Bosandim ama büyük boşlukta yim bu durumu nasıl atalatacagim :(

Teşekkür ederim amin inş ikimiz için de kolay olur benim anlaşmalı bosanma oldu fakat esim cirkeflik yapıp kararı almaya gelmedi. Umarım seninki de kolay ve sorunsuz bir bosanma olur
Bir yıl dolmadan nasıl anlaşmalı boşandınız . Heralde hakim tek celsede boşadı gerek duymadı uzatmaya . Anlaşmalı Boşanma 1 yıldan önce olmaz . Kararı almasada , karar gidince temyiz etmez umarım . Öbür türlü sü çok dert değil . Sadece soyadınıza geç dönersiniz . Yeterki temyiz etmesin

Çok teşekkürler ben kararlı biriyimdir severek de evlendim ama gerçek yüzünü görünce çok soğudum. On kez evlense o kez ayrılır annesinin lafından çıkamaz ama dışarda erkeklik taslar işte cok sukur ki kurtuldum en kisa zamanda da toparlarim kendimi inş ailem de gerçek yüzlerini gördüğü için ne karar alırsan arkandayiz dediler beni hiç zorlamadi lar.
Anneni baba ni tebrik ederim helal olsun böyle anne babalara.çok sanslisin ne analar var ne babalar var sağlık olsun imtihan dünyası sen dik dur yeter ne aliyi ne veli yi sallama it urur kervan yurur Allah iyi insanlar la karsilastirsin...

Bir yıl dolmadan nasıl anlaşmalı boşandınız . Heralde hakim tek celsede boşadı gerek duymadı uzatmaya . Anlaşmalı Boşanma 1 yıldan önce olmaz . Kararı almasada , karar gidince temyiz etmez umarım . Öbür türlü sü çok dert değil . Sadece soyadınıza geç dönersiniz . Yeterki temyiz etmesin

Nikahimiz 26 Mayıs olduğu için 1 yıl dolmuştu umarım temyiz etme gibi bir düşünceye kapılmaz. Ana oğul çok gurur yapmışlardı benim bosanmak istememi temyize gitmez diye tahmin ediyorum inş yanılmam.

Evet çocuğum yok çok şükür o da istemedi ben de sorunlu bir evliliğimiz olduğu için ben öğretmenim sırf es durumu tayin için erken nikah yapmıştık 26 mayısta düğünümuz ağustosta olmuştu 1 yıl dolmadan bosanma olmuyor Allah size sabır versin minicik bir bebekle her şey daha zor olsa gerek her şey gönlünüzce olur ins

Herşeyi anlarım da iftiranın bedeli çok ağır olacak, Allah yardımcıları olsun
Nasıl anneler var şu hayatta
Nasıl kindar erkek anneleri oluyorlar.. Bir evlat büyütüp yetiştirip mürüvvet görmek, bunun tadını çıkarmak varken zehir kusturmakta nedir ...
Vicdanınız rahatsa eşinizi de düşünmeyin. Çünkü siz onun karısısınız , helalisiniz
Nasıl olur da iftiralarına göz yumar..

Herşeyi anlarım da iftiranın bedeli çok ağır olacak, Allah yardımcıları olsun
Nasıl anneler var şu hayatta
Nasıl kindar erkek anneleri oluyorlar.. Bir evlat büyütüp yetiştirip mürüvvet görmek, bunun tadını çıkarmak varken zehir kusturmakta nedir ...
Vicdanınız rahatsa eşinizi de düşünmeyin. Çünkü siz onun karısısınız , helalisiniz
Nasıl olur da iftiralarına göz yumar..
Vicdanim rahat düğün günü annesi haksız yere bana saldırıp saatlerce aglattiginda da esim sesini cikarmamisti ki sonra da sen suçluydun hakkettin dedi.
Allah a havale ettim biliyorum ki onlar için ben ne ilkim ne de son olacağım sulalecek insan hayatı mahvetmede üstlerine yok.
Annesi ve iki eltisi ailelerine gelen gelini damadı bir şekilde bertaraf edip bosanma larına sebep oluyorlar. Kocaları ise sus pus amcasinin iki oğlu ablası ve biz de bosandik insanlar dışardan bakınca hep mi başkaları kötü de bunlar iyi diye dusunecektir iftiralari ayaklarına dolaşır insanlar da kör değildir diye düşünüyorum.

X