Boşandım toparlanamıyorum

Yeter ki evlilik olsun demiyorum belki konudan hariç mesajlara da göz gezdirseydiniz anlayabilirdiniz. Onu kaybettiğimi, sevdiğimi, özlediğimi falan ifade etmiyorum. Bana çok kötü şeyler yaşattılar bi de utanmadan annesi için beni bıraktı benim onu bırakmam gerekirken. Giderken bile bana değersiz hissettirdi. Boşanmak da basite alınacak bişey değilmiş yaşananlar ne kadar kötü olursa olsun bu da üstüne bi travma sebebi. Çok yorgun ve hassasım açıkçası üzüldüm ifadenize. Ben yaşadıklarıma üzülüyorum.
Siz kendinize deger vermemişsiniz, o verir mi sizce, niye beklediniz, degdi mi

Bu görüş bu fikir bu ilenmelerlemi duseleceksiniz kafalarına yıldırım düşünce çok mutlu olup dertleriniz bitecekmi.Bir ayakkabım bile yok dediğiniz iliskiyimi ozluyorsunuz.Siz çok yanlış yerden bakıyorsunuz kafanızı o geçmişin dikiz aynasından bu güne getirmediğiniz sürece huzur bulamayacaksınız.Biliyorum ilahi adalet yapılanlar öfke intikam tatlı.En azından bir hedef veriyor degilmi.Yapmasaydin zorlami yapıldı yi duymak zor kabullenmek imkansız.Neye izin veriyorsa bir insan o kadarı yapılır.Buralari geçip canı canandan üstün titarsaniz bir dersti aldım ben degerliyim bana değer vermeyeni bırakır geçerimi felsefe edinmezseniz ve kalan gunlerinizi kendinize adamazsaniz sorumlu olduğunuz tek şeyin kendinizi mutlu etmek ve onurlandırmak çok geçmişin kufunu pasını artık silmek olduğunu anlamadiginix sürece toparlanmak yerine her gün mazide yaşayan bir hayalete donuseceginizi dusunuyorum 50 yıl geçse bile anlatmaktan sıkılmayan ama hayaletlerden başkasının dinlendiği.Herseyi ilahiye bırakıp hayatınızı guzellestirin kolay olmasa bile bu ilahi adalet arayışı insanı mutsuz etmekten ve bugünune ipotek koymaktan başka işe yaramaz.Kirin bu döngüyü haksızlığa uğradım kurban durumundan çıkın hayatınıza sahip çıkın sizi vurmadilar hayatınız hala sizin bunu farketmeniz dileğiyle.Yada tabi devam edin Ömrünuz nerde biterse.

X