Boşandıktan Sonra...!

İlk başlarda boyle fusunmen çok normal.Ben yerin dıbını gormustum.Hala da atlatmış deıöım.Ama ne yapalım.Buda kader .Rabbımden gelıo.

Benim 11 yıllık evliliğim bitiyor 3 yaşında bir oğlum var işim yok daha hiç kimseye bişi demedim ama bittiyor biliyorum bazen çok korkuyorum elim ayağım boşalıyor ..bazen umut ediyorum bu adamla bu evde kendimi değersiz bir varlıkgibi hissetmektense .küçücük bir evde bir kıru ekmekle doymaya razıyım siz başarmıssınız sizin adınıza sevindim . Umarım bende başarırım ah bir iş bulsam . Kendize uğraş bulun spor yapın seviyorsanız hala zor tabi ama geçer unutursunuz. ben nasıl unutum kendime hayret ediyorum . Birde bir ikiyıl yeni bir ilişki önerilmiyor nadas yapmak gerekliymiş yani şu an kırgınsın belki kızgınsın öfkelisin sağlıklı düşünemeye bilirsin yani yeni biri çözüm olmaya bilir .

Üç ayda normale döndü m sukur

Bulent gardiyanoglu ve onun kabule gecmek anlatiminin aynisini yazmissin o sirada tlf caldi duzgun yazamadim ve kesinlikle insan basina geçeni once kabul etmeli
Bulent Gardiyanoglu kim bilmiyorum. Youtube'da bağ kesme meditasyonu diye videolar var. Bu bilinen birsey, o soylediginiz kisiye has birsey degil. Iki kisi arasindaki telepatik bagin koparilmasi bu. Bu arada son zamanlarda bir suru boyle aile koclari, iliski bilmem neleri cikti. Hepsi de kopyala yapistir seklinde ayni seyleri soyluyorlar. O soylediginiz kisiyi hic bilmiyorum.
Diger soylediginize gelince evet kabul etmeli ancak bu hemen bir gunde olacak birsey degil. Bu travmadan cikmak bir surec.

Ona ozgu olmadiginu biliyorum ama ben ondan duymustum galiba onunmus gibu sahiplenme sebebim bu oldu kabule gecmek kolay gorunuyo ama zor birsey allah hepimizin yardimci si olsub

Ona ozgu olmadiginu biliyorum ama ben ondan duymustum galiba onunmus gibu sahiplenme sebebim bu oldu kabule gecmek kolay gorunuyo ama zor birsey allah hepimizin yardimci si olsub
Biraz once senin konunu okudum. Buradaki konu sahibi psikolojik siddet gormus. Genelde akil oyunlari yani manipulasyonlara maruz kakanlarda bu kabul sureci daha uzun olabiliyor.

Biraz once senin konunu okudum. Buradaki konu sahibi psikolojik siddet gormus. Genelde akil oyunlari yani manipulasyonlara maruz kakanlarda bu kabul sureci daha uzun olabiliyor.
Ben aslinda kabullendim gibu bisey sadece hersey sicakken duygusal.yalnizlik yasamiyordum galiba simdi basliyo o kisim ayrica bende cok psikolojik siddet gordum surekli paraci ailem.paraci biz paramizla eziyoruz bizim herseyimiz para ama su anda uzaktan bakiyorum da parasi giden ben ve ailem paraci olan biz

Boşanmadım, bu konuda tecrübem yok öncelikle, ama hiçbirşeye vakit bulamayan biri olarak sana evliyken sorumlulukların yüzünden yapmaya vakit bulamadığın sevdiğin şeyleri yapmanı tavsiye ediyorum. Yabancı dizi izlemek, romantik film izlemek, daha çok kitap okumak, kız kıza dışarı çıkmak, vs vs.

Acık konusayım mı bekar gibiydim evliykende o kadsr yalnızdım ki saatlerce ntflx izlerdim kocamı beklerken. İşim evden di homeoffice ,ev isimi halledip yemeğimi yapıp evde istediğim aktiviteyi yapardım yani bu yönden asırı bir fark olmadı. Sadece heryere izin vermezdi gitmeme gibi kuralları vardı. Cocukta olmadığı icin cok sorumluluk yoktu.

Üç ayda normale döndü m sukur
[/QUOTE]
Ne güzel ne mutlu size nasıl basardınız

Bunlar güzel elbette ama içsel duygularınızla nasıl bas ettiniz yani hemen unutabildinizmi onu acılarınızı vb.
İlk başta ağladım.sonra eskieele yeniden sevgili olduk gibi.sonra ilişkiyi tekrar sorguladım.hatami yaptım dedim ama hayır yapmamıştım.bir yandan da evimi düzenledim vs vs.sonrasinda düzen oturunca düşüncelerim değişti.

Şuan kücük yiğenimi sinemaya goturdum bütün avm üzerime geliyor sanki kendimi berabat hissediyorum ağlamak istiyorum sadece.. böyle zamanlarda cok umutsuzluğa kapılıyorum herkes bana bakıyormus gibi geliyor bosanmısım ve basarısız olmusum gibi bir daha mutlu olamayacak gibi kimse beni sevmeyecek gibi.. onu hic unutamayacakmısım gibi geliyor ona öfke dolu oluyorum bize bunu yaptığı icin ve arayıp sövmek istiyorum kalabalık yerlere gitmek istemiyorum sırf buyüzden herkesten soğuyorum erkek göresin gelmiyor

Son düzenleme:
Ben iyi ki ondan kurtuldum diyorum , ( benim pişmanlığım yeterki kurtulayım derken maddi manevi kayıplarım , bana hakaretleri tehditleri , ailemin taktığı takıları alması) kayıplarıma rağmen anlaşmalı boşandığım için pişmanım. Beni aldattı dedi inanan inandı , resmen aldatmışım gibi hiçbirşey talep etmeyip ben üstüne verdim .

Ben de varım benim de 20 gün oldu boşanalı. Suda çıkmış balık gibiyim ben de yani içimdeki duygunun adı lu diyemem ama tuhsf sadece inşsllh gecşcek

canım sana iyi gelmeyen yerlere gitme zorla kimseyle görüşme güçlüyüm güçlü olmaliyim diye zorlama kendini.
yoksa daha mutsuz oluyor insan. ben ciftleri gördükçe üzülüyordum yada eski esimle gittiğimiz yerlere gitmiyorum.
ama bu acıyı yasayacagiz kacis yok ve sonunda da iyilesecegiz.

Onunla sinemaya gittiğimiz zamanlar aklıma geldi birde. Evet yok ama umarım biran once unutum artık cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…