- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
Aklin yolu bir derler. Farkli konulara yaptiginiz yorumlardan daha iyi oldugunuzu seziyorum. Insallah oylesinizdir. Cok uzuldunuz.+1.
Ben yazacaktım önce davranmışsınız.
En önemlisi bu esasen...Geçmişle hesaplaşmak , hatalarımızı bulmak ve ders çıkarmak.
Yasadiklariniz uzucu ama farketmeniz ve dur demeniz iyiye isaret. Su yasimda hayattan ogrendigim su; geriye bir tek evlat kaliyor. Baglanma konusundaki yorumum veya hayat gorusum bu yonde. Mutlulukla dolu bir omur surmeniz dilegiyle.
aynen öyle canım, yaşadıklarımız birebir aynı, ben şimdi ailemle yaşıyorum birebir gözlemliyorum tekrar ve babamda da şu var; hiç aile sevgisi görmemiş yetim gibi büyümüş zaten kaçmış evden dayılarında büyümüş falan... benim babamı affetmeye çalışıyorum, biliyorsun affetmek yükü atmak demek ve en zoru da bu. affedemezsek ilerleyemeyiz...
yepyeni bir hayat mümkün bunları aşabilirsek :)
aynen öyle canım, yaşadıklarımız birebir aynı, ben şimdi ailemle yaşıyorum birebir gözlemliyorum tekrar ve babamda da şu var; hiç aile sevgisi görmemiş yetim gibi büyümüş zaten kaçmış evden dayılarında büyümüş falan... benim babamı affetmeye çalışıyorum, biliyorsun affetmek yükü atmak demek ve en zoru da bu. affedemezsek ilerleyemeyiz...
yepyeni bir hayat mümkün bunları aşabilirsek :)
Aklin yolu bir derler. Farkli konulara yaptiginiz yorumlardan daha iyi oldugunuzu seziyorum. Insallah oylesinizdir. Cok uzuldunuz.
Allah razı olsun canım benim.İnsaallah canım Allah rahmet etsin anneciğine..
Sana zulum etmelerine müsade etme git gerekirse bende yasadıgım sehri doğduğum büyüdüm sehri bir günde bıraktım geldim. Umarım atlatır hayatımıza daha sağlam daha sağlıklı ve huzurlı devam ederiz
Ben sinirlenince dolap silerim terapi gibi gelirBencede guzel bi secim.
Ya haftanin olabildigince her gunu ofke ve sinirlerinizi kosu bandindan ve spordan alin.
Yada ölumune temizlik yapin tum ofkelerini derdinizi kederinizi temizler gibi bastira bastira.
Profil fotoğrafı kızınız mı? Çok güzek ya bayıldım ona maşallah. Hiç haketmiyor o adam bu meleği. Kızınız en büyük şansınız
Ayrılalı 5 ay oldu Çok şükür ilk zamanlardaki gibi değilim toparlanıp işime geri döndüm üniversiteyi dondurmustum ona tekrar basladım. Sosyal sorumluluk adına vakıflarda görev yapıyorum passport bile cıkardım yurt dısına cıkma ihtimalim var, fakat eksiklik hissediyorum boşanmaktan dolayı değilde eşimden yediğim kazıktandan dolayı yaram tam iyilesmedi sanırım ondan bu hisler
Merhaba unutmayın hıc bir acı kalıcı degıldır atlatacaksınız ama size tavsiyem bu esnada birilerini hayatınıza sokmayın kendinize zaman verin cunku insan bu asamada baya hassas olabiliyor gerceklerı goremeyebılıyor zaten ısınız okulunuzda varmıs zorlanacagınızı sanmamMerhaba arkadaşlar. Eşimle ayrıldık. Boşanma aşamasındayız dava acacağım. Seviyordum ama onun bana değersiz davranmasına katlanamıyordum. Birçok sebep var ayrılmamızda uzatmak istemiyorum. Sonuc itibariyle onunda isteğiyle bitti. Ailemle yasıyorum suan yasadıgım sehiride bıraktım ailemin yasadıgı yere geldim. Boşanmış arkadaşlar ne kadar sürede atlattınız bu durumu? Sanki bir daha hiç ondan baskasını sevemeyecek güveneyecek gibi hissediyorum. Bazen çok güclü hissediyorum herseyin üstesinden gelirim diyorum bazen yine dibe vuruyorum bana yasattıkları beni yarı yolda bırakması aklıma geliyor canım yanıyor. İlerde bir gün tek basıma eve cıkmak istiyorum ama tek yasamak biraz korkutucu geliyor biraz da heyecanlı ve güzel, sizlerin deneyimlerini merak ediyorum en azından umut olur bana. Bu arada cocugum yok mesleğim var çalışıyorum. Aynı zamanda okuyorum. Herşey gecici biliyorum bu duygularda gececek ama ne zaman ne zaman alısacagım...
Boşandık, sanırsınız adam öldürdük, suç işledik, ona buna tecavüz ettik, çaldık çırptık. Ah, biz kadınların çektiği...Hatta üni.den bir arkadaşım vardı, aradan birkaç ay geçtikten sonra snapchat e birşeyler koymuştum, oda yazmış ' napıyosun nası gidiyo yaa sen evlenmemiş miydin? ' .. Direk engelledim onu. Sinir oldum o an, elim ayağım titredi.
ahahhdsjnfjsd
öyle bir haldeydim yani, gerekte yokmuş.. Bide hala bazen insanların meraklı bakışlarına maruz kalıyorum. sanki birşeyler duymuşlar evet bendende dinlemek istiyorlar. düzeldim mi ne yaptım uzaklaştığım dönemde neler oldu der gibi bakıyorlar sanki, ama sormaya ve konuyu açmayada cesaret edemiyorlar. Buda rahatsız edici. Sence bana mı öyle geliyor? :)
Öyle demeyin her zaman umut vardır bence. İnsaallah sizde hakettiğimiz huzuru mutluluğu bulursunuzUnutulmuyor yaşananlar da zamanla galiba yeni hayata alışıyor insan. Bir de ben şöyle düşünüyorum. Evlilik uzun sürmüşse, yaş da biraz geçkinse daha zor oluyor sanki... Siz gençsiniz, daha kolay toparlanır, yine seversiniz inşallah. Fakat benim yaşımda yeniden bir evlilik düşünmek çok zor... Bir kere bakamam kimseye diyorum. Canım ne isterse yapıyorum. Oğlum da anne niye yaptın ya da niye yapmadın, demiyor. Şimdi bir eş olsa kim çekecek onun kaprislerini... Ikincisi evet, güven konusu... 20 yıllık eşim sırtımdan vurmuş. Nasıl güveneyim birine... Ama genç olsam belki daha rahat atılırım. Korkmam diyorum. Tabii herkesin durumu farklı... Inşallah her şey gönlünüzce olur.
Merhabalar üniversitem yeni bittiğinde 4 senelik ilk aşkımla evlendik çok sevdim onu inanılmaz sevdim ben ogretmenım ailemin durumu onun aılesının durumu kadar iyi degıldır cok şükür yınede yetıyordu arada birde mezhep farkımız vardı neyse güzel gülermiş yasadık bana Ayrılıktan bizi Allah korusun derdi evlendikten 17 gün sonra benı pijamalarımla kapıya attılar imam nikahı ıstedıgım ıcın eşim annesi ve babası kendime gelemedim terapiler aldım alkol ıcmezdım actım sigaraya basladım işi gucu bıraktım baskalarıyla tanıştım sırf unutmak ıcın neler yaptım fakat zamanmış çare aslında bu olaylar 2 sene önce oldu suan iyiyim 2. evlılıgımı yaptım hatta ama keske yapmasaydım bu ayrı bir konu bundan da ben boşanacağım evet ilk aşkımı sevmıstım ama olmadı izi bile yok kimse unutulmaz degılmıs bir unutuyorsun sen bile şaşırıyorsun zamana bırak o sırada sosyalleş ve sakın kimseyi hayatına alma unutmak ıcın benım tek hatam buydu ..Merhaba arkadaşlar. Eşimle ayrıldık. Boşanma aşamasındayız dava acacağım. Seviyordum ama onun bana değersiz davranmasına katlanamıyordum. Birçok sebep var ayrılmamızda uzatmak istemiyorum. Sonuc itibariyle onunda isteğiyle bitti. Ailemle yasıyorum suan yasadıgım sehiride bıraktım ailemin yasadıgı yere geldim. Boşanmış arkadaşlar ne kadar sürede atlattınız bu durumu? Sanki bir daha hiç ondan baskasını sevemeyecek güveneyecek gibi hissediyorum. Bazen çok güclü hissediyorum herseyin üstesinden gelirim diyorum bazen yine dibe vuruyorum bana yasattıkları beni yarı yolda bırakması aklıma geliyor canım yanıyor. İlerde bir gün tek basıma eve cıkmak istiyorum ama tek yasamak biraz korkutucu geliyor biraz da heyecanlı ve güzel, sizlerin deneyimlerini merak ediyorum en azından umut olur bana. Bu arada cocugum yok mesleğim var çalışıyorum. Aynı zamanda okuyorum. Herşey gecici biliyorum bu duygularda gececek ama ne zaman ne esleğim var çalışıyorum. Aynı zamanda okuyorum. Herşey gecici biliyorum bu duygularda gececek ama ne zaman ne zaman alısacagım..
Merhabalar. Üzgünüm yaşadıklarınız için. Muhakkak bir hikmeti vardır. Benim ayrılmamın üzerinden 3 yıl geçti neredeyse. Şu an gayet yolunda her şey. Hayatım benim hayrıma ilerliyor şükürler olsun. Unutmak diye bir şey yok, gerçeklerle yaşamayı öğrenmek var. Acının hafifleyip sadece sızı olarak kalması var. 3 yıl boyunca yalnızdım hayatıma kimseyi almayı tercih etmedim. Şu an hayatımda biri var, ayrılık sonrası ilk ilişki denemem olacak. Birini unutmak için başka birini hayatına almayı uygun bulmuyorum zaten, teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsunMerhabalar üniversitem yeni bittiğinde 4 senelik ilk aşkımla evlendik çok sevdim onu inanılmaz sevdim ben ogretmenım ailemin durumu onun aılesının durumu kadar iyi degıldır cok şükür yınede yetıyordu arada birde mezhep farkımız vardı neyse güzel gülermiş yasadık bana Ayrılıktan bizi Allah korusun derdi evlendikten 17 gün sonra benı pijamalarımla kapıya attılar imam nikahı ıstedıgım ıcın eşim annesi ve babası kendime gelemedim terapiler aldım alkol ıcmezdım actım sigaraya basladım işi gucu bıraktım baskalarıyla tanıştım sırf unutmak ıcın neler yaptım fakat zamanmış çare aslında bu olaylar 2 sene önce oldu suan iyiyim 2. evlılıgımı yaptım hatta ama keske yapmasaydım bu ayrı bir konu bundan da ben boşanacağım evet ilk aşkımı sevmıstım ama olmadı izi bile yok kimse unutulmaz degılmıs bir unutuyorsun sen bile şaşırıyorsun zamana bırak o sırada sosyalleş ve sakın kimseyi hayatına alma unutmak ıcın benım tek hatam buydu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?