Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Şu ara kimseye sırrını verme, en canım kanım dediğine bile. Zarıl zarıl açığını arıyor.
Verecek sır yok ki istediği kadar arasın. Ancak ondan sonra olan şeyleri bulabilir ki onu bağlamaz yine de (konuşmam filan oldu birkaç kişiyle sadece flört sayılacak düzeyde) onu da koz olarak kullanamaz çünkü kendisi dilekçeye "yaşının genç olduğunu ve bu sebeple ayrı olduğumuz süreçte cinsel birliktelik yaşamış olmasının normal bir durum" olduğunu yazdırmış.

Kendi ayağına sıkmış ahahahahah. Bu ille öyle bir sır olmak zorunda değil ama, şu sıra dikkat et senden ona haber uçmasın.

Kendi ayağına sıkmış ahahahahah. Bu ille öyle bir sır olmak zorunda değil ama, şu sıra dikkat et senden ona haber uçmasın.
Aslında takip ediyor gibime geliyor iyice paranoyak etti, geçen hafta benim de tanıdığım bir arkadaşı sosyal medyadan beni eklemiş ama anlam veremedim neden yani. Hesabım zaten açıktı bakmak istese kendisi fakeden bakardı anlamazdım bile. İnşallah kafasında saçma sapan şeyler kurmuyordur. Dava iyice savaş haline geldi çünkü artık cidden bana bir şekilde zarar verecek diye de tırsıyorum ne kadar güçlü görünmeye çalışsam da.

Ay şu klasik olaydır belki, çok oluyor nasılsa boşta kaldı diye yavşayan. Belki ordan takip ediyordur, korku vermek için gözüne soka soka. Bas engeli kudursun

Çoğul gebelik olma ihtimali var
Ay ne diyorsun kız Allah korusun, nasıl öyle birşey olabilir ki çoğul gebeliklerde çok mu artıyor ay tövbe tövbe o zaman aldıramam da iki bebek birden. Ama yok ya bizim ailede ikiz bile yok ki

Ay ne diyorsun kız Allah korusun, nasıl öyle birşey olabilir ki çoğul gebeliklerde çok mu artıyor ay tövbe tövbe o zaman aldıramam da iki bebek birden. Ama yok ya bizim ailede ikiz bile yok ki
Onun ailesinde var mı? Neden aldıramazsın ki, ikiz alınmıyor mu?

Arkadaşa katılıyorum, o boşta kaldı olayları cidden gerçek, o yüzdendir. Erkeklerin bazen gerçekten mal olduğunu düşünüyorum. Ama iki oğlum var şşşş

Onun ailesinde var mı? Neden aldıramazsın ki, ikiz alınmıyor mu?
Onun ailesi bir nevi eşimin ailesi olduğundan evet var ama benim asıl sorguladığım benim bundan önceki gebeliğim ikizdi ama bebeklerden birinin 8. Haftada kalbi durmuştu karnımın içindeykendiğeri beşiğinde şimdi çok şükür. O yüzden tekrar ikiz gebelik oluşması mümkün olabilir mi
Yok canım ikiz alınıyor tabi de, dediğim gibi ikizlerimden birini kaybettim daha önce ve çok çok üzücüydü o kadar ağladım ki. Bu benim için büyük bir lütuf eğer tekrar böyle birşey olmuşsa. Ve böyle bir durumda o kadar ağladıktan sonra bana tekrar ikiz verilmiş istesem de aldıramam. İki bebek birden kıyamam, yani şu an çok saçma geliyordur eminim bir tanesini aldıracaksan iki tanesini de aldırırsın falan diye ama gerçekten benim için çok garip birşey olur. Bunu anlatamam yani

Sonuçlarını göze alabileceksen doğur.

Ay şu klasik olaydır belki, çok oluyor nasılsa boşta kaldı diye yavşayan. Belki ordan takip ediyordur, korku vermek için gözüne soka soka. Bas engeli kudursun
Yavşayacak olsa mesaj da atardı belki de sadece benim kuruntum bilmiyorum rastgele önüne çıkıp eklemiş de olabilir ya da ex de ekletmiş olabilir direk engelledim zaten ss alsaydım dedim sonradan koruma filan mı alsam diye de o an panikle engeli basmış bulundum

Bence ikizse daha çok aldırman gerekir çünkü hadi diyelim tek bebeğin sorumluluğunu almaya karar verdin ama ikiz bebek artı kendi bebişin extra zor olur bir de evlenemeyeceğin biri var karşıda yani bence vakit kaybetmeden doktora git.

Sonuçlarını göze alabileceksen doğur.
Sizde çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim öncelikle canlarım
Yani şu an bende aptalca düşündüğümün farkındayım ama hamilelikten midir nedir aşırı derecede duygusalım, az önce belgeselde dişi aslan ayağı kırık olan yavrusunu öylece terkettiği için oturup hüngür hüngür ağladım. Yani o kadar hassasım ki siz mantıklı mantıklı şeyler söylüyorsunuz ama ben elimde olmadan duygusal açıdan bakıyorum, saçma ama böyle maalesef.

İlk önce ne tepki vereceksin engelleyecekmisin diye bakmış bence ondan mesaj atmamış, ve engellemişsin zaten no problem

Yaaaa kıyamam sana

ayyy çok zor bi karar sizizn . inş ikiz değildir

ayyy çok zor bi karar sizizn . inş ikiz değildir
İnşallah, pzt kan vereceğim takrardan zaten. Dün gece de okudum internette çoğu kişinin çok artmasına rağmen tekil gebelikmiş boşuna panik yapmışım. Ya da ufak bir ihtimalle mol gebelik olma ihtimali de var ama ikiz olduğunu hiç düşünmüyorum.

İnşallah tektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…