- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bu sürenin yazması bile insanı ister istemez strese sokar, bilinçaltına 2 yıl diye yerleşir.Okuduğum kitabı yurtdışında 35 yıldır bu işi yapan kişiler yazmış, kişiden kişiye değişmekle birlikte tamamen atlatılması 2 yıl demişler.
Bence bu süre çocuk, maddi durum, yaş, kişinin psikolojik durumu ve gücüne göre değişir ama kendime set koymadım tabi 2 yıl diye.
Ama bu sürenin yazması bile insanı ister istemez strese sokar, bilinçaltına 2 yıl diye yerleşir.
Evet 2 yıl cok uzun geldi banada korkunc ama pat diyede olmaz yani kademe kademe atlatacağız sanırım mesele ben ilk baslarda yemek yiyemiyordum odadan cıkmıyordum kısacası yaşam belirtisi yoktu sonra yemek yemeğe dışarıya cıkmaya basladım ilk baslarda asırı ağlıyordum sımdı ara ara.. suan da sadece bu yazdığım hisler kaldı sanki bunuda arlatırsam düzlüğe cıkacakmısım gibi ama Allah bilir tabii sabredicezYa valla kitaplar okuyorum orda 2 yıl diyor, 2 yıldan önce evlenenlerin başlarına gelen korkunç olayları falan da yazmışlar, hayır bırak evlenmesini 2 yıl bu psikolojiyle geçirmek zulüm gibi :)
6 ay oldu ben hala tam düzelmedim ama epey yol aldım farkındayım.
Ne bilim yaaa
Eski eşinizi mi? Bende rüyamda görüp duruyorum ogünüm hüzün dolu geciyorAynen öyle oldu valla, dün gece rüyamda bile gördüm
Bende ayrı eve çıksam diyorum baharda. Kışı annemlerde geçireyim ev çok güzel sıcak oluyor
Bir de maddi açıdan yardım ediyorum onlara, ev tadilatı falan yaptırıyorum. Ondan sonra çıkayım dedim ama...
Ne kitabiymis o? Sacmalamasinlar ya valla turk yazarlarin sacma sapan kisisel gelisim kitaarini okuma rica ediyorum , normal adami bunalima sokar o tiplerYa valla kitaplar okuyorum orda 2 yıl diyor, 2 yıldan önce evlenenlerin başlarına gelen korkunç olayları falan da yazmışlar, hayır bırak evlenmesini 2 yıl bu psikolojiyle geçirmek zulüm gibi :)
6 ay oldu ben hala tam düzelmedim ama epey yol aldım farkındayım.
Ne bilim yaaa
Kesinlikle katiliyorumAma bu sürenin yazması bile insanı ister istemez strese sokar, bilinçaltına 2 yıl diye yerleşir.
Hiç sorun değil hepimize iyi gelsin diye açtım bu konuyu.. ben kk den herzaman cok faydalandım destek hattı gibi resmenNuaa bu arada kusura bakma konunu böldüm :)
Önereceğiniz bir kitap varmı bu süreçte iyi gelecek?Ne kitabiymis o? Sacmalamasinlar ya valla turk yazarlarin sacma sapan kisisel gelisim kitaarini okuma rica ediyorum , normal adami bunalima sokar o tipler
Evet 2 yıl cok uzun geldi banada korkunc ama pat diyede olmaz yani kademe kademe atlatacağız sanırım mesele ben ilk baslarda yemek yiyemiyordum odadan cıkmıyordum kısacası yaşam belirtisi yoktu sonra yemek yemeğe dışarıya cıkmaya basladım ilk baslarda asırı ağlıyordum sımdı ara ara.. suan da sadece bu yazdığım hisler kaldı sanki bunuda arlatırsam düzlüğe cıkacakmısım gibi ama Allah bilir tabii sabredicez
Eski eşinizi mi? Bende rüyamda görüp duruyorum ogünüm hüzün dolu geciyor
Bosanma kitap okuyarak atlatilmaz , tam tersi disari cikip sosyalleserek atlatilan bir surecÖnereceğiniz bir kitap varmı bu süreçte iyi gelecek?
Bende bir süre ailemde yaşayıp o gücğ tam anlamıyla kendimde bulduğum ilk an cıkacagım insaallah eminim kendine ait bir hayat kurmak daha iyi gelir cok sukur isimizde var gücümüzde Allah yardım eder
Arkadaşların yazdığı kedi fikrine ısındım ben belki bir kedimde olur
Ne kitabiymis o? Sacmalamasinlar ya valla turk yazarlarin sacma sapan kisisel gelisim kitaarini okuma rica ediyorum , normal adami bunalima sokar o tipler
Hiç sorun değil hepimize iyi gelsin diye açtım bu konuyu.. ben kk den herzaman cok faydalandım destek hattı gibi resmen
Önereceğiniz bir kitap varmı bu süreçte iyi gelecek?
Okuma kuzum boyle seyler , millet ne yazacagini sasirmis , cok sasirdim basliga bileYok Türk değil. Boşanma sonrası doğru kişiyi bulmak diye bir kitap ama gerçi o evlilik odaklı bir kitap belki ondan 2 sene demiştir.
Çalışıyor musun bilmiyorum ama benim için çok zordu, hem deli gibi yoğun ve sorunlu işim var hem de bu , işe asla yansıtamazsın içinde yaşamak zorundasın gündüz rol yapıp geceleri ağlayıp duruyordum yatağımda...
İştahsızlık çok az oldu geçti, ama uykusuzluk çok yaşadım, yorgun olduğumda kütük gibi uyuyan ben hayatımda ilk kez uykusuzluk çektim, 10 saat çalışıp üstüne yürüyüp yapıp eve geldiğim halde. Dalgalı seyretti bazen çok neşeli oldum bazen çok dipte. Şu an biraz daha dengeli gidiyorum. Arada dengesiz adamlarla tanıştım, moralim bozuldu ama önemsemedim. 7 senedir her günümü geçirdiğim adam hayatımdan çıkınca diğerleri koymadı
Çok yakın arkadaşlarımın , akrabalarımın düğününe bile gidemedim, gelinlik görmek sinirimi bozuyordu.
Bazı insanlar da süreci iyice baltaladı sağolsun. Evli olanların kimi beni tehlike olarak gördü, kimi kendi "mutlu" evliliği ile bana hava atmaya çalıştı:) Gerçek dostu düşmanı iyice gördüm:) Yeni arkadaşlar yeni çevre oluşturuyorum, bana olumsuz hissettiren herkesle yolumu ayırıyorum. Tavsiye ederim:)
Elbette sadece kitapla atlatılmaz ek bir destek olur diye dusundum. Zaten terapi alıyorum calısıyorum dısarı cıkıyorum ama yetmiyor sanki belkide akısına bırakmalıyız gercek manadaBosanma kitap okuyarak atlatilmaz , tam tersi disari cikip sosyalleserek atlatilan bir surec
Hic evde kendinizle bas basa kalmayin , gezin , arkadaslarinia bulusun kahve icin , avm dolasin , muze sergi vs gezin
Hafta sonlari gunluk turlara katilin , maddi durumunuz iyi ise pazartesi isten izin alin 3 gunlugune bi paris , prag , viyana yapin
Evde kendinizle kalip kitap okumayin , buyuk hata olur bunu yapmak