- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Bir yandan da inşallah bir orospu bulur da kendisi gider diye dualar ediyordum.
Küfür yazmaya gerek var mıydı gerçekten?
Küfür ? Siz hayatınız boyuncaKüfür yazmaya gerek var mıydı gerçekten?
Evet duymadım Kraliçe Elizabeth’in torunuyum ben.Küfür ? Siz hayatınız boyunca
küfür duymamışsınız sanırım...
Küfür yazmaya gerek var mıydı gerçekten?
Fikrinize saygı duydumevli bir insanın yuvasını umursamadan o adama göz diken kadın ve yuvasını umursamadan başka insanlar peşinde koşan adam için az bile söylemiş.
Muhtemelen almayacaktır zaten...Zor bir durum ama işte oda babası , evet hata yapmış ama belkı değişmiştir.
Yavrum hiç kıyamıyorum şu çocuklara .
Eşiinizii alın karşınıza düzgünce konuşun derdi ne ?
Yavrum umutlanmasın daha fazla
Merhaba S sadecemutsuz az çok tahmin edebiliyorum böyle insanları. Bizim ailede de var çocuğunu 7-8 senede 1 gören .Çocuk artık adam oldu ve irtibat sağlayanda kendisi yani baba gene beş parasız ilgisiz. Yaşlandıkça pişmanlık sarıyor çünkü bakıyor oğlan büyümüş iyi maaş alıyor bana bakar diye yaklaşıyor yani yaklaşımları aslında yine kendileri böyle tipleri.
Artık geçmişe bir sünger çekmelisiniz bence birlikte pedagoga gidin önce siz sonra çocuğunuzla. Daha çok küçük anlayamacak yaşta ama babası işte özlüyor tabi ki ve gerçekten hiç bir çocuk babasız büyümemeli.
Çocuğunuz söylediğinizi unutacaktır ama sizde onu anlayın babaya ihtiyacı var.
Sinirle söylenmiş bir söz ama biraz daha dirayetli olmanız gerekiyor.
Çocuğunuzu almasın bence kreşten falan 3 gün sonra ortadan kaybolunca daha çok üzülecek minik. Terkedilme korkusu oluşacak.
Eski eşinize de böyle söyleyin boşa umutlandırmasın çocuğu
evet yakışmıyor değil mi 2 çocuğu olan kadın masamda yemek yemiş , çocukları için yardım istemiş yardım etmişim , benim çocuğumu sevmiş dokunmuş... ayıp ediyorum ben !!!!!!!baska bir kadina kullandiginiz kelime yuzunden devamini okumadim konunuzun
hic yakismiyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?