Boşandığını duyunca deden yaşındaki adamın bile yürümesi.. Destek lütfen hanımlar:(

canım evliliğin ilk yılları zaten çok sarsıntılıdır ama kumar başka bir sorun.
evet seni zorluklar bekliyor ama hayat bitti dediğin yerde başlar.
Yaşın çok genç güzel ihtimallere aç kendini
Belki eşin düzelir barışırsınız o da belli olmaz
İnsallah hayırlısı olur

Ay ne yaptı çok merak ettim

A Aysenimi ya senin saçma sapan yorumlarını gözardı ettiğim halde yine insanları irite etmeye devam ediyorsun, ilk sayfadan beri hemen hemen herkesin yorumuna beğenmedim atmışsın ne zorun var?
Atağı geldi yine, birkaç gündür mantıklı mantıklı konuşuyordu.

Ay ne yaptı çok merak ettim
ya iş için ben muhattap olmak zorunda kaldım, adam iş vericem bahanesiyle bana yazmaya başladı işte. çok güzelsin seninle hergün görüşürüm, gözlerimi senden alamıyorum gibi şeyler söyledi şok olmuştum adamın karısı benim annemle çok yakındır. kızı desen geçen ay hergün benim yanımdaydı, sık sık görüşürdük çalışmadığı dönemler. benim yanımda aradığında jameyanın dükkanındayım diye cevap verirdi babasına düşün. iğrenç bir insan.

Yaa kırk yılda bir meczup dedenin teki laf attı diye koca toplum ahlaksız oldu.bu kadınlardaki egodan ben de istiyorum valla.

Ayşo sen hangi ülkeden bahsediyorsun hayvanlara bile sarkıntı olanlar var haberlere çıkmıyor ama biz savaş veriyoruz tutuklatmak için ahlaksızlık aldı başını gidiyor sosyal medyada güzel kadinların yorumlarına bak hepsi dayılardan oluşuyor ay bana sapıklar sarkıntı oluyor diye ego mu kasılırmış olmaz olsun öyle ego. Bu son derecede rahatsız edici.
Sana dede de mi sarkıntılık yapmıyor da ego olarak görüyorsun yoksa?

Ne takılacak.kocayla barışmak için bahane arıyor.

Şu noktada haklılık payın var. Bende öyle enerji aldım magdem seviyorsun sabretseydin boşamışsın şimdi seviyorum hala diyorsun yani insan nefretlik duruma gelince boşanıyor falan. En fazla evi terk edersin. Evli kadınlara da sarkıntılık var ki evlilik bir zırh olmuyor yani sapık sapıktır onun için fark etmez. Olayı dramatize etmiş biraz evet bende duymak istediğini söyledim barışmak istiyorsan barış diye heryere eşi ile gider artık sosyal medya da kullanmaz.

Cevabınız için teşekkür ederim

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Çok haklısınız, çok tatlısınız. Teşekkürler

cevabınız için çok teşekkür ederim

Haklısınız.. cevabınız için teşekkürler

Ah inşallah.. çok teşekkürler

Haklısınız, teşekkürler. Deniyorum ve denemeye devam edeceğim inşallah

Ailem öyle insanlar değil normalde. Ama her ne kadar ailem bile olsa herkesin kafasına kodlanmış gibi; boşandıysa yaşlı biriyle evlenebilir bu saatten sonra algısı. O da beni incitti. Yoksa icraate geçecek bir durum değil. + cevabınız için teşekkür ederim

Haklısınız. Elbette sapık herkese sapık. Bunun için boşanma şartı aranmıyor. Ama senelerdir hayatında olan, iletişimde olan insan boşandığını duyunca bu tarza geçiyor. Üzücü. Her an her yerdeler. Evet, ben de gizleme kararı aldım boşandığımı. Gerekmedikçe söylemeyi düşünmüyorum..
başınıza gelenlere de çok üzüldüm.
yorumunuz icin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…