Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Gözün aydın canım bunu da atlattın çok şükür

Bizimle bir gün arayla görüşmüştü.Beraber çağırması tuhaf olmuş
Bizi de 3umuz bir arada çağırdı ama ben kabul etmedim zaten uzaklaştırma falan var ,..1 gün arayla olsun dedim ama usulüne uygun olmaz yarım saat arayla görüşelim en azından dedi..o şekilde yaptık ama karşı taraf gelmedi geç kaldı..

annenizizn tepkisisnden çok emindiniz. beklediğiniz gibimi oldu . anneniz size destekçi ne güzel oğlunuzu almış götürmüşşş
Aradan yıllar geçti yine mi o dedi ve çocuk gibi azarlandım ama anlayacak bir gün. Evde bakacaktı ama çok sinirliymiş burda kalmak istemiyormuş o yüzden büyüğü alıp gitti küçüğü emziriyorum diye götürmedi.
Ne kadar kızsa sinirlense de hep destek olur annem, hakkını asla ödeyemem.

anne yüreği işte :))) miniklerde bakar daha

Gerçekten anne yüreği, inşallah zamanla daha iyi olursunuz canım

Bugün evlilik yıldönümüm olacaktı, seneye bu zaman inşallah boşanmamı kutlarım. İçimden geldi yazmak.
İnsan ne kadar nefret etse de üzülüyor, herşey daha farklı olabilirdi diye düşünürek biliyorum
Gelecek seneye daha iyi olacağız

Hayat işte nelere gebe, O günü biz hep mutlu hatırlatacağız derken hayal kırıklığı olarak kalacak belleğimizde. Bundan sonraki güzel günlerimizi kutlama günü olsun O gün…
Aynen öyle bir sene ne çabuk geçmiş neler yaşanmış arkada kalmış ne kararlar alınmış. Şu pandemi başladığından beri hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum. Umarım yakında çıkarız düzlüğe. Normalde aklıma gelmiyor zaten bir gelişme olmadığı sürece. Bir işe girsem yavaştan düzen kursam daha kolay olacak o da çok uzak değil gibi. Bakalım hayırlısı olsun. Yeni hayatımın başındayım diye düşünüyorum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…