Boşandım .!

Evet benim içim çok rahat .

Senin alttan alip tipis tipis donecegn fitnesini vermistr mutlaka kv ama oyle olmadgni anlamis oldular.
Geri adim da atma derim. Zaten bosanmissinz, hakkinizda hayrlisi olsun.
Eski eşiniz şoku uzun sure atlatamaz. Zira beklemedgi birseydi dye dusunuyorm.

Geri adım atmam. Kv de eşimde artık ne yaparsa yapsın. Ve evet ummadılar böyle olacağını bir hafta içinde karar aldım ve boşandım. :)

Tebrik ederim öncelikle :) ve bundan sonra hayatınızda pür neşe diliyorum :)

Eski kayınvalideniz büyük ihtimalle eski eşinize, ben sana baskasini bulurum bosver onu diye doldurusa getirip yeni adaylar sunmaya başlar. Bunlar kulagınıza gelirse hiç moralinizi bozmayın. Çünkü eski eşiniz biraz erkek olsaydı bu noktada olamazdınız, o hale annesinin altı bezli oğluşu.

Kpss'ye yüklenebilirsiniz, ayrıca özellerde çalışabilirsiniz. Ama bu süreçte kendinizo boş bırakmayın. Etrafinızdan gelecek sacma sapan yorumları da duymayın. Güzel kitaplar alıp genel kültürünüzü arttırabilirsiniz, mesela tarih kitapları olabilir.

Çok asil ve onurlu bir duruşunuz var. Allah yardımcınız olsun :)

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

sanırım sizin ciddi olduğunuzun farkında değilmiş ta ki bugüne kadar gerçekten çok yazık olmuş kendi eliyle bitirmiş resmen ,,,RABBİM yardımcınız olsun inşallah vardır bunda da bir hayır ,,, sizin için şer gibi duran bu durum aslında hayırlı işlere vesile olacaktır. Eşiniz neden ağlıyor onuda anlamadım. İstediği oldu işte sizi kaybetti...gidip bunun hesabını o çok kıymetli ailesinden sorsun bir yuva dağıldı onların yüzünden, çok üzülüyorum böyle durumlara Mevlam yardımcınız olsun arkadaşım...

Çok geçmiş olsun. Evliliğin sorumluluğunu bilmeyen erkeğin kahrını çekmemişsin iyi de yapmışsın. Ev araba teklif etmesi ne kadar komik önce keşke senin kalbini kazanabilseymis. Boşandıktan sonraki ağlaması da gururdan olsa gerek, senden beklemediği bir durum olunca şok geçirmiş belli ki ama sadece eşin değil kayinvalidenin de saçmalıklarına katlanmaya son vermissin. Ortada çocuk da yok zaten bence doğru karar buydu. Şimdi ana kuzusu olarak annesinin dizinin dibinde oturur. Evdeki kalabalıktan asıl şimdi sıkılacak ve kendi kendini şimdi sorgulayacak çünkü iş işten geçti. Artık niye boşandın lafları dönünce ortalıkta o bile o sülalesinden bikacak bence. Gençsin daha inşallah güzel bir hayat seni bekliyordur. Hiç sıkma canını. Kimsenin kimseyi küçümseme hakkı yoktur.

Çok teşekkür Ederim.

Oğluş annesine “ sen boşattın bizi” demeye başlar yakında.
Ben de böyle bir anasının kuzusunu 5 kuruş almadan boşadım. 1 hafta Sonra geldi, yalvardı aylarca. Anası danası aradı karışmayacağız diye. 10 saat uzaklığa taşındım, yine de bırakmadı peşimi kapımın önünden asitle sökecektim minik kekoyu.
Sonra gttim bi daha evlendim, çocuk da yaptım. Sefam olsun.

Evet annesiyle mutlu mesut yaşasınlar artık :) Ben boyun eğmedim ve bir yemek önüme 40 kez sunuldu blöf de olsa ben onu artık kabul ettim ve bitti. O şok geçiredursun ben ayrı kaldığım 6 ayda zaten kafamda boşanmıştım. Teşekkür ederim.

Hatırladım seni :) İlk konuma yorum yapmıştın hatırlarsan .3 ay önceydi. İşte bende boşandım

Doğru bir karar vermişsin.Tabiiki bu dönem biraz üzüleceksin ama arkasından mutlu olacağın günler gelecek.Geri dönmeyi düşünme.

Sen başka şehirde düzenini kur, bu adam yine peşine düşer.

Idare etmeyen kadınlar.. derhal boşanan, susmayan, itaat etmeyen dik başli kadınlar.. canını sıkan adamı kapının önüne koyan kadınlar. Sizi cok seviyorum. Yolunuz açık olsun. Tekrar evlenir misiniz bilmiyorum ama eğer evlenirseniz .. 2. Koca adayı duracağı yeri bilir. Bu kadın ilkini kapıya koydu ayağımı denk alayım der. İnşallah her şey sandığınızdan çok daha güzel olur.

Ah bu aileler ahh ahh bugun cok sevdigim bir arkadasim bir ablamin bu yuzden bosanacagini duydum. Ahh ah bu aileler

Huzur vermeyip evden kacirdigi kadinin yanina sadece bi kere cikip gelmesi ve tek bi cozum önerisi bile sunmamasi bi "adım"miymis evliliği icin?
Ayri bi aile kurduğunu anlamayip bir de "beni ailemden ayıramazsın" sömürüsü yapmis..
Ne kadar sığ düşünceli biriymiş..

Son düzenleme:
Tebrik ederim ne mutlu size.daha 24 yas ne ki cok gencsiniz hic uzulmeyin bu size bir tecrube olsun.eski esiniz le asla mutlu olamazmissiniz zaten cunku yeterli olgunluk yok.evliliginiz zaten evlilik deyilmis sabretmeyip tekmeyi basmaniz icimi soguttu.evini bilmeyen adamdan koca olmaz.ister karun kadar zengin olsun ister on universite bitirsin beyinde akil olacak.Allah kurtarmis sizi hic pisman olmayin o eski esde simdi anasina sarilip uyusun.dimdik durun ve hayatiniza devam edin..cok mutlu olursunuz insallah bundan sonra..

Ayni sorunlari bende yasadim evimiz trafiksiz arabayla 15dklik yol iken surekli orda kaliyorduk ama ben gidip kaynanamla kayinpederimle herkesle tek tek konustum. Esimde hic duzelmedi onlarda. Ama mucadele ettm. Birde benim basimda vajinismus illeti vardi kocamla aramz hep bozuktu ama dayandm . Yuvam yikilacak yapmayn kalin demeyin esim eve gec geliyoe hafta sonu hafta ici hep burdayiz diyip durdum cocugum olmuyo boyle yapiosunuz diye bahane ettim. En son artk dayanamadilar vazgectiler. 1.5 seneden sonra vajinismusu yendim 2.5 senelik evliykende hamile kaldim. Simdi 3e girmek uzereyiz bebegimin dogmasina 4 ay kaldi. Esim artk daha bana duskun oldu daha evcil oldu. Bosanmak cozum degil inan benim esim bagiriyordu cagiriyordu babamin evine 2 kere birakti beni. Ama ben hep sabrettm keske bosanmasaydiniz severek ayrilmakta zor. Allah yardmciniz olsun peki esinizin ailesi hic engel olmadi mi bosanmaniza demek ki onlarda istedi bosanmanizi. Cunku ben bosanma davasi acmadm ama bosanicam boyle devam ederse dedigim gibi kayinpederim esimi kovdu gidin kendi evinize dedi. Engel oldu buna keske buyukler size yardimci olsa cok yenisiniz bizim gibi. 25 yasndaydm bende. Allah kalbinizi kaderinizi guzel eylesin

Yeni hayatında mutluluklar dilerim...
Allah herseyin hayırlısını versin inşallah...
mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…