- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 27
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.281
Aynen benimkide aynısını söylerdi bide imalı imalı paylaşımları yok muBenimki de hep aynı şeyleri söylerdi yani yüzüme söyledikleri kendi de duyduğu halde dediği laflar onlar seni sevdiği için şaka yapıyor sen her şeyi ciddiye alıyorsun bilmem ne kadın resmen laf sokup gülüyordu meğersem şakaymış. Hayatımızda hiç şaka görmesek inanacağız
Yaaa çok sevindim inan böyle mutlu mutlu yazmana, inşallah bize de nasip olurEvet yazıyorum dimi valla sürekliAnlaşmalıdan çekişmeliye çekişmeliden anlaşmalıya döne döne bitti benimki Ama ben aslında bir konu hakkında danışmak içinde geldim. İddet müddetini kaldırmak nasıl bir süreç biri aydınlatsa güzel olur. Avukatıma henüz danışamadım:))
Hiç görmemek akıl ve ruh sağlığın için en iyisi engelle gitsin bak bu zamana kadar sana hayrı olmamış zaten sallaaaaAynen benimkide aynısını söylerdi bide imalı imalı paylaşımları yok mu
Mutluluk da var burukluktaYaaa çok sevindim inan böyle mutlu mutlu yazmana, inşallah bize de nasip oluriddet müddeti için hastaneden rapor alıp başvuru yapılıyordu galiba bir avukat arkadaş vardı burada onu etiketleyelim belki yardımcı olur
Aynen öyle benim vicdanım rahat en azından ben elimden geleni yaptım diyebiliyorum..ama ailesi hakkında ileri geri atıp tutuyodu sözde bosver hakkını helal etme haram yedi onlar Allah sorsun hesabını diyordu..baktım evden giderken annesiyle bir olmuş annesinin yanında neler neler dediler hemen annesi oldu..ikili oynaya oynaya beni mahvetti.aileside kendi oğullarına bi suç bulmuyolar tabi bütün suç benim oldu yine halbuki oğulları gorysturtmuyodu hem beni hem bebeğimi..Ben gostermiyomusum cocugu nasıl bi gelinmisim gelin gibi değilmişim bla bla..Sana tavsiyem de hiç bakma kendi kendine ne paylaşırsa paylaşsın tabi ki sinir etmeye çalışacak hiç göremeyeceğin şekilde engelle her yerden
Affetmen de iyi olmuş en azından artık içinde bir şüphe yok sen elinden geleni yaptın, o ailen sana sahip çıkmaz dönersin sanıyordu ondan böyle kuduruyor şimdi hiç tatlı canını üzdüğüne değmez. Dilekçede kendini haklı göstermek için yalan atıyorlar zaten benimki de yemekleri yaktığımı yazmış Allah var bir kere yakmadım
Altınları haberin olmadan aldığını yaz dilekçede ispatın varsa ya da şahit onu alırsın. Derler insan karşındakini boşanmada tanıyor diye. Sen de gerçek yüzünü gördün hem barışalım diyor hem iftira atmaya devam ediyor karaktersiz. Zaten evliyken de senin ailen yardımcı oluyormuş bundan sonra kendi yağında kavrulursun çok mu adama muhtacız sanki. Hele böylesine. Kurtulduğuna sevin yıllar sonra hala bu eziyetlere katlanıyor da olabilirdin o zaman ailen olmayada bilirdi. Her şeyin hayırlısı.
Kandan beta HCG bakarlar muhtemelen diye düşünüyorum ama emin de değilimMutluluk da var burukluktainşallah canım darısı eşinden kurtulmak isteyen tüm kadınlara
Hastaneden rapor alırlarken hamileliğe bakılıyordur tabi mantıken, o olmasaydı iyiydi
Çok çok iyi olur canım çok teşekkür ederim
Tabii ki bulmazlar en iyi gelin de olsan sonuçta el kızısın sen. Herkese doğurduğu tatlı gelir, benimki de hep kızım kızım derdi oğlu ona anne demezdi ben derdim de şimdi mahkemede yalancı şahitlik yapacak. Yani tek sen değilsin herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyor maalesefAynen öyle benim vicdanım rahat en azından ben elimden geleni yaptım diyebiliyorum..ama ailesi hakkında ileri geri atıp tutuyodu sözde bosver hakkını helal etme haram yedi onlar Allah sorsun hesabını diyordu..baktım evden giderken annesiyle bir olmuş annesinin yanında neler neler dediler hemen annesi oldu..ikili oynaya oynaya beni mahvetti.aileside kendi oğullarına bi suç bulmuyolar tabi bütün suç benim oldu yine halbuki oğulları gorysturtmuyodu hem beni hem bebeğimi..Ben gostermiyomusum cocugu nasıl bi gelinmisim gelin gibi değilmişim bla bla..
Evet ona bakıyorlarmış, internette de o kadar karmaşık anlatıyorlar ki. Biraz bizim anlayabilecegimiz dilden uzatmadan yazsanız nolur yani
Avukatınız hemen bir dilekçe yazacak ,.mahkeme sizi hastaneye gönderecek , hamile olmadığınızı dair rapor alınınca süre kalkacakEvet yazıyorum dimi valla sürekliAnlaşmalıdan çekişmeliye çekişmeliden anlaşmalıya döne döne bitti benimki Ama ben aslında bir konu hakkında danışmak içinde geldim. İddet müddetini kaldırmak nasıl bir süreç biri aydınlatsa güzel olur. Avukatıma henüz danışamadım:))
Çok teşekkür ederim cevabınız içinAvukatınız hemen bir dilekçe yazacak ,.mahkeme sizi hastaneye gönderecek , hamile olmadığınızı dair rapor alınınca süre kalkacak
Çok teşekkür ederim cevabınız için
Peki eğer hamilelik durumu varsa nolur?
İnan bende çok şaşkınım canım korunmama rağmen oldu, dün regl geciktiği için ve komşum çift nefes mi alıyorsun sen falan diyince ihtimal vermesemde test yaptım negatif çıkacak nasolsa içim rahat etsin diye ama pozitif. Bugünde kan verdim 286 çıktı. Nasıl olacak bilmiyorum. Hiç istemesem de aldırmak zorunda kalacağım sanırım çünkü hukuki boyuttan iddet müddeti içerisinde doğum yapacağım için çok sıkıntı yaşarım babalık reddi davası vs. bir yandan elalem ne diyecek derdi var, ( yanlış birşey yapmdım bekarım sonuçta ama biliyorsun işte) bir yandan tek başına 3 çocuk annesi olmak var. Dünden beri ağlıyorum açıkçası.Nasıl kız kimden şaşkınım, mahidevran değil Meryem Ana mısın yoksa
Gerçekten buna şans mı denir şanssızlık mı bilemedimİnan bende çok şaşkınım canım korunmama rağmen oldu, dün regl geciktiği için ve komşum çift nefes mi alıyorsun sen falan diyince ihtimal vermesemde test yaptım negatif çıkacak nasolsa içim rahat etsin diye ama pozitif. Bugünde kan verdim 286 çıktı. Nasıl olacak bilmiyorum. Hiç istemesem de aldırmak zorunda kalacağım sanırım çünkü hukuki boyuttan iddet müddeti içerisinde doğum yapacağım için çok sıkıntı yaşarım babalık reddi davası vs. bir yandan elalem ne diyecek derdi var, ( yanlış birşey yapmdım bekarım sonuçta ama biliyorsun işte) bir yandan tek başına 3 çocuk annesi olmak var. Dünden beri ağlıyorum açıkçası.
Eski eş kişisinden değil tabiki, onun suratını görmek istemiyorum da.
Yok hala acıların kadını olan Mahidevran Sultanım
Şansızlık tabiGerçekten buna şans mı denir şanssızlık mı bilemedim
Daha çok erkenmiş betaya göre inşallah kimyasal olur aldırmaya gerek kalmaz ya ne desem bilemedim daha çok dikkat et bundan sonra
Bence de konu açma ve tüpleri bağlatmak hakkında da büyük konuşma daha gençsin ikinciye evlenirsin belki biri kötü çıktı diye hep öyle olacak değilŞansızlık tabi
5 haftalık sanırım, evet umarım öyle olur 2 gün sonra 2 katına çıkar veya çıkmaz ona göre anlayacağız. Ama sağlıklıklıysa nasıl yaparım nasıl kıyarım bilmiyorum. O yüzden internette de hiç yazmıyor ki iddet müddeti kaldırma diyince sinir oldum, konu açmaya da korkuyorum şimdi linçleyecekler
Aman valla bir kere yaptım başıma ne geldi. Bundan sonra tüpleri bağlatmadan ölsem yapmam
Amaaan yok. Evlilik falan uzak işler bana bundan sonra.Bence de konu açma ve tüpleri bağlatmak hakkında da büyük konuşma daha gençsin ikinciye evlenirsin belki biri kötü çıktı diye hep öyle olacak değil
Ben de okumuştum iddet müddeti ile ilgili bir makale..Doktor raporu ile süreyi beklemeden kaldırılabilir diye biseyŞansızlık tabi
5 haftalık sanırım, evet umarım öyle olur 2 gün sonra 2 katına çıkar veya çıkmaz ona göre anlayacağız. Ama sağlıklıklıysa nasıl yaparım nasıl kıyarım bilmiyorum. O yüzden internette de hiç yazmıyor ki iddet müddeti kaldırma diyince sinir oldum, konu açmaya da korkuyorum şimdi linçleyecekler
Aman valla bir kere yaptım başıma ne geldi. Bundan sonra tüpleri bağlatmadan ölsem yapmam
Eğer hamile olduğu anlaşılırsa , doğum gerçekleşmeden yeni evlilik yapamazsınız.Çok teşekkür ederim cevabınız için
Peki eğer hamilelik durumu varsa nolur?
Yok evlenmeyi düşünmüyorum yani iddet müddeti içerisinde doğum yapılırsa çocuk eski eşin nüfusuna kaydoluyormuş sanırım. Ben iddet müddetini kaldırıp çocuğumun onun nüfusuna geçmesini engellemek istiyorum, çünkü bir kere geçerse eğer babalık reddi davası falan açmam gerekecek, o sürecin içinde hiç bulunmak istemiyorum. Ama kaldırılması içinde mecbur doktordan rapor alınması gerekiyor.Eğer hamile olduğu anlaşılırsa , doğum gerçekleşmeden yeni evlilik yapamazsınız.
Evet canım ama hamile olduğun ortaya çıkınca kaldırılmıyor sanırım.Ben de okumuştum iddet müddeti ile ilgili bir makale..Doktor raporu ile süreyi beklemeden kaldırılabilir diye bisey