- 18 Haziran 2016
- 64
- 22
- 38
- Konu Sahibi Patasana16
Teşekkür ederim yasadiklarimin özetinin özeti bu diyebilirimInsAllah cok mutlu olursun hayatinin geri kalaninda, Yasadiklarina karsi duruşun ve anlatim seklin cok etkiledi beni,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yasadiklarimin özetinin özeti bu diyebilirimInsAllah cok mutlu olursun hayatinin geri kalaninda, Yasadiklarina karsi duruşun ve anlatim seklin cok etkiledi beni,
Teşekkür ederimmm hepimiz mutlu olalım inşallahInsAllah cok mutlu olursun hayatinin geri kalaninda, Yasadiklarina karsi duruşun ve anlatim seklin cok etkiledi beni,
Teşekkürler doğru olan onunla ilgili bütün haberlere kapalı olmakHangi ayrilik guzel bitmis ki... ben de bosandim. Kirip doktu icimdeki herseyi. Ama artik bitti. Gecmisle yasayamayiz. Bunca olanlardan sonra da ayni kisilerle olmaz zaten. Yasanmisliklar var. Kotu anilar var cunku.
Her yerden engellemesine sasirmadim cunku ben de her yerden engellendim. Ortak cocugumuz var bir de. Ama ayriliklar boyle iste. Iliskiler baslarken guzel baslar da bitisler hic de oyle olmaz. Karsimizdakinin gercek yuzunu de bu zamanlar da goruruz. Daha cok gencsiniz. Yapacaginiz tek sey bosanmis ve bitmis bu iliskiye sirtinizi donmek. Ne hali varsa gorsun deyip ileriye bakmak. Aliskanliklar nedeniyle boslukta olmaniz normal. Ama bir sure sonra insan yeni hayatina da alisiyor. Bunun icin kendinize zaman verin. Bu da eskileri birakip onune bakmakla oluyor. Her sey bir tecrube. Yasadiklarinizdan dersinizi alin ve yolunuza devam edin. Birakin onlar ne yapiyorsa yapsin. Artik onunla ortak olan kimselerle de gorusmeyin. Ondan alacaginiz her haber sizi basa sardirir cunku, yaralarinizi kanatir. Onu her yerden engelleyin, takibi birakin.
Yeni hayatinizda mutlu olmanizi dilerim.
Onun engellemesine takilma eger bu kisiyle ilgili herseyi kafanda bitirdiysen. Artik bosandiginiz icin de birak kiminle beraber olursa olsun. Sen kendi hayatina bak. Bitti artik. Onu dusunerek yaptiklarina anlamlar yukleyerek hayat gecmez. Hayatini guzellestirmek istiyorsan kotu seyleri cikar artik aklindan da yureginden de heryerden. Mutlu olmaya bak. Sen de engelle onu.Teşekkürler doğru olan onunla ilgili bütün haberlere kapalı olmak
Ben istedim ayrılmayı hiçbir şekilde de ona ne mesaj attım ne aradım. Ama engellenen ben oldum komik gelmişti başlarda şimdi düşündükçe sinirim bozulmaya başladı. Onunla olmaz zaten bundan sonra dengesiz ve tutarsiz benimkisi hayal kırıklığı ve dediginiz gibi aliskanliklar bu durumu atlatmak zor geliyor. Sürekli beni aldatacagini söylerdi zaten şimdi onu özgür bıraktım dilediğince istediği kişiyle istediğini yaşayabilir.
Sukrediyorum gerçekten her şey daha da kotu olacaktı uyguladığı şiddeti sineye cekseydim haftada bir Dayak istikakin var diye tehdit ediyordu en son.kurtuldum biliyorum sadece şu süreci daha bunalım siz daha rahat atlatmak isterdim ama bu da bir süreç herhalde bu acıyı yasamadan duzelmem mümkün görünmüyor.Haline sukret o piskopatla ömür gecmez
Teşekkür ederim amin inş ikimiz için de kolay olur benim anlaşmalı bosanma oldu fakat esim cirkeflik yapıp kararı almaya gelmedi. Umarım seninki de kolay ve sorunsuz bir bosanma olurBende 2015 agustosta evlendim. Ben de bosaniyorum. Insan bi an once bitsin hayatima bakayim diyo ama karsindaki insansa tamam diyo. Yoksa seni huzursuz etmek icin elindne geleni yapiyo boyle. Umarim ikimizde yipranmadan su sureci bitireviliriz. Allah yardimcin olsun. Dik dur kendini sev kendine guven
acılar bazen uyanmamiza vesile oluyor tekamul yolunda ilerleyin kendinizi tanıyın gelistirin ben Bülent gardiyanoğlu kitaplarını okumuştum o dönemde tavsiye ederimSukrediyorum gerçekten her şey daha da kotu olacaktı uyguladığı şiddeti sineye cekseydim haftada bir Dayak istikakin var diye tehdit ediyordu en son.kurtuldum biliyorum sadece şu süreci daha bunalım siz daha rahat atlatmak isterdim ama bu da bir süreç herhalde bu acıyı yasamadan duzelmem mümkün görünmüyor.
Evet çocuğum yok çok şükür o da istemedi ben de sorunlu bir evliliğimiz olduğu için ben öğretmenim sırf es durumu tayin için erken nikah yapmıştık 26 mayısta düğünümuz ağustosta olmuştu 1 yıl dolmadan bosanma olmuyor Allah size sabır versin minicik bir bebekle her şey daha zor olsa gerek her şey gönlünüzce olur insHakkında hayırlısı olsun su akar yolunu bulur.Üzülme takma saniyorumki çocuğun yok.Sukret haline boşluğa düşme dua et.Su an bende aynı asamadayim 2015 agustos ayında evlendik bi tane bebeğim oldu 50 günlük şimdi annemlerde kalıyorum.Birsey merak ettim hakim 1 yılı doldurmayan Evliliklerde pek boşamiyor ben şu an 1 yılın dolmasini bekliyorum anlasmali dahi olmuyor.Nasıl boşandınız
Kitap okumayı çok severim zaten tavsiyeniz için teşekkürleracılar bazen uyanmamiza vesile oluyor tekamul yolunda ilerleyin kendinizi tanıyın gelistirin ben Bülent gardiyanoğlu kitaplarını okumuştum o dönemde tavsiye ederim
Teşekkür ederim inş bosanmak iyi bir durum değil ama insanı çaresiz birakiyorlar başka yol bırakmıyorlar inş sizin durumunuz düzelir de bosanmak zorunda kalmazsinizÖncelikle allah yardım etsin inşaallah zamanla çok çabuk bi zamanda atlatırsıniz bende bazen bosanmayı düşünüyorum ama çok zor geliyor ama insanoğlu işte alnımıza yazılmışsa herseyi yaşıyoruz tahammül bile.ediyoruz rabbim yardım eder çocukta yok yarın öbürgun bekar gibi hissedip güzelce yaşarsınız inş ki.zateb artık bekar siniz :)
Teşekkür ederim inş bosanmak iyi bir durum değil ama insanı çaresiz birakiyorlar başka yol bırakmıyorlar inş sizin durumunuz düzelir de bosanmak zorunda kalmazsiniz
Çok teşekkürler ben kararlı biriyimdir severek de evlendim ama gerçek yüzünü görünce çok soğudum. On kez evlense o kez ayrılır annesinin lafından çıkamaz ama dışarda erkeklik taslar işte cok sukur ki kurtuldum en kisa zamanda da toparlarim kendimi inş ailem de gerçek yüzlerini gördüğü için ne karar alırsan arkandayiz dediler beni hiç zorlamadi lar.Çok iyi yapmışsın cnm annesinin arkasına sığınmış bir adamdan KOCA olmaz o ne öyle ya anasının karnında kalsin böyleleri sakin üzülme bir omur cekecegine kyrtulmussun.çocukta yok bekar sayilirsin.içindeki boşluk biraz zaman alır ama geçer sukretki ailen gerikafali cahil değil.bir sürü kadın aile sahip çıkmadığı için bosansmiyor.dinimizdede böyle koca lar dan boşanmak caiz.boşanmak rezillik diyen kendisi rezildir ozguvensiz annesi tarafından yönetilen birey olamamış buyuyememis erkeklerle EVLENMEYIN..
Hayatta ne acılar var boşanmak ne ki sagliklisin bosveerr seneye bu zamanlar aklına bile gelmez.
Bundan sonra hayatında iyi şeyler olur inşallah mutlu bir evlilik yapar huzurlu huzurlu yaşarsın.Allah her evliye ağıztadi huzur versin amin
Amin inş hepimiz için hayırlı olan neyse o olur.Teşekkürler ama.inanın buna insanın kendi kararı olduğun a inanmıyorum dediğiniz gibi insanı mecbur bırakan durumlar oluyor bi şekilde olayın içinde buluyorsunuz kendinizi sanırım inşaallah dağ aguzel bir hayatınız olur hepimiz için hayırlısı olur rabbim bazen bizim ser sandığımızi hayır eder
Birinci kural asla ondan haber alacağım kişilerle görüşme . İletişimi kes . Yoksa iyileşemezsin .Ama hazmedemiyorum bu durumu eşimin kuzeninin eşiyle konuştum dün o da 3 yıldır esinden şiddet görüyor mus dava açıp o da bosanacak mis çok kötü şeyler anlattı Hakkımdaki yapılan iftiralari da ondan öğrendim.