• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşananlar yardımcı olsun çocugu olanlar :(

yapayalniz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
49
17
1
37
eşim boşanmak istiyor davayı açmıyor bı oglumuz var 2 yasında boşanma davasını açıyorum sizce pişman olurmu geri dönüşü olurmu? birde boşananlar mutlumusunuz ne gıbı sorunlar yasıyorsunuz

kaç yaşındasınız. çalışıyor musunuz?
boşanınca nerede yaşamayı düşünüyorsunuz?
madem boşanmak istiyor neden dava açmıyor peki

eşim boşanmak istiyor davayı açmıyor bı oglumuz var 2 yasında boşanma davasını açıyorum sizce pişman olurmu geri dönüşü olurmu? birde boşananlar mutlumusunuz ne gıbı sorunlar yasıyorsunuz
Geri dönüşü olmaz olsa bile eski sevgi saygı kalmaz çok iyi düşünüp öyle adım atin

Bence iki tarafta boşanmak istemiyor. Aklınızı başınıza alın çok büyük bir problem yoksa oturup konuşun ve anlaşın.

evlenmek boşanmak kadar normal artık..benim çevremde boşanan tanıdıklarım var..eğer evde huzursuzlarsa mutsuzlarsa boşandıklarında daha mutlu oluyorlar..tabiki zorlukları olabilir ilk etapta baba evine dönmek zor gelebilir..ama üstesinden gelinir kesinlikle yeterki sen iste..yeterki arkanda ailen olsun..

Kim boşanmak istiyorsa o açsın davayı .

Mahkemede hangi tarafın davacı olduğu da önemlidir .

Yok zaten bende istiyorum diyorsan anlaşmalı boşanın .

Ama belli ki istemiyorsun .

Sorun ne evliliğinizde ?

boşanmış bir anne değilim ama 2,5 yaşında oğlum var. o raddeye gelsem ilk düşüneceğim evladımın geleceği. ayaklarınız üzerinde duruyor musunuz? yaşınız da çok gençmiş. aileniz size destek mi?? bişeyler yapmaya çalışsanız evladınıza bakarlar mı??
şu an için en önceliğiniz evladınız olmalı.

Kim boşanmak istiyorsa o açsın davayı .

Mahkemede hangi tarafın davacı olduğu da önemlidir .

Yok zaten bende istiyorum diyorsan anlaşmalı boşanın .

Ama belli ki istemiyorsun .

Sorun ne evliliğinizde ?
aşırı kıskançlık ama davayı açsın dıyor tel engellemıs muhattap olmak ıstemıyormus allhım çocuk gıbı

ozaman boşanma davası açıp, nafakayı ödesin..
çocuklarınızı kendinizden ayırmayın. hakkınızda hayırlısı

hımm valla cnm neler yaşayan ınsanlar var sanırım bu aşılabilecek bir durum..
Hic de azimsanicak bir soru degil bence. Dusunun evinizdesiniz ve camdan bakamiyorsunuz. Ya da bakkala bike esiniz olmasdan gidemiyorsunuz. bu ozguven icin de cok kotu. Baski var ustelik.

Boşanma davası farklı bir dava
Tedbir nafakası farklı bir dava

Yani boşanma davası açmadan sadece çocuğunuz için nafaka alabilirsiniz dava açarak.

Back