- 23 Aralık 2017
- 93
- 102
- 43
- 31
- Konu Sahibi leylalilayn
-
Evet benim içim çok rahat .Kesinlikle öyle olduğu belli oluyor. Bir risk aldı ve maalesef kaybetti. Bu dönemin onun için daha zor geçeceğini düşünüyorum çünkü gerçek sorgulamaları şuan yapacak o. Zaman zaman da pişmanlık duyacak, bu durumu kabul etmesi zaman alacak gibi görünüyor. Sizin içiniz rahat olsun çünkü eşinize bir çözüm önerisi sunmuşsunuz fakat o bunu tamamen gözardı etmiş. Umarım bundan sonra yeni mutluluklar bulur sizi..
Böyle bir sendromu ilk kez duyuyorum
Geri adım atmam. Kv de eşimde artık ne yaparsa yapsın. Ve evet ummadılar böyle olacağını bir hafta içinde karar aldım ve boşandım. :)Senin alttan alip tipis tipis donecegn fitnesini vermistr mutlaka kvama oyle olmadgni anlamis oldular.
Geri adim da atma derim. Zaten bosanmissinz, hakkinizda hayrlisi olsun.
Eski eşiniz şoku uzun sure atlatamaz. Zira beklemedgi birseydi dye dusunuyorm.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)Tebrik ederim öncelikle :) ve bundan sonra hayatınızda pür neşe diliyorum :)
Eski kayınvalideniz büyük ihtimalle eski eşinize, ben sana baskasini bulurum bosver onu diye doldurusa getirip yeni adaylar sunmaya başlar. Bunlar kulagınıza gelirse hiç moralinizi bozmayın. Çünkü eski eşiniz biraz erkek olsaydı bu noktada olamazdınız, o hale annesinin altı bezli oğluşu.
Kpss'ye yüklenebilirsiniz, ayrıca özellerde çalışabilirsiniz. Ama bu süreçte kendinizo boş bırakmayın. Etrafinızdan gelecek sacma sapan yorumları da duymayın. Güzel kitaplar alıp genel kültürünüzü arttırabilirsiniz, mesela tarih kitapları olabilir.
Çok asil ve onurlu bir duruşunuz var. Allah yardımcınız olsun :)
Çok teşekkür Ederim.sanırım sizin ciddi olduğunuzun farkında değilmiş ta ki bugüne kadar gerçekten çok yazık olmuş kendi eliyle bitirmiş resmen ,,,RABBİM yardımcınız olsun inşallah vardır bunda da bir hayır ,,, sizin için şer gibi duran bu durum aslında hayırlı işlere vesile olacaktır. Eşiniz neden ağlıyor onuda anlamadım. İstediği oldu işte sizi kaybetti...gidip bunun hesabını o çok kıymetli ailesinden sorsun bir yuva dağıldı onların yüzünden, çok üzülüyorum böyle durumlara Mevlam yardımcınız olsun arkadaşım...
Evet annesiyle mutlu mesut yaşasınlar artık :) Ben boyun eğmedim ve bir yemek önüme 40 kez sunuldu blöf de olsa ben onu artık kabul ettim ve bitti. O şok geçiredursun ben ayrı kaldığım 6 ayda zaten kafamda boşanmıştım. Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun. Evliliğin sorumluluğunu bilmeyen erkeğin kahrını çekmemişsin iyi de yapmışsın. Ev araba teklif etmesi ne kadar komik önce keşke senin kalbini kazanabilseymis. Boşandıktan sonraki ağlaması da gururdan olsa gerek, senden beklemediği bir durum olunca şok geçirmiş belli ki ama sadece eşin değil kayinvalidenin de saçmalıklarına katlanmaya son vermissin. Ortada çocuk da yok zaten bence doğru karar buydu. Şimdi ana kuzusu olarak annesinin dizinin dibinde oturur. Evdeki kalabalıktan asıl şimdi sıkılacak ve kendi kendini şimdi sorgulayacak çünkü iş işten geçti. Artık niye boşandın lafları dönünce ortalıkta o bile o sülalesinden bikacak bence. Gençsin daha inşallah güzel bir hayat seni bekliyordur. Hiç sıkma canını. Kimsenin kimseyi küçümseme hakkı yoktur.
Hatırladım seni :) İlk konuma yorum yapmıştın hatırlarsan .3 ay önceydi. İşte bende boşandımOğluş annesine “ sen boşattın bizi” demeye başlar yakında.
Ben de böyle bir anasının kuzusunu 5 kuruş almadan boşadım. 1 hafta Sonra geldi, yalvardı aylarca. Anası danası aradı karışmayacağız diye. 10 saat uzaklığa taşındım, yine de bırakmadı peşimi kapımın önünden asitle sökecektim minik kekoyu.
Sonra gttim bi daha evlendim, çocuk da yaptım. Sefam olsun.
Huzur vermeyip evden kacirdigi kadinin yanina sadece bi kere cikip gelmesi ve tek bi cozum önerisi bile sunmamasi bi "adım"miymis evliliği icin?Bugün boşandım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliydim.Atanamayan sağlık teknikeriyim. Burada önceki konularımdan bilenler bilir. Öncelikle Eşimi severek bıraktım bilmiyorum ama onu görünce üzüldüm bugün. Tek sebep eşim ve ailesi arasında denge kuramamasıydı. Sürekli mıçmıç ailesinin içinde oluşumuz,evi otel gibi kullanışımız, aile bireylerinin beni hor görmesi küçük görmesi vs sebeplerdi. Eşim ailesine aşırı düşkün birisiydi . Ne yaptıysam da onu kendi evimize çekemedim. yine o sofra yine ordaki yatak. İstisnasız her gün annenin evine gelen teyzeler,dayılar ,kuzenler enişteler. Yahu bu insanların hiç mi işi yok derdim ama onların kültüründe herşey kabile ile yapılırmış bunu anladım. Velhasıl Kasım ayından beri eşimden ayrıydım evi terk ettim. Geri dönmem için bir kez geldi ama hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini benim görmezden gelmem geretiğini söyledi ve gitti. Sonrada ben evliliğim için adım attım sıra sende dedi. Bende bu bir adım sayılmaz dedim çünkü öyle. Ardından geçen hafta ona Başka bir şehire taşınalım, evliliğimizi kurtaralım dedim. Çok sert ve net bir şekilde ASLA dedi. Beni ailemden ayıramazsın, sen kendini yanlış kişilerle kıyaslıyorsun dedi ve çok kırıldım gidip davamı açtım. bugun de boşandık. Mahkeme çıkışı eşim hüngür hüngür ağladı ben böyle olmasını istemezdim dedi para ev araba vs teklif etti saçmaladımı neden böyle yatı bilmiyorum. Seviyorsa neden ayrıldı. Kaybetmekten hiç korkmuyordu. Artık boşandım . Boşananlar veya hayat tecrübeleri olanlar bana neler öneririsiniz?
muBugün boşandım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliydim.Atanamayan sağlık teknikeriyim. Burada önceki konularımdan bilenler bilir. Öncelikle Eşimi severek bıraktım bilmiyorum ama onu görünce üzüldüm bugün. Tek sebep eşim ve ailesi arasında denge kuramamasıydı. Sürekli mıçmıç ailesinin içinde oluşumuz,evi otel gibi kullanışımız, aile bireylerinin beni hor görmesi küçük görmesi vs sebeplerdi. Eşim ailesine aşırı düşkün birisiydi . Ne yaptıysam da onu kendi evimize çekemedim. yine o sofra yine ordaki yatak. İstisnasız her gün annenin evine gelen teyzeler,dayılar ,kuzenler enişteler. Yahu bu insanların hiç mi işi yok derdim ama onların kültüründe herşey kabile ile yapılırmış bunu anladım. Velhasıl Kasım ayından beri eşimden ayrıydım evi terk ettim. Geri dönmem için bir kez geldi ama hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini benim görmezden gelmem geretiğini söyledi ve gitti. Sonrada ben evliliğim için adım attım sıra sende dedi. Bende bu bir adım sayılmaz dedim çünkü öyle. Ardından geçen hafta ona Başka bir şehire taşınalım, evliliğimizi kurtaralım dedim. Çok sert ve net bir şekilde ASLA dedi. Beni ailemden ayıramazsın, sen kendini yanlış kişilerle kıyaslıyorsun dedi ve çok kırıldım gidip davamı açtım. bugun de boşandık. Mahkeme çıkışı eşim hüngür hüngür ağladı ben böyle olmasını istemezdim dedi para ev araba vs teklif etti saçmaladımı neden böyle yatı bilmiyorum. Seviyorsa neden ayrıldı. Kaybetmekten hiç korkmuyordu. Artık boşandım . Boşananlar veya hayat tecrübeleri olanlar bana neler öneririsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?