Boşandıktan sonra oğlunu aramayan sonra arar mı

Çok teşekkür ediyorum. Ben de ne kadar çocuğu sakınırsam hem karşı tarafın sırf inattan bile olsa çocuğum diye tutturmasından hem de sakındıkça çocuğun baba diye gözünde büyütmesinden çekindiğim için kısıtlamak istemedim. Şimdi dün kayınvalideyle konuştum çocuğu 15 günde bir cuma akşamı alın cumartesi akşamı getirin dedim hastane mevzuna kadar anlattım çok bunalmışsın kızım boşver takma onu sen şu an ortada kaldı saldıracak yer arıyordur bulaşma babası konuşur onunla bir daha kapına gelmez dedi. Muhtemelen o zaten gelip almaz çocuğu biliyorsun onun ipiyle kuyuya inilmez dedi.Çocuksa dün akşam kendi dedi babaanneye ben sana halama babamla gelecem ama uyumayacağım orada söz mü ben odamda evimde annemle uyuyacam sözmü babaannecim dedi :)

K.hpeye k.hpe demek ne zamandan beri suç? Evli çocuklu adama kendi de evli haliyle takılan kadına Rahibe Theresa mı dicektik????
hanımefendi kendisi boşanmış ilk eşi vefat etmiş 2 çocuk ondan , sonraki çok kıskançmış ondan da 1 çocuk varmış ve adam hala tehdit edip kapısına dayanıyormuş ....

Ay o kadar üzüldüm içim o kadar sizladi ki anlatamam. ..aklıma bir tek şu geldi;Son günlerde bu tip kocalar kanun önünde biraz daha korkutuyor. ...o kadın çağır var ya iki çocuğunu kocası öldüren. ...siz de potansiyel psikopat falan diye çocuk için tedbir falan isteseniz nasıl olur acaba, babanın verdiği manevi zararı Pedagog raporlasa mesela ?bilmiyorum saçma mi ama çıkış yolu arıyorum açıkçası!

yazan oldu mu bilmiyorum ama şehir değiştiremez misiniz?

Açıkcası uğraşmak üzerime sıçratmak istemiyorum sadece uzak dursunlar istiyorum.Bilmiyorum gerçekten

yazan oldu mu bilmiyorum ama şehir değiştiremez misiniz?
Düşünüyorum ama bir yandan da baba birden bire evden gitti , duruma alıştı ...Bir de bunun üzerine tüm düzenini değiştirirsem psikolojisini çok mu bozarım diye düşünüyorum. Okulunu öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok seviyor koşa koşa gidiyor yuvaya hatta hafta sonu evde çok kalırsak keşke okul olsaydı annecim diyor o yüzden ilkokul zamanına kadar 1,5 sene var sabit kalabilmeyi umuyorum. Ama nisan ayında başlayacak bir proje için Bodrum dan bir iş teklifi aldım aklıma yatarsa kesinlikle değerlendireceğim ve bu şehire bir daha adım atmayacağım.

Vayy be ne hayatlar var
Cidden hem çok üzücü hem çok ilginç ablanizin yaşadıkları
İnşallah bundan sonra çok güzel çiçek gibi bir hayati olur ablanizin

Çocuğun babam demesini duyunca yapamıyor insan bir kaç seneye aklı kesecek zaten sakinsam gözünde büyütecek ne bilim işte çok zor

Vayy be ne hayatlar var
Cidden hem çok üzücü hem çok ilginç ablanizin yaşadıkları
İnşallah bundan sonra çok güzel çiçek gibi bir hayati olur ablanizin
Aynen öyle. Daha neler var neler de , çok uzatmak istemedim. Ama şöyle söyleyeyim ex eniştenin ablamı aldatıp sonra da evlendiği kadın ablamdan tam 20 yaş büyüktü. Ablamın göz pınarları kurumuş, artık ağlayınca yaş gelmiyordu.
Bu arada güzel dilekleriniz için teşekkürler, çiçekten de güzel bir yaşamınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…