- 19 Haziran 2016
- 49
- 17
- 1
- 37
- Konu Sahibi yapayalniz123
eşim boşanmak istiyor davayı açmıyor bı oglumuz var 2 yasında boşanma davasını açıyorum sizce pişman olurmu geri dönüşü olurmu? birde boşananlar mutlumusunuz ne gıbı sorunlar yasıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 yasındayım ailemın yanında bende neden dava açmadıgını anlasamkaç yaşındasınız. çalışıyor musunuz?
boşanınca nerede yaşamayı düşünüyorsunuz?
madem boşanmak istiyor neden dava açmıyor peki
sen boşanmak istemiyorsun sanırım.25 yasındayım ailemın yanında bende neden dava açmadıgını anlasam
Geri dönüşü olmaz olsa bile eski sevgi saygı kalmaz çok iyi düşünüp öyle adım atineşim boşanmak istiyor davayı açmıyor bı oglumuz var 2 yasında boşanma davasını açıyorum sizce pişman olurmu geri dönüşü olurmu? birde boşananlar mutlumusunuz ne gıbı sorunlar yasıyorsunuz
aşırı kıskançlık camdan bakma saga bakma sola bakmasorun ne ki? neden boşanmak istiyorsun ?
çalışmıyorum suan ıs arıyorum duzelmezse tabıkı donmem aşırı kıskanç bir adam kaç senedir nefes aldırmıyorsen boşanmak istemiyorsun sanırım.
yani gelse özür dilese falan senin için sorun kalmayacağı için sen boşanma davası açmak istemiyorsununuz
çalışmıyormusunuz
aşırı kıskançlık ama davayı açsın dıyor tel engellemıs muhattap olmak ıstemıyormus allhım çocuk gıbıKim boşanmak istiyorsa o açsın davayı .
Mahkemede hangi tarafın davacı olduğu da önemlidir .
Yok zaten bende istiyorum diyorsan anlaşmalı boşanın .
Ama belli ki istemiyorsun .
Sorun ne evliliğinizde ?
hımm valla cnm neler yaşayan ınsanlar var sanırım bu aşılabilecek bir durum..aşırı kıskançlık camdan bakma saga bakma sola bakma
Hic de azimsanicak bir soru degil bence. Dusunun evinizdesiniz ve camdan bakamiyorsunuz. Ya da bakkala bike esiniz olmasdan gidemiyorsunuz. bu ozguven icin de cok kotu. Baski var ustelik.hımm valla cnm neler yaşayan ınsanlar var sanırım bu aşılabilecek bir durum..