Boşandıktan Sonra...!

Yasadiklariniz uzucu ama farketmeniz ve dur demeniz iyiye isaret. Su yasimda hayattan ogrendigim su; geriye bir tek evlat kaliyor. Baglanma konusundaki yorumum veya hayat gorusum bu yonde. Mutlulukla dolu bir omur surmeniz dilegiyle.

Evet en zoru dur diyebilmekti zaten.
Anladım saygı duyuyorum görüşünüze
Cok tesekkür ederim hepimiz insaallah

Biliyorum onu affedip bu evden ayrılmak istiyorum zaten burda da bir yüküm kalsın istemiyorum.. güzel ayrılmak istiyorum..

Evet mümkün tabii ben inanıyorum aslında zorluktan sonra bir kolaylkk mutlaka gelecektir yeterki bizde caba olsun

Aklin yolu bir derler. Farkli konulara yaptiginiz yorumlardan daha iyi oldugunuzu seziyorum. Insallah oylesinizdir. Cok uzuldunuz.

Teşekkür ederim, çok şükür daha iyiyim. Bu bir süreç ve sancılı ve zor bir süreç. Ama acılarımdan ders çıkarıp daha güçlü olmak benim elimde ve bunun için çabalıyorum.

Allah razı olsun canım benim.

Bencede guzel bi secim.
Ya haftanin olabildigince her gunu ofke ve sinirlerinizi kosu bandindan ve spordan alin.
Yada ölumune temizlik yapin tum ofkelerini derdinizi kederinizi temizler gibi bastira bastira.
Ben sinirlenince dolap silerim terapi gibi gelir

Profil fotoğrafı kızınız mı? Çok güzek ya bayıldım ona maşallah. Hiç haketmiyor o adam bu meleği. Kızınız en büyük şansınız

evet :) en büyük dayanağım o zaten iyiki var.. yaşadığım hiç bişeye pişman değilim hepsi yaşanması gerekiyomuşki yaşanmış ama en büyük şükrüm kızım ya o olmasa belkide bi ömür çekerdim o herifi.. insan gerçek aşkın ne olduğunu evladı olunca anlıyor gerçekten

iyi en azından hayatına bakabiliyorsun ne güzel. Boşver eşin zaten yoluna taş olmuş kendin yaşadıklarından dolayı birde engel olma kurtulmuşsun en azından.
Not: eşime verdiğim emeklerden dolayı kendimden utanıyorum keşke aylar geçse unutmuş olsam

Merhaba unutmayın hıc bir acı kalıcı degıldır atlatacaksınız ama size tavsiyem bu esnada birilerini hayatınıza sokmayın kendinize zaman verin cunku insan bu asamada baya hassas olabiliyor gerceklerı goremeyebılıyor zaten ısınız okulunuzda varmıs zorlanacagınızı sanmam

Evet güncelliyorum arkadaşlar tam olarak bitti. Resmende boşandık. Omuzumda ki yükü atmış gibi hafif hissediyorum ama hala sızı şeklince bir acı var. Buda zamanla geçiçek inanıyorum. Yaralarımı sarmaya iyileşmeye çalışıyorum. Geride kalan herkesi Allah’a bırakıyorum.

Boşandık, sanırsınız adam öldürdük, suç işledik, ona buna tecavüz ettik, çaldık çırptık. Ah, biz kadınların çektiği...

Unutulmuyor yaşananlar da zamanla galiba yeni hayata alışıyor insan. Bir de ben şöyle düşünüyorum. Evlilik uzun sürmüşse, yaş da biraz geçkinse daha zor oluyor sanki... Siz gençsiniz, daha kolay toparlanır, yine seversiniz inşallah. Fakat benim yaşımda yeniden bir evlilik düşünmek çok zor... Bir kere bakamam kimseye diyorum. Canım ne isterse yapıyorum. Oğlum da anne niye yaptın ya da niye yapmadın, demiyor. Şimdi bir eş olsa kim çekecek onun kaprislerini... Ikincisi evet, güven konusu... 20 yıllık eşim sırtımdan vurmuş. Nasıl güveneyim birine... Ama genç olsam belki daha rahat atılırım. Korkmam diyorum. Tabii herkesin durumu farklı... Inşallah her şey gönlünüzce olur.

Öyle demeyin her zaman umut vardır bence. İnsaallah sizde hakettiğimiz huzuru mutluluğu bulursunuz

Merhabalar üniversitem yeni bittiğinde 4 senelik ilk aşkımla evlendik çok sevdim onu inanılmaz sevdim ben ogretmenım ailemin durumu onun aılesının durumu kadar iyi degıldır cok şükür yınede yetıyordu arada birde mezhep farkımız vardı neyse güzel gülermiş yasadık bana Ayrılıktan bizi Allah korusun derdi evlendikten 17 gün sonra benı pijamalarımla kapıya attılar imam nikahı ıstedıgım ıcın eşim annesi ve babası kendime gelemedim terapiler aldım alkol ıcmezdım actım sigaraya basladım işi gucu bıraktım baskalarıyla tanıştım sırf unutmak ıcın neler yaptım fakat zamanmış çare aslında bu olaylar 2 sene önce oldu suan iyiyim 2. evlılıgımı yaptım hatta ama keske yapmasaydım bu ayrı bir konu bundan da ben boşanacağım evet ilk aşkımı sevmıstım ama olmadı izi bile yok kimse unutulmaz degılmıs bir unutuyorsun sen bile şaşırıyorsun zamana bırak o sırada sosyalleş ve sakın kimseyi hayatına alma unutmak ıcın benım tek hatam buydu ..

Merhabalar. Üzgünüm yaşadıklarınız için. Muhakkak bir hikmeti vardır. Benim ayrılmamın üzerinden 3 yıl geçti neredeyse. Şu an gayet yolunda her şey. Hayatım benim hayrıma ilerliyor şükürler olsun. Unutmak diye bir şey yok, gerçeklerle yaşamayı öğrenmek var. Acının hafifleyip sadece sızı olarak kalması var. 3 yıl boyunca yalnızdım hayatıma kimseyi almayı tercih etmedim. Şu an hayatımda biri var, ayrılık sonrası ilk ilişki denemem olacak. Birini unutmak için başka birini hayatına almayı uygun bulmuyorum zaten, teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…