BOŞANDİMMM

etpl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
33
53
18
32
9 subat 2024 tarihinde boyle bir konu paylasmistim ve ben 20 gun once bosadim arkadaslar darisi bosanmak isteyipde bosanamayan guclu kadinlara insallah

Hadi gözün aydın

9 subat 2024 tarihinde boyle bir konu paylasmistim ve ben 20 gun once bosadim arkadaslar darisi bosanmak isteyipde bosanamayan guclu kadinlara insallah
Tebrik ediyorum, yeni hayatınızda anılarınız hep bol gülücüklü olsun, hatırladıkça tebessüm ettirsin

tesekkurler evet tabi cocuklar bende kalacak , durumumuz suan soyle hala ayni evde yasamaya devam ediyoruz kisa bir sure sonra bana bir ev alacagiz insallah o sekilde evleri ayiracagiz

Boşandıktan sonra aynı evde yaşamayı asla doğru bulmuyorum, çoğu kadın bu şekilde zarar görüyor.

Boşandığına çok sevindim ama aynı evde yaşamak çok ilginç garip hala yemek ütü çamaşır falan da mı yapıyorsunuz yani büyük konuşmayım da kapıda yat gene o evde yatma derim açıkçası yokmu anneniz kardeşiniz

Boşandıktan sonra aynı evde yaşamayı asla doğru bulmuyorum, çoğu kadın bu şekilde zarar görüyor.
yorumunuzda hakli olabilirsiniz ama bizde oyle bir durum soz konusi degil cok sukur bizim kisisel olarak sorunlarimiz yoktu biz evliligi beceremedik mutsuzdum kendimi degersiz hissediyordum yazida da bicok seyden bahsetmistim ve ben bunlari kaldiramiyordum artik , arkadas olarak iyi anlasiyoruz cunku benim ondan duygusal yada fiziksel olarak bir beklentim yok artik , ayni evde kalmamizin sebebide sadece cocuklar babamin evine gidemiyorum orada cocuklarima uygun bir ortam olusturamam birde okullari arkadaslar onlari koparip burada disaridaki duzenlerini bozmak istmiyorum ev alacagim icinde kiraya cikmak istemedim bu sekildeyken nafakamida mecbur verdiginden para biriktiriyorum bu yuzden yararimiza diye dusunup insallah ev ayirma konusunuda en yakin zamanda halledecegiz insallah

yorumunuzda hakli olabilirsiniz ama cok sukur bizim kisisel olarak sorunlarimiz yoktu biz evliligi beceremedik mutsuzdum kendimi degersiz hissediyordum yazida da bicok seyden bahsetmistim ve ben bunlari kaldiramiyordum artik , arkadas olarak iyi anlasiyoruz cunku benim ondan duygusal yada fiziksel olarak bir beklentim yok artik , ayni evde kalmamizin sebebide sadece cocuklar babam ve erkek kardesim var annem vefat etti ama baba evinde cocuklarima uygun bir ortam olusturamam annem hayatta olsaydi yine bir ihtimal farkli olurdu cunku babamla gecim zor birde okullari arkadaslari burada disaridaki duzenlerini bozmak istmiyorum ev alacagim icinde kiraya cikmak istemedim bu sekildeyken nafakamida mecbur verdiginden (utu yemek vs ona sayalim artik ) para biriktiriyorum bu yuzden yararimiza diye dusunup insallah ev ayirma konusunuda en yakin zamanda halledecegiz insallah

Çalısıyor musunuz?

Aynı evde yaşayınca halaa çok da boşanmış gibi olmaz ki insan. İdrak edemezsiniz durumu
yorumunuzda hakli olabilirsiniz ama cok sukur bizim kisisel olarak sorunlarimiz yoktu biz evliligi beceremedik mutsuzdum kendimi degersiz hissediyordum yazida da bicok seyden bahsetmistim ve ben bunlari kaldiramiyordum artik , arkadas olarak iyi anlasiyoruz cunku benim ondan duygusal yada fiziksel olarak bir beklentim yok artik , ayni evde kalmamizin sebebide sadece cocuklar babam ve erkek kardesim var annem vefat etti ama baba evinde cocuklarima uygun bir ortam olusturamam annem hayatta olsaydi yine bir ihtimal farkli olurdu cunku babamla gecim zor birde okullari arkadaslari burada disaridaki duzenlerini bozmak istmiyorum ev alacagim icinde kiraya cikmak istemedim bu sekildeyken nafakamida mecbur verdiginden (utu yemek vs ona sayalim artik ) para biriktiriyorum bu yuzden yararimiza diye dusunup insallah ev ayirma konusunuda en yakin zamanda halledecegiz insallah

Tebrik ederim, hersey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…