Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Aynen benimkide aynısını söylerdi bide imalı imalı paylaşımları yok mu

Yaaa çok sevindim inan böyle mutlu mutlu yazmana, inşallah bize de nasip olur iddet müddeti için hastaneden rapor alıp başvuru yapılıyordu galiba bir avukat arkadaş vardı burada onu etiketleyelim belki yardımcı olur

Mutluluk da var buruklukta inşallah canım darısı eşinden kurtulmak isteyen tüm kadınlara
Hastaneden rapor alırlarken hamileliğe bakılıyordur tabi mantıken, o olmasaydı iyiydi

Çok çok iyi olur canım çok teşekkür ederim

Aynen öyle benim vicdanım rahat en azından ben elimden geleni yaptım diyebiliyorum..ama ailesi hakkında ileri geri atıp tutuyodu sözde bosver hakkını helal etme haram yedi onlar Allah sorsun hesabını diyordu..baktım evden giderken annesiyle bir olmuş annesinin yanında neler neler dediler hemen annesi oldu..ikili oynaya oynaya beni mahvetti.aileside kendi oğullarına bi suç bulmuyolar tabi bütün suç benim oldu yine halbuki oğulları gorysturtmuyodu hem beni hem bebeğimi..Ben gostermiyomusum cocugu nasıl bi gelinmisim gelin gibi değilmişim bla bla..

Kandan beta HCG bakarlar muhtemelen diye düşünüyorum ama emin de değilim A alyevav siz biliyor musunuz?

Tabii ki bulmazlar en iyi gelin de olsan sonuçta el kızısın sen. Herkese doğurduğu tatlı gelir, benimki de hep kızım kızım derdi oğlu ona anne demezdi ben derdim de şimdi mahkemede yalancı şahitlik yapacak. Yani tek sen değilsin herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyor maalesef

Kandan beta HCG bakarlar muhtemelen diye düşünüyorum ama emin de değilim A alyevav siz biliyor musunuz?
Evet ona bakıyorlarmış, internette de o kadar karmaşık anlatıyorlar ki. Biraz bizim anlayabilecegimiz dilden uzatmadan yazsanız nolur yani biraz kesinleşsin ona göre ne yapacağıma bakacağım. Sağol canım sanada zahmet oldu olmazsa özelden yazarım A alyevav hanıma

Avukatınız hemen bir dilekçe yazacak ,.mahkeme sizi hastaneye gönderecek , hamile olmadığınızı dair rapor alınınca süre kalkacak

Avukatınız hemen bir dilekçe yazacak ,.mahkeme sizi hastaneye gönderecek , hamile olmadığınızı dair rapor alınınca süre kalkacak
Çok teşekkür ederim cevabınız için
Peki eğer hamilelik durumu varsa nolur?

Nasıl kız kimden şaşkınım, mahidevran değil Meryem Ana mısın yoksa
İnan bende çok şaşkınım canım korunmama rağmen oldu, dün regl geciktiği için ve komşum çift nefes mi alıyorsun sen falan diyince ihtimal vermesemde test yaptım negatif çıkacak nasolsa içim rahat etsin diye ama pozitif. Bugünde kan verdim 286 çıktı. Nasıl olacak bilmiyorum. Hiç istemesem de aldırmak zorunda kalacağım sanırım çünkü hukuki boyuttan iddet müddeti içerisinde doğum yapacağım için çok sıkıntı yaşarım babalık reddi davası vs. bir yandan elalem ne diyecek derdi var, ( yanlış birşey yapmdım bekarım sonuçta ama biliyorsun işte) bir yandan tek başına 3 çocuk annesi olmak var. Dünden beri ağlıyorum açıkçası.
Eski eş kişisinden değil tabiki, onun suratını görmek istemiyorum da.
Yok hala acıların kadını olan Mahidevran Sultanım

Gerçekten buna şans mı denir şanssızlık mı bilemedim
Daha çok erkenmiş betaya göre inşallah kimyasal olur aldırmaya gerek kalmaz ya ne desem bilemedim daha çok dikkat et bundan sonra

Gerçekten buna şans mı denir şanssızlık mı bilemedim
Daha çok erkenmiş betaya göre inşallah kimyasal olur aldırmaya gerek kalmaz ya ne desem bilemedim daha çok dikkat et bundan sonra
Şansızlık tabi
5 haftalık sanırım, evet umarım öyle olur 2 gün sonra 2 katına çıkar veya çıkmaz ona göre anlayacağız. Ama sağlıklıklıysa nasıl yaparım nasıl kıyarım bilmiyorum. O yüzden internette de hiç yazmıyor ki iddet müddeti kaldırma diyince sinir oldum, konu açmaya da korkuyorum şimdi linçleyecekler
Aman valla bir kere yaptım başıma ne geldi. Bundan sonra tüpleri bağlatmadan ölsem yapmam

Bence de konu açma ve tüpleri bağlatmak hakkında da büyük konuşma daha gençsin ikinciye evlenirsin belki biri kötü çıktı diye hep öyle olacak değil

Bence de konu açma ve tüpleri bağlatmak hakkında da büyük konuşma daha gençsin ikinciye evlenirsin belki biri kötü çıktı diye hep öyle olacak değil
Amaaan yok. Evlilik falan uzak işler bana bundan sonra.
Asıl genç olan sensin canım 23 yaşındaymışsın, bizden geçti
Sen ne durumdasın, bende hep kendimden bahsedip durdum seni sormadım

Ben de okumuştum iddet müddeti ile ilgili bir makale..Doktor raporu ile süreyi beklemeden kaldırılabilir diye bisey

Eğer hamile olduğu anlaşılırsa , doğum gerçekleşmeden yeni evlilik yapamazsınız.
Yok evlenmeyi düşünmüyorum yani iddet müddeti içerisinde doğum yapılırsa çocuk eski eşin nüfusuna kaydoluyormuş sanırım. Ben iddet müddetini kaldırıp çocuğumun onun nüfusuna geçmesini engellemek istiyorum, çünkü bir kere geçerse eğer babalık reddi davası falan açmam gerekecek, o sürecin içinde hiç bulunmak istemiyorum. Ama kaldırılması içinde mecbur doktordan rapor alınması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…