- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.321
Söylemez muhtemelen diye düşünüyorum çünkü çoğu problem çıkarır yani benceerkeklik gururuna yediremeyip , sorun çıkarabilir. veya umrunda bile olmaz . bazıları kıskanç oluyor
Onu bağlayan bir durum olmadığı için aldırmaya kalksam kimseye söylemeden hallederim sanırım.bebeği aldıracakmısısnız . eski eşiniz ne tepki veriri
Hemde ne problemSöylemez muhtemelen diye düşünüyorum çünkü çoğu problem çıkarır yani bence
ben çocuk aldırdığımda kurtulmuş gibi hissettim. kürtaj saatine zor dayandım çünkü , doğunca başıma gelecekler beni çok korkutuyordu.Onu bağlayan bir durum olmadığı için aldırmaya kalksam kimseye söylemeden hallederim sanırım.
Ama kararsızım bir yanım çoktan annelik duygularını hissetmeye başladı. Diğer yanım, bu çocuk senin başına bela açacak diyor. Bilemiyorum
Bence zaten çok küçük bir bebeğin var zaten hamile olduğun şahıs da destek çıkar mı çıkmaz mı sahiplenir mi elli tane tantana. Eski eş boşanma için koz olarak bile kullanabilir yani hiç annelik için riske atılacak bir şey değil bu gibi. Hem sen zaten annesin 2 tane mis gibi yavrun var, 3.hem bakım hem masraf hem yalnız yani zor olur. Aldırmak da bana vicdansızca geliyor inşallah sağlıksız gebeliktir. Ama en azından büyümeden aldırmak çünkü korunurken oluşmuş gebelik mecburiyetten kabul edilebilir gibi.Onu bağlayan bir durum olmadığı için aldırmaya kalksam kimseye söylemeden hallederim sanırım.
Ama kararsızım bir yanım çoktan annelik duygularını hissetmeye başladı. Diğer yanım, bu çocuk senin başına bela açacak diyor. Bilemiyorum
Sizde mi yaşadınız aynılarını? Üzüldüm, çok geçmiş olsunben çocuk aldırdığımda kurtulmuş gibi hissettim. kürtaj saatine zor dayandım çünkü , doğunca başıma gelecekler beni çok korkutuyordu.
Aslında o kadar haklısın ki tamamen aynılarını düşünüyorum sadece çok zor geliyor. O psikoloji, kürtaj aşaması yanında kimsenin olmaması vs. Masraf sıkıntı değil ama bakım açısından çok sıkıntı olacak tek başıma yetemem deBence zaten çok küçük bir bebeğin var zaten hamile olduğun şahıs da destek çıkar mı çıkmaz mı sahiplenir mi elli tane tantana. Eski eş boşanma için koz olarak bile kullanabilir yani hiç annelik için riske atılacak bir şey değil bu gibi. Hem sen zaten annesin 2 tane mis gibi yavrun var, 3.hem bakım hem masraf hem yalnız yani zor olur. Aldırmak da bana vicdansızca geliyor inşallah sağlıksız gebeliktir. Ama en azından büyümeden aldırmak çünkü korunurken oluşmuş gebelik mecburiyetten kabul edilebilir gibi.
evet benim 1 yaşında çocuğum vardı, eşim önce doğur dedi , ikinci de çok zorlanmıştım. 3. çocuk 1 yaş ara beni korkuttu. eşimden imza aldılar kürtaj için . eşim imza atmayacak diye çok korktum .3. çocuk benim için kabustu o dönem. hiç pişman değilimSizde mi yaşadınız aynılarını? Üzüldüm, çok geçmiş olsunBenide çok korkutuyor açıkçası. Şimdi kan sonucunda 2 katı artmazsa değer öyle bir rahatlayacağım ki.
Yok evlensem ailede deprem olur, çoğu kişinin tanıdığı biri başıma daha büyük bela açarım. Kimseyi karşıma almak istemem böyle bir süreçte 2 evladım var onları da tehlikeye atmak istemiyorum. Haklısınız çarşamba randevum var kürtaj için randevu alırım büyük ihtimallesiz bilirisniz ama bence aldırın mantıklı olan bu , babasıylada evlenmeyeceksiniz galiba , ilerde ne hissecek bilelemessiiniz. ayrıca çocuk çok masraf eskisis gibbi değil artık
inanın o çocuk dert olur size , öyle düşünürseniz kolay olur. eşim imzayı attı giitti lokal oldu. yürüyerek avm ye gitttik. küçük aldırın beklemeyin . 2-3 dk tamam bittiYok evlensem ailede deprem olur, çoğu kişinin tanıdığı biri başıma daha büyük bela açarım. Kimseyi karşıma almak istemem böyle bir süreçte 2 evladım var onları da tehlikeye atmak istemiyorum. Haklısınız çarşamba randevum var kürtaj için randevu alırım büyük ihtimalle
Doğru aslında pişman olacak bir durum yok o annenin bakıp bakmayacağı durumuna bağlı sonuçta. Mantıken bakıldığı zaman o tam olarak bir canlı olmuyor. Evlat katili olduğunu düşünen kişiler var ben öyle düşünmüyorum. Sizinde Allah bağışlasın çocuklarınızıevet benim 1 yaşında çocuğum vardı, eşim önce doğur dedi , ikinci de çok zorlanmıştım. 3. çocuk 1 yaş ara beni korkuttu. eşimden imza aldılar kürtaj için . eşim imza atmayacak diye çok korktum .3. çocuk benim için kabustu o dönem. hiç pişman değilim
Gerçekten mesajlarınız iyi geldi teşekkür ederim, kendimi biraz kötü hissediyordum. En doğrusu bu.inanın o çocuk dert olur size , öyle düşünürseniz kolay olur. eşim imzayı attı giitti lokal oldu. yürüyerek avm ye gitttik. küçük aldırın beklemeyin . 2-3 dk tamam bitti
Ne yaşadığınızı da bilirsem daha net yorumlayabilirim. Zor bişey değil ki.Bundan sonra merak ettiğim rüyaların anlamlarını sana sorabilir miyimbazen üstünde kara kara düşündüğüm rüyalar oluyor, internette de düzgün birşey yazmıyor
Şu ara kimseye sırrını verme, en canım kanım dediğine bile. Zarıl zarıl açığını arıyor.He bulmuş zaten hakkımda suç duyurusunda bulunmuş haspa
Doğurman ona en büyük kötülük olur bence. Babası ile evlensen de ilerde boşanabilirsiniz. Diğer çocukların için de bu bir travma olur.Doğru aslında pişman olacak bir durum yok o annenin bakıp bakmayacağı durumuna bağlı sonuçta. Mantıken bakıldığı zaman o tam olarak bir canlı olmuyor. Evlat katili olduğunu düşünen kişiler var ben öyle düşünmüyorum. Sizinde Allah bağışlasın çocuklarınızı
Yok estağfurullah buradaki herkesin fikrine değer veriyorum ona göre düşünüyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız ve destekleriniz içinBu konuda yorum yapmak bana düşmez belki amaMahidevranSultan , bence de bebeği aldırmalısınız. Ne şanslısınız ki Allah bağışlasın iki evladınız varmış. Kimseye de söylemeden hatta bu konuyu bir an önce kapatırsanız sizin için en doğrusu olur diye düşünüyorum. Yeni bebek için de çok zor bir hayat olur doğarsa.
Allah hakkınızda hayırlısını versin, kararınız ne olursa olsun içiniz ferah olur inşallah
Babası ile evlenmem ikimizin açısından değil ama aileler açısından çok kötü bir etki yaratır, tanılılan biri diyelim.Doğurman ona en büyük kötülük olur bence. Babası ile evlensen de ilerde boşanabilirsiniz. Diğer çocukların için de bu bir travma olur.
Kim kız ay ünlü filan mı merak ettimBabası ile evlenmem ikimizin açısından değil ama aileler açısından çok kötü bir etki yaratır, tanılılan biri diyelim.
O yüzden bence de öylesi daha doğru. Hayırlısı olsun, teşekkür ederim canım