• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığı eşini affedip ikinci kez evlenen var mı :( Çok kararsızım

Kimse degismiyor. Ben bosandim. 3 yil sonra eski esim yasadigim sehre geldi. Oglumu ve beni ozlemismis, bizsiz yapamiyormus, yeniden aile olmak istiyormus.... oglumun da istegi uzerine tekrar gorustuk. Ilk zaman hersey guzeldi. Tam 4 ay sonra tekrar fabrika ayarlarina dondu.
O yuzden tavsiye etmem. Cok pisman olursunuz. Zaten bu evlilik yuruse idi yurutmek icin ugrasirdi. Kimsenin degistigini gormedim ben. Ssdece birkac ay... sinra hersey eskisi gibi. Cunku genler degismez. Tam da huzuru mutlulugu bulmusken duzeni bozmaniz aptallik olur. Anneniz ve babaniz da ikinci hatada arkanizda olmayabilir. Ben ikinci kez deneyip de mutlu olani gormedim.

Eski eşimle 1.5 yıldır ayrıyız ve yaklaşık 6 ay önce de resmen boşandık. Ama 1,5 yıldır benden hiç vazgeçmedi hala beni arıyor af diliyor. Ben de onu seviyorum ama yaşanmışlıklar o kadar acı ki :KK43: Böyle de olsa acaba bir şansı daha hak ediyor mu diye düşünmeden duramıyorum .. Ve bu beni psikolojik olarak çok yaralıyor. Başka bir şehirde yaşıyorduk evliyken. Kendi ailesinin içinde.. Şimdi ben doğup büyüdüğüm yerlere ailemin yanına geri döndüm kendime bir düzen kurdum kendime geldim... Aynı hatayı bir daha yapacağım diye çok korkuyorum.. Aklımla duygularım arasında gidip geliyorum. Bu konuda deneyimi olanlar lütfen paylaşsınlar :KK43:
Exten next olmaz derler. Tabii bu neden boşandığınıza, ona gerçekten güvenip bir daha yapmayacağı inancınıza bağlı.

Hayır hayır canım sakın evlenme. Neden denediğin birisiyle tekrar deneyesin. Eski günleri özlüyor olabilirsin bence. Ama aklına kötü zamanları getir. Çünkü insanların değişme ihtimali cok cok az.

Ayrıca benzer şey benım de başıma geldi. Ailenin tek erkek cocugu 3 tane kızkardeş ve anne sürekli tapıyolardı eşime. İstersen özelden Yaz anlatayım

Yapıp edip pişman olmak değil erdem önemli olan sonunu düşünerek hatayı yapmamak. Bir kere o sınırı geçen pişman da olsa yansa yıkılsa da bir süre sonra tekrar aynı şeyi yapar. Hele ki aldatmaysa hiçbir şans verilmez.
Ben aldatılarak boşandığım adama 2. Şans değil, helallik istedi onu da yapmadım. Kendi özgür iradenle beni yak yık git, sonra helallik işte af dilen. Yok öyle bir dünya. Bazı hatalar 2. Şansı haketmez asla.

Hayır hayır canım sakın evlenme. Neden denediğin birisiyle tekrar deneyesin. Eski günleri özlüyor olabilirsin bence. Ama aklına kötü zamanları getir. Çünkü insanların değişme ihtimali cok cok az.
Valla birlesip ayni sikintilari yasayip boşanma aşamasına gelirseniz keşke demenizin bi anlami kalmaz.. en azindan cocukta yoksa hoc evlenmemis gibi hayatiniza yeni birini alabilirsiniz en azindan eski esinizde deneyimlediginiz kötü durumlardan ders alip yeni iliskinizde daha az yanlisla ilerlersiniz

Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri :KK43: Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .
sen git onlar köşelerinden yine çıkar merak etme.

Eski eşimle 1.5 yıldır ayrıyız ve yaklaşık 6 ay önce de resmen boşandık. Ama 1,5 yıldır benden hiç vazgeçmedi hala beni arıyor af diliyor. Ben de onu seviyorum ama yaşanmışlıklar o kadar acı ki :KK43: Böyle de olsa acaba bir şansı daha hak ediyor mu diye düşünmeden duramıyorum .. Ve bu beni psikolojik olarak çok yaralıyor. Başka bir şehirde yaşıyorduk evliyken. Kendi ailesinin içinde.. Şimdi ben doğup büyüdüğüm yerlere ailemin yanına geri döndüm kendime bir düzen kurdum kendime geldim... Aynı hatayı bir daha yapacağım diye çok korkuyorum.. Aklımla duygularım arasında gidip geliyorum. Bu konuda deneyimi olanlar lütfen paylaşsınlar :KK43:
Gerçekten pişman olup olmadığını anlamanın bir yolu var....

"Bu defa da benim ailemin yaşadığı şehirde yaşayacağız o zaman de" bakalım, "tmm" deyip barışacak mı, yoksa seni kendi ailesinin bulunduğu şehre götürmek için ikna etmeye mı çalışacak?

Bu isteğini kabul ederse gerçekten seviyor derim ben... çünkü bu birçok erkeğe zor gelecek bir durum

Kimse degismiyor. Ben bosandim. 3 yil sonra eski esim yasadigim sehre geldi. Oglumu ve beni ozlemismis, bizsiz yapamiyormus, yeniden aile olmak istiyormus.... oglumun da istegi uzerine tekrar gorustuk. Ilk zaman hersey guzeldi. Tam 4 ay sonra tekrar fabrika ayarlarina dondu.
O yuzden tavsiye etmem. Cok pisman olursunuz. Zaten bu evlilik yuruse idi yurutmek icin ugrasirdi. Kimsenin degistigini gormedim ben. Ssdece birkac ay... sinra hersey eskisi gibi. Cunku genler degismez. Tam da huzuru mutlulugu bulmusken duzeni bozmaniz aptallik olur. Anneniz ve babaniz da ikinci hatada arkanizda olmayabilir. Ben ikinci kez deneyip de mutlu olani gormedim.
Çok haklısın. Zaten geri dönmedim. 5 yılda kendime çok güzel bir düzen kurdum. Bütün travmalarımı atlattım. 4 ay önce de çok güzel bir adamla evlendim. Gördüm ki hayatta ne güzel insanlar varmış. Çektiklerimin mükafatı diyorum onun için. Şükür...

Back
X