moonna Guru Pro Üye 29 Nisan 2010 3.711 3.300 373 Cuma 15:24 Konu Sahibi Konu Sahibi etpl #21 etpl .!.: 9 subat 2024 tarihinde boyle bir konu paylasmistim ve ben 20 gun once bosadim arkadaslar darisi bosanmak isteyipde bosanamayan guclu kadinlara insallah Genişletmek için tıkla... Selamlar… Konunuza tesadüfen denk geldim.Farkındayım konuyu hortlatmış olacağım ama merak ettim evi ayırabildiniz mi? Umarım herşey yolundadır…
etpl .!.: 9 subat 2024 tarihinde boyle bir konu paylasmistim ve ben 20 gun once bosadim arkadaslar darisi bosanmak isteyipde bosanamayan guclu kadinlara insallah Genişletmek için tıkla... Selamlar… Konunuza tesadüfen denk geldim.Farkındayım konuyu hortlatmış olacağım ama merak ettim evi ayırabildiniz mi? Umarım herşey yolundadır…
1 192727 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2022 153 203 33 29 Cuma 18:01 Konu Sahibi Konu Sahibi etpl #22 Yeni hayatinizda mutluluklar bende boşandım ara ara geçmiş aklınıza gelir ama üzülmeyin sonuçta yaşanmışlıklar var huzur sizinle olsun
Yeni hayatinizda mutluluklar bende boşandım ara ara geçmiş aklınıza gelir ama üzülmeyin sonuçta yaşanmışlıklar var huzur sizinle olsun