Bana da aynısı oldu bilio musun. İşyeri dısında ilk kez Bi topluluğa girdim. Allahım nefes alamadım sanki alnımda boşanmış yaşıo, sanki herkes bana bakıo. Dedim kendine gel napıosunn falan. Neyse psikologa gdiorum ben grim seansta sordum, şöyle dedi bana 1 hafta önce bebeğiniz olsa siz annelipe alışmış olur muydunuz hayır siz Bi acemi anne olurdunuz dedi. Şimdi de acemisniz ondan Yalpalayacaksını ama gecicek dedicanım sana iyi gelmeyen yerlere gitme zorla kimseyle görüşme güçlüyüm güçlü olmaliyim diye zorlama kendini.
yoksa daha mutsuz oluyor insan. ben ciftleri gördükçe üzülüyordum yada eski esimle gittiğimiz yerlere gitmiyorum.
ama bu acıyı yasayacagiz kacis yok ve sonunda da iyilesecegiz.
Öyle düşünme lütfen ayrılıp tekrar evlenen cok benim abim bekardı dul birisiyle evlendi bu kısmet işi böyle düşünerek sadece kendini üzersin bu doğal birşey olmadı yaşadın bitti şimdi yeniden yaşıcan yenide doğal olarak üzmeyin böyle lütfen cok zor biliyorum ama böyle düşünmeyinBide çok şükür ben ailemin olduğu yere tayinimi aldırdım. Şimdi yeni Bi ortam. Mesela orda evli miisn bekar maıın dicek ler, ben bekarım dicem nası dicem off ne bilim. Korkuyorum, eşim olcak terbiyesiz hep bana boşanınca senin de arkandan kötü kötü konusucaklar derdi, şimdi diorum yeni baalıcagım bu yerde de konusurlar mı öle kötü. Töbe yarabbi bnm psikoloji çok gidik işte ben hala tedavideyim
Onunla sinemaya gittiğimiz zamanlar aklıma geldi birde. Evet yok ama umarım biran once unutum artık cok zor
Bana da aynısı oldu bilio musun. İşyeri dısında ilk kez Bi topluluğa girdim. Allahım nefes alamadım sanki alnımda boşanmış yaşıo, sanki herkes bana bakıo. Dedim kendine gel napıosunn falan. Neyse psikologa gdiorum ben grim seansta sordum, şöyle dedi bana 1 hafta önce bebeğiniz olsa siz annelipe alışmış olur muydunuz hayır siz Bi acemi anne olurdunuz dedi. Şimdi de acemisniz ondan Yalpalayacaksını ama gecicek dedi
Çocuk olmadığı ve anlaşmalı boşanma olduğu için, mekan değiştirdiğinizde eminim ki birkaç ay içinde, eşinizden değil sevgilinizden ayrılmış gibi normal karşılayacaksınız. Ciddi bir ilişkiniz bitmiş gibi olacak. Çünkü sizi bağlayan bir şey yok. Ekonomik özgürlük de var. Bence kesinlikle tek yaşamalısınız. Ben bekarken 3 sene yalnız yaşadım İstanbul’da üstelik. Ve gerçekten çok huzur verici. Yalnızlık hissettikçe de arkadaşlarınızla olursunuz.
Ben boşandıktan sonra mutlu olurum sanmıştım. Evden ilk ayrıldığıma oh Bee dedim dünya varmış. Ama şimdi niye bu boşluk, niye bu üzüntü. Halbuki dünya kadar psikolog yazısı okudum kadınlar ilk zamanlarda üzülür, sonra gecer. Erkekler ise ilk zamanlarda oh be kurtuldum diyip, sonra hüzün çöker diye. Ben niye böyle oldum onu da anlamadım. Benim malum son 7 ay abartmıyorum iki günde bir tepeme çöküp imzala imzala eşşek GB imzalıcaksın dilekçeyi, git bu evden falan sonra avukatla evde konusmalar, ev sahipleri emlakvılarla konusmalar, ailesiyle konusup telde ben boşanıcam da ayak diretio inzalamıyo demeleri Allahım ne kadar aşşağılatmışım kendimi. Ben bunları yenmeye calısıorum yoksa özlediğim fln yok Allah bilio sureti bile gözümün önüne gelmio o derece nefret ettim.
Çok teşekkür ederim gercekten, çok tatlısınızÖyle düşünme lütfen ayrılıp tekrar evlenen cok benim abim bekardı dul birisiyle evlendi bu kısmet işi böyle düşünerek sadece kendini üzersin bu doğal birşey olmadı yaşadın bitti şimdi yeniden yaşıcan yenide doğal olarak üzmeyin böyle lütfen cok zor biliyorum ama böyle düşünmeyin
Çok teşekkür ederim gercekten, çok tatlısınız
Bencede guzel bi secim.Spora yazılın
Evet gerçekten zamana ihtiyacım var sanırım 6 yıllık bir birliktelik (3 yıl evli) ve ilk elini tuttugum adam olunca unutmak maalesef kolay olmuyor yani sevgiliden nasıl ayrılınır bilmiyorum ilk sevgilim ilk esim oydu. İlk hanceri vuranda oldu
Yavrum kim diyor 2 yil surer diye , ohhooo 2 yil cok cok uzun bir zaman , kendini boyle sartlandirma , ben 3 ayda eski hayatima donmustum , eller havaya modunda girmistim , hic bakma sen kendine cile cektirmeyi seven insanlaraBizde flört+evlilik 7 yıla yakındır birlikteydik. Uzak mesafeli saçma sapan ilişkimden ayrılmıştım , o arada hayatıma girmek için çok uğraşmıştı.
Süreler de benziyor seni çok iyi anlıyorum. Ben kitaplar okuyorum tamamen iyileşmek en az 2 yıl sürer diyorlar.
Yavrum kim diyor 2 yil surer diye , ohhooo 2 yil cok cok uzun bir zaman , kendini boyle sartlandirma , ben 3 ayda eski hayatima donmustum , eller havaya modunda girmistim , hic bakma sen kendine cile cektirmeyi seven insanlara
3 ayda normale donersiniz
Tek yasamak dunyanin en guzel seyi bana gore , cok ozledim yanliz yasadigim gunleri
Kendinize birkac ay sure verin , biraz toparlaninca ayri eve cikin , bir de kedi sahiplenin , ohh misss
Hakkaten kime göre nasıl belirleniyor bu 2 yılYavrum kim diyor 2 yil surer diye , ohhooo 2 yil cok cok uzun bir zaman , kendini boyle sartlandirma , ben 3 ayda eski hayatima donmustum , eller havaya modunda girmistim , hic bakma sen kendine cile cektirmeyi seven insanlara
Hakkaten kime göre nasıl belirleniyor bu 2 yıl
Her bireyin yapısı farklı olduğuna göre atlatma süresi de farklı olur, sanki karşındaki robotmuş gibi belli bir süre vermek saçma geliyor bana.
G greengirll bu süreçte meditasyon, özellikle farkındalık meditasyonu iyi gelebilir. Düzenli yaparsanız stres seviyenizin gitgide azaldığını göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?