıkıp ayrılmak istiyorum bile demedi telefonda karını terk etmek nedir zaten elime para veriyor diye de rahatsız olmaya başlamıştı bende rahat etmesin istiyorum
Intikam alma, pişman etme çabasında oldukça ters tepecek, bunu bil.Biliyorum zaten olmaz artık bir cacık ama unutmak için yol arıyorum her kız gibi pişmanlık görmek isterim ama dönmek gibi bir niyetim yok içim yanıyor bu geçsin istiyorum
Bilmiyorum gitmesini istemedim acı çekmek istemedim belkid ee