• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan Sonra...!

Guvenmekde cok zorluk cektim ben esimin ilk sevgilisiym bide düşün 😍 benden 1 yas kucuk 😂 cok dunyalar iyisi cok sukur
Ben yurtdisindayim turkiyeye bosanmaya gitmistim 8 ay ayriydik sukur bosanma zamani geldi gittim kuzenimde kaliyodum biaksam disari ciktik arkadaş larinida cagirdi benim herifde vardi tabi bana abayi yakmis 😂 netten ekledi bana yurudu iste basta istemedim cok ugrasti hep söylerim bugun evliysek onun cabalari yuzunden bana kalsa ben dusunmuyodum bile hep anladi caba gösterdi kac kere ayrildim zaten piskolojimde iyi deildi ama saolaun toparla ayaka kaldirdi beni simdi cok mutluyuz insallah sanasa nasip olur bebek yapmaya calisiyoz olcak insallah 😂
Gercekten senin adına cok sevindim canım umarım hep böyle olur umarım doğru kisidir senşn icin nazar degmesin

Öyle yaptım. Allahın adaletine bıraktım onu. Benimkide sosyal medyadan flortlesip hayatını anlatıyormus cok pisman olmus evlendiğine karaktersiz. Bide bana ayrılırken ne dedi biliyormusunuz git mutlu ol bu başkasıylada olsa birsey diyemem ben senin mutluluğunu isterim bundan sonra hayatımın icine et sonrada git mutlu ol de o dedi diye mutlu olasım bilr yok o derece taktım bu lafa kafayı 🤛🏽 Oyüzden pisman olmaz olmasında ne hali varsa gorsun tek isteğim hislerimin gecmesi yeniden dünyaya mutlu bakmak tadını cıkarmak onu hatırlamadan
Karaktersizler iste benimkide aynısını yapti herkese neler neler anlatmis sulaleme kadar kotulemis hic takma guzelim sosyal medyaya hergun resim at suslen puslen emin ol. Uzakdan seni takip edicek tir ve mutlulugunu gordugu zaman binpisman olucak ben oyle yapmistim cop gibi kaldim ama sac makyaj giyim resimler arabada aldim oh sefam olsun diye 2 3 ay gecmeden baktim kopek gibi yaziyo ben engeliyom o yaziyo nisanlaninca kesildi artik numarami felan deistirmistum onun yuzunden

Gercekten senin adına cok sevindim canım umarım hep böyle olur umarım doğru kisidir senşn icin nazar degmesin
Amin kuzzm insallah 😍😍 emin ol seninde karsina guzel bi insan cikicak brn herifimi buldukdan sonra heo diyodum GUZEL SEYLERIN BASLAMASI ICIN KOTU SEYLERIN BITMESI GEREKIYORMUS 😍

Karaktersizler iste benimkide aynısını yapti herkese neler neler anlatmis sulaleme kadar kotulemis hic takma guzelim sosyal medyaya hergun resim at suslen puslen emin ol. Uzakdan seni takip edicek tir ve mutlulugunu gordugu zaman binpisman olucak ben oyle yapmistim cop gibi kaldim ama sac makyaj giyim resimler arabada aldim oh sefam olsun diye 2 3 ay gecmeden baktim kopek gibi yaziyo ben engeliyom o yaziyo nisanlaninca kesildi artik numarami felan deistirmistum onun yuzunden
😊 alemsin
Suan hic o modlarda değilim ama modum gelince yaparım

Amin kuzzm insallah 😍😍 emin ol seninde karsina guzel bi insan cikicak brn herifimi buldukdan sonra heo diyodum GUZEL SEYLERIN BASLAMASI ICIN KOTU SEYLERIN BITMESI GEREKIYORMUS 😍
İnsaallah belkide hayatımın altı üstünden daha güzeldir bilmiyorum ve heyecanla bekliyorum acılarımın gecmesini iyilesmek istiyorum

İnsaallah belkide hayatımın altı üstünden daha güzeldir bilmiyorum ve heyecanla bekliyorum acılarımın gecmesini iyilesmek istiyorum
Gecicek kuzucum gecicek kendine ugras bul kafani dagit

Ayrılalı 5 ay oldu Çok şükür ilk zamanlardaki gibi değilim toparlanıp işime geri döndüm üniversiteyi dondurmustum ona tekrar basladım. Sosyal sorumluluk adına vakıflarda görev yapıyorum passport bile cıkardım yurt dısına cıkma ihtimalim var, fakat eksiklik hissediyorum boşanmaktan dolayı değilde eşimden yediğim kazıktandan dolayı yaram tam iyilesmedi sanırım ondan bu hisler

Merhaba ben de 6 ay önce boşandım benzer duyguları yaşıyoruz ama iyilesecegiz :)

Merhaba ben de 6 ay önce boşandım benzer duyguları yaşıyoruz ama iyilesecegiz :)
Merhaba, mutlaka hicbir duygu ilk günki gibi kalmaz iyilesmek acılarımı yaralarımı biran evvel sarmak istiyorum
Umarım hersey bizim icin dahs güzel olur

Çekişmeli boşanmamı 1 yıl sürdü?
Ne güzel bu denli mutlu olmanıza sevindim. Hayata bir şekilde dönülüyorda ben bu içsel sıkıntıları ne zaman asacagım o gözümde büyüyor iste sanki ondan baskasını sevemeyecek gibi hissetmek birdaha birine güven duyamamam gibi...
Ama evet ilk işim kalan tek bağım soyadını bitirmek.
Kadın icin bu bile cetrefilli bir sürü yerden soyismini değiştirmek icin uğraşacağım bide (kimlik, ehliyet, okul, kart, pasaport) yani bunları düsünmek bile öfkelendiriyor beni resmen eziyet.
Evet güvenlikli bir yerden istiyorum nasip olursa ama önce biraz işlerimi yoluna koyana kadar ailemle kalacagım. Aslında benim evde tek kalma gibi bir korkum var gece uyuyamam gibi geliyor yoksa bir evi cekip cevirmek bunlar isin daha kolay tarafı umarım bu korkumuda yener kendi düzenimi kurarım
Bu saatten sonra annemlerin düzeni bana pek uymuyor özgürlğk mutlaka harikadır 😊
Evet, çekişmeli boşanma. Hatta temyiz falan soyadıma kavuşmam 2 yılı buldu. İğrenç bir süreç..
Sizi çok iyi anlıyorum, bu sürede psikolojik destek almaktan çekinmeyin.
Ben de nefes darlığı, çarpıntı, aşırı kilo kaybı, ne eve ne dışarıya sığamama, insanlardan uzaklaşma gibi şeyler yaşamıştım ve bu çok uzun sürdü.... Aklıma hiç olmayacak şeyler geliyordu. Ama zaman lazım.. Sonra geçiyor emin olun. ama hayatınızda birşeyleri değiştirin cesur olun yeni adımlar atın, boşanıp olduğunuz yerde kalmayın, kendinizi işe yada okula verin, meşguliyet çok iyi geliyor..,
Kartlar kimlikler değişmesi inanın bir günlük mesele, siz psikolojik olarak zaten soyadını üstünüzden atınca kuş gibi olacaksınız..

Buarada ufak bir tavsiye:) Benim ayrılığımdan sonra apar topar başka bir şehre taşındım ailem destek oluyordu ama ruhsal olarak kötü durumdaydım. Taşındıktan bir hafta sonra evime bir kedi girdi, evet kendiliğinden hemde:) Yavru, bakımsız, hasta.. Dedim bir gün bakayım doyurayım besleyeyim sonra bırakırım. Sonra bir gün daha bir gün daha derken yoldaşım oldu, adını Melek koydum.
O güne kadar da köpekleri bir nebze severdim ama kedilerle hiç aram yoktu aslında. bir gün kedi besleyeceğimi hiç düşünmezdim.. Çok iyi geldi bana gün gün iyileştirdi beni.
Belki böyle bir yoldaşınız olsa evde yalnızlıktan korkmazsınız:) ?

Evet, çekişmeli boşanma. Hatta temyiz falan soyadıma kavuşmam 2 yılı buldu. İğrenç bir süreç..
Sizi çok iyi anlıyorum, bu sürede psikolojik destek almaktan çekinmeyin.
Ben de nefes darlığı, çarpıntı, aşırı kilo kaybı, ne eve ne dışarıya sığamama, insanlardan uzaklaşma gibi şeyler yaşamıştım ve bu çok uzun sürdü.... Aklıma hiç olmayacak şeyler geliyordu. Ama zaman lazım.. Sonra geçiyor emin olun. ama hayatınızda birşeyleri değiştirin cesur olun yeni adımlar atın, boşanıp olduğunuz yerde kalmayın, kendinizi işe yada okula verin, meşguliyet çok iyi geliyor..,
Kartlar kimlikler değişmesi inanın bir günlük mesele, siz psikolojik olarak zaten soyadını üstünüzden atınca kuş gibi olacaksınız..

Buarada ufak bir tavsiye:) Benim ayrılığımdan sonra apar topar başka bir şehre taşındım ailem destek oluyordu ama ruhsal olarak kötü durumdaydım. Taşındıktan bir hafta sonra evime bir kedi girdi, evet kendiliğinden hemde:) Yavru, bakımsız, hasta.. Dedim bir gün bakayım doyurayım besleyeyim sonra bırakırım. Sonra bir gün daha bir gün daha derken yoldaşım oldu, adını Melek koydum.
O güne kadar da köpekleri bir nebze severdim ama kedilerle hiç aram yoktu aslında. bir gün kedi besleyeceğimi hiç düşünmezdim.. Çok iyi geldi bana gün gün iyileştirdi beni.
Belki böyle bir yoldaşınız olsa evde yalnızlıktan korkmazsınız:) ?
Ben cekismeli bosanma daha uzun sürüyor sanıyordum. 2-3 yıl falan ama 1 yılda olsa cekismeye değmez değil mi? zaman para pskoloji kaybı.

Bendede oluyor bazen kalabalığın insanların içinde kendimi kücück kalmıs gibi hissediyorum midem bulanıyor ve insanlardan nefret ediyorum o an. İlginc bir his. Bendede 15 kilo kaybı oldu bir deri bir kemik ama alıyorum suan cok sukur yemek yemeye basladım istahım kesilmişti cunku. Panik ataklarım azaldı ama evdeyken dahs coktu esimi. Pskolojik siddetinden oturu. Terapi alıyorum cok iyi geliyor.
Bende köpek severim kedilerden haz etmiyorum ama biliyormusunuz bu fikir aklıma gelmisti bana yoldas olur evde tek kalma fobimi yenerim diye dusundum.
Birgün tek yasamaya gectipimde bunu denemeyi dusunuyorum tesekkür ederim.

Umarım hayat sizin icinde güzel olur😊

Benim bosanan arkadaslarim bir sure depresyona giriyor, sonra bir bakmisim eskisinden daha zayif, bakimli guzel havali bir sekilde hayata dönmüs. Ustelik daha mutlular, gezip tozuyorlar.
Acinizi yasayin, zamana birakin

Ben cekismeli bosanma daha uzun sürüyor sanıyordum. 2-3 yıl falan ama 1 yılda olsa cekismeye değmez değil mi? zaman para pskoloji kaybı.

Bendede oluyor bazen kalabalığın insanların içinde kendimi kücück kalmıs gibi hissediyorum midem bulanıyor ve insanlardan nefret ediyorum o an. İlginc bir his. Bendede 15 kilo kaybı oldu bir deri bir kemik ama alıyorum suan cok sukur yemek yemeye basladım istahım kesilmişti cunku. Panik ataklarım azaldı ama evdeyken dahs coktu esimi. Pskolojik siddetinden oturu. Terapi alıyorum cok iyi geliyor.
Bende köpek severim kedilerden haz etmiyorum ama biliyormusunuz bu fikir aklıma gelmisti bana yoldas olur evde tek kalma fobimi yenerim diye dusundum.
Birgün tek yasamaya gectipimde bunu denemeyi dusunuyorum tesekkür ederim.

Umarım hayat sizin icinde güzel olur😊
Evet benim dava 1 yıl sürdü ama dediğim gibi boşanma temyizde olduğu için 2 yıl sürdü. Büyük pişmanlığım. hiç tavsiye etmiyorum. Zaten ortada ciddi darp, çocuk, kanıtlı aldatma vs olmadanda davayı taleplerini alarak kazanman çok düşük ihtimal zaten. O onu dedi bu bunu dedi, psikolojimi bozdu, bağırdı, kovdu, istemedi hakime pek yeterli gelmiyor. Hiç değmez hemde. Kim sorarsa hep aynı şeyi söylerim intikam alayım oda sürünsün derken gencecik yıllarında hayatının 2 yılı geçiyor. Hiçbirşey daha değerli değil.

Bide ikinci bir tavsiye daha geliyor benden sana:)
Ben bu konuyu konuşmayarak, hemen başka yere taşınarak, insanlardan uzaklaşarak, kendime unutturmaya çalışarak, kendime aslında hiç iyi yapmamışım.. şimdi hala yaşadığıma inanmadığım, yarasını tam kapatamadığım, hiç konuşamadığım birşey. düşünün kimseyle konuşmadım konuyu kimseyle. kapattım kendimide beynimide, bu şekilde atlatmaya çalıştım. şimdi hiç yaşamamışım gibi hissediyorum. Ve söylemem gereken zaman gelirsede bir türlü ağzımdan dökülmüyor..
Belki de biraz daha yüzleşerek konuşarak bağırarak ağlayarak bir dönem geçirmek gerekliymiş:) Hiçbirini yapmamıştım.

Hatta üni.den bir arkadaşım vardı, aradan birkaç ay geçtikten sonra snapchat e birşeyler koymuştum, oda yazmış ' napıyosun nası gidiyo yaa sen evlenmemiş miydin? ' .. Direk engelledim onu. Sinir oldum o an, elim ayağım titredi.
ahahhdsjnfjsd
öyle bir haldeydim yani, gerekte yokmuş.. Bide hala bazen insanların meraklı bakışlarına maruz kalıyorum. sanki birşeyler duymuşlar evet bendende dinlemek istiyorlar. düzeldim mi ne yaptım uzaklaştığım dönemde neler oldu der gibi bakıyorlar sanki, ama sormaya ve konuyu açmayada cesaret edemiyorlar. Buda rahatsız edici. Sence bana mı öyle geliyor? :)

25 suan, dün 3 yılımız doldu. Öncesinde 3 yılda flört, nişan dönemi. Ama aylardır ayrıyız.
Ben de 1 yillik evliligin ardindan 24 yasinda bosandim.. 5 sene oldu.. Ilk baslarda insan cok bosluga dusuyor; yasadiklarina anlam verememe, bundan sonra ne olacak dusuncesi, haksizliklari sindirmeye calisma ve normale dönme çabası.. Elbette zor ama geçiyor.. Sana tavsiyem, aglamak istiyorsan agla, konusmak istiyorsan konus (tabii guvendigin kisilerle), kendine biraz zaman tani, neden boyleyim diye zorla iyi olmaya calisma.. Kendine iyi gelen seyleri yap, sana iyi hissettiren insanlarla görüş.. Bu bir süreç, yasanmasi gereken..
Ben o kadar iyiyim ki Allah'a şükür, cebimde param, altimda arabam, işimde mutluyum, ailem arkadaslarim benimle.. En onemlisi de, hayatı zindan eden rezil insanlarin baskisi olmadan, kendim olabilmem, ictigim çaydan keyif aliyor olmam..
Rabbim şifanı verecek, hic merak etme..

Evet benim dava 1 yıl sürdü ama dediğim gibi boşanma temyizde olduğu için 2 yıl sürdü. Büyük pişmanlığım. hiç tavsiye etmiyorum. Zaten ortada ciddi darp, çocuk, kanıtlı aldatma vs olmadanda davayı taleplerini alarak kazanman çok düşük ihtimal zaten. O onu dedi bu bunu dedi, psikolojimi bozdu, bağırdı, kovdu, istemedi hakime pek yeterli gelmiyor. Hiç değmez hemde. Kim sorarsa hep aynı şeyi söylerim intikam alayım oda sürünsün derken gencecik yıllarında hayatının 2 yılı geçiyor. Hiçbirşey daha değerli değil.

Bide ikinci bir tavsiye daha geliyor benden sana:)
Ben bu konuyu konuşmayarak, hemen başka yere taşınarak, insanlardan uzaklaşarak, kendime unutturmaya çalışarak, kendime aslında hiç iyi yapmamışım.. şimdi hala yaşadığıma inanmadığım, yarasını tam kapatamadığım, hiç konuşamadığım birşey. düşünün kimseyle konuşmadım konuyu kimseyle. kapattım kendimide beynimide, bu şekilde atlatmaya çalıştım. şimdi hiç yaşamamışım gibi hissediyorum. Ve söylemem gereken zaman gelirsede bir türlü ağzımdan dökülmüyor..
Belki de biraz daha yüzleşerek konuşarak bağırarak ağlayarak bir dönem geçirmek gerekliymiş:) Hiçbirini yapmamıştım.
Bunları duyduğum iyi oldu. Ozaman anlasmalı bosanmak icin elimden ne geliyorsa yapacağım.
Zaten su surec bile beni perisan etti senelerce onun pisliğini ispatlayacagım diye kendimden ödün veremem.

Ben yakın cevremle konusuyorum acımı dibe kadar yasıyorum yeri geldi ağladım yeri geldi bağırdım icme atmadım iyi geliyor bu olay keske sizde içinize atmasaydınız... gec değil bence çözemediğin seyleri cozmen icin

Ben de 1 yillik evliligin ardindan 24 yasinda bosandim.. 5 sene oldu.. Ilk baslarda insan cok bosluga dusuyor; yasadiklarina anlam verememe, bundan sonra ne olacak dusuncesi, haksizliklari sindirmeye calisma ve normale dönme çabası.. Elbette zor ama geçiyor.. Sana tavsiyem, aglamak istiyorsan agla, konusmak istiyorsan konus (tabii guvendigin kisilerle), kendine biraz zaman tani, neden boyleyim diye zorla iyi olmaya calisma.. Kendine iyi gelen seyleri yap, sana iyi hissettiren insanlarla görüş.. Bu bir süreç, yasanmasi gereken..
Ben o kadar iyiyim ki Allah'a şükür, cebimde param, altimda arabam, işimde mutluyum, ailem arkadaslarim benimle.. En onemlisi de, hayatı zindan eden rezil insanlarin baskisi olmadan, kendim olabilmem, ictigim çaydan keyif aliyor olmam..
Rabbim şifanı verecek, hic merak etme..
Ne güzel ne güzel seyler söylüyorsunuz adınıza cok sevindim ve umut oldu bana.. evet o duyguların düsüncelerin hepsini yasıyorum zamana ihtiyacım var biliyorum ama aceleci davranıyorum sanırım
Allaahtan zorluk verdiyse mutlaka kolaylığınıda veriri zaten O’na inancım tam 🖤
Tavsiyelerin cok değerli cok tesekkür ederim

Hatta üni.den bir arkadaşım vardı, aradan birkaç ay geçtikten sonra snapchat e birşeyler koymuştum, oda yazmış ' napıyosun nası gidiyo yaa sen evlenmemiş miydin? ' .. Direk engelledim onu. Sinir oldum o an, elim ayağım titredi.
ahahhdsjnfjsd
öyle bir haldeydim yani, gerekte yokmuş.. Bide hala bazen insanların meraklı bakışlarına maruz kalıyorum. sanki birşeyler duymuşlar evet bendende dinlemek istiyorlar. düzeldim mi ne yaptım uzaklaştığım dönemde neler oldu der gibi bakıyorlar sanki, ama sormaya ve konuyu açmayada cesaret edemiyorlar. Buda rahatsız edici. Sence bana mı öyle geliyor? :)
Muhakkak merak ediyorlardır cunkü bazı insanların tek besin kaynağı baskalarının hayatıyla ilgilenmek:) duydukları onlarda kalsın kimseye birsey anlatmayı dusunmuyorum sevdiklerim yakın tanıdıklarım haric. Tabiki diğerlerine kısada olsa icimi açmak kendimi anlatmak isterim iyide gelir güvendiklermiz ise..

Yasadiklarinin hepsini yasadim. Ic muhasebemi de yaptim. Soyle mi olsaydi, boyle mi olsaydi... herseyi dusundum. Sonunda anladim ki boyle olmasi gerekiyordu. Bitmeliydi. Bitti. Saglikli bir iliski degildi cunku. Sadece benim cabamla olacak birsey de degildi.
Karsi taraf kendini ickiye de verecek, alemlerde de gezecek, kendine hic bakmadigi kadar iyi de bakacak, flortleri de olacak. Sevgilileri de... bekleme bosuna gelmeyecek. Pisman da olmayacak. Olur dersem bu zugurt tesellisi olur. Bunlarin hepsini yasadim. Ancak onu takip etmenin sana bir faydasi yok. Hatta iyilesme sureni uzatir. Onunla baglarini tumden koparmalisin. Su an yapamazsin ama onu icinden affetmelisin. Onu affetmek demek tum hatalarini bagisliyorum hicbirinden sorumlu olmayacak demek degil, takdiri ilahiye birakmak demek. Affedersen rahatlarsin ancak. Affedersen sirtindaki bu yuku atarsin. Onunla arandaki gorunmez telapatik baglari koparmak icin sessiz bir yere otur. Gozunun onune onu getir. Derin nefes alip once rahatla. Sonra sunlari soyle: bana yasattigin tum tecrubeler icin sana cok tesekkur ederim. Ancak artik seninle tum baglarimi koparmak istiyorum. Cunku ben artik bu yuku tasimak istemiyorum. Hersey icin tesekkurler." Sonra hayalinde git ona saril ve uzaklasmasini gittigini hayal et. Sonra elinde bir makas hayal edip ikinizi birbirine baglayan hayali ipleri kes. Ve gozunu ac. Rahatladigini goreceksin. Bunu birkac gun tekrarla. Komik gelebilir ama internettede videolari var izleyebilirsin, bu dogru birsey.
Bulent gardiyanoglu ve bunu gercekten ya

Sizinle aynı süreç içindeyim.. İçim acıyor.. Bi yanım affetti onu ama kaldıramıyor diğer yanım yapılanları.. Birde kızım var 2 yaşında anlam veremiyorum bir baba hiç mi özlemez hiç mi düşünmez kızını ki hasta olduğunu biliyordu bi kez bile mi arayıp sormaz nasıl oldu diye 😥 bugün avukatıyla haber yollamışlar anlaşmalı olarak boşanma taleplerimi kabul etmemişler kızıma 300 bana 300 lira nafaka verebilirmiş beynimden vuruldum ben 600 lirayla mı geçinicem Allahtanda mı korkmuyor ya.. Allah sizede bizim durumumuzda olan tüm kadınlarda sabır versin inşallah çok ama çok zor bi süreç 😥

Profil fotoğrafı kızınız mı? Çok güzek ya bayıldım ona maşallah. Hiç haketmiyor o adam bu meleği. Kızınız en büyük şansınız

Back