Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Yok evlenmeyi düşünmüyorum yani iddet müddeti içerisinde doğum yapılırsa çocuk eski eşin nüfusuna kaydoluyormuş sanırım. Ben iddet müddetini kaldırıp çocuğumun onun nüfusuna geçmesini engellemek istiyorum, çünkü bir kere geçerse eğer babalık reddi davası falan açmam gerekecek, o sürecin içinde hiç bulunmak istemiyorum. Ama kaldırılması içinde mecbur doktordan rapor alınması gerekiyor.
Evet eğer belirtilen süre içinde doğum gerçekleşirse , eski eşin üzerine kaydedilecek. Süre 300 gün . Sizin boşanma kararı kesinleşeli ne kadar oldu . Doğum boşanmanın kesinleştiği tarihten 300 gün geçtikten sonra gerçekleşirse , eski eşinizin üzerine kaydedilmez

Evet eğer belirtilen süre içinde doğum gerçekleşirse , eski eşin üzerine kaydedilecek. Süre 300 gün . Sizin boşanma kararı kesinleşeli ne kadar oldu . Doğum boşanmanın kesinleştiği tarihten 300 gün geçtikten sonra gerçekleşirse , eski eşinizin üzerine kaydedilmez
Süre ağustosta bitecek çocuk temmuzda doğacak eğer doğarsa. Hay Allah ya, bile isteye olan birşey de değil:KK43: o zaman onun nüfusuna geçmesini hiçbir şekilde engelleyemem yani öyle mi? Hamile olduğum için müddeti kaldırmamın imkanı da yok o zaman? Peki ne diyeyim o zaman çok teşekkür ederim zahmet ettiniz yazdınız o kadar💕

Süre ağustosta bitecek çocuk temmuzda doğacak eğer doğarsa. Hay Allah ya, bile isteye olan birşey de değil:KK43: o zaman onun nüfusuna geçmesini hiçbir şekilde engelleyemem yani öyle mi? Hamile olduğum için müddeti kaldırmamın imkanı da yok o zaman? Peki ne diyeyim o zaman çok teşekkür ederim zahmet ettiniz yazdınız o kadar💕
Keşke boşanma gerçekleşir gerçekleşmez kaldırsaydın iddeti sonra kafana göre takılırdın ya şimdi iyice sarpa saracak işler 😕

Amaaan yok. Evlilik falan uzak işler bana bundan sonra.
Asıl genç olan sensin canım 23 yaşındaymışsın, bizden geçti 😂
Sen ne durumdasın, bende hep kendimden bahsedip durdum seni sormadım 🥰
Ben konuşmaktan öteye geçmedim kimseyle onlar da hep fiyaskoyla sonuçlandı 🤣

Keşke boşanma gerçekleşir gerçekleşmez kaldırsaydın iddeti sonra kafana göre takılırdın ya şimdi iyice sarpa saracak işler 😕
Haklısın canım ya ben evlenme gibi bir düşüncem olmadığı için iddet süresini pek önemsemedim aklıma bile gelmedi tek derdim bir an önce kurtulmaktı zaten:KK43: 2 gün sonra 2 katına çıkarsa yandık demektir. Doğurmak benim her türlü zararıma çıkacak dedikodular, eski eşimin vereceği tepki ve daha nicesi. Ama düşünüyorum çocuklarımdan beni ayırsalar nefes alamam o da benim çocuğum ve ben onu kendimden ayırmaya çalışıyorum, onun hayatı annesinin yapacağı hamleye bağlı. Hamilelikten dolayı biraz duygusalım sanırım bilmiyorum mantığımla hareket etmem lazım ama işte. Ben süreci buraya yazarım kuzum çok teşekkür ederim❤️

Senin sayende rüyamda hamile olduğumu gördüm 😂😂
Ahahaha ay çok iyi nasıl gördün test falan mı yapıyordun😂 belki benim sayemde değilde başka bir anlamı vardır kız internette bir arattır bakalım🤣 az önce İstanbul'a gelmeme rağmen dayanamayıp kan verdim sonuç çıkınca yazacağım 2 katı artmış mı diye🤣

Ahahaha ay çok iyi nasıl gördün test falan mı yapıyordun😂 belki benim sayemde değilde başka bir anlamı vardır kız internette bir arattır bakalım🤣 az önce İstanbul'a gelmeme rağmen dayanamayıp kan verdim sonuç çıkınca yazacağım 2 katı artmış mı diye🤣
Ayy zaten son regl'imden 57 gün geçti yatmadan uygulamaya bakıyım dedim belki bir sefer atlamıştır diye ondan mı bilinçaltımda kaldı 😲 çok iğrenç rüyaydı güya hamile olduğumu öğrenince eski koca benimle barışmak istiyormuş beni zorla o eve geri götürüyordu ay Allah korusun 🤣🤣 yaz bakalım ne çıkacak

Ayy zaten son regl'imden 57 gün geçti yatmadan uygulamaya bakıyım dedim belki bir sefer atlamıştır diye ondan mı bilinçaltımda kaldı 😲 çok iğrenç rüyaydı güya hamile olduğumu öğrenince eski koca benimle barışmak istiyormuş beni zorla o eve geri götürüyordu ay Allah korusun 🤣🤣 yaz bakalım ne çıkacak
Senden değil falan diye bağırsaydın, belki bırakırdı bir ümit🤣 hayırlara getirsin yinede, suya anlat bari rüyayı, kötü anlamını atar derler😂 sonuç birazdan e-nabıza düşer herhalde yazayım o zaman🥰

Şu ara dikkat et, seni zorda bırakacak bir şey bulabilir.

Senden değil falan diye bağırsaydın, belki bırakırdı bir ümit🤣 hayırlara getirsin yinede, suya anlat bari rüyayı, kötü anlamını atar derler😂 sonuç birazdan e-nabıza düşer herhalde yazayım o zaman🥰
O kadar mutsuzdum ki kaçmaya çalışıyordum rüyada bile senden değil diyemedim manyak psikopat bir şey yapar diye 🤦🏻‍♀️ bekliyoruz güzelim hayırlısı olsun 💕

Tek hamile olmak değil tabi, boşanmaya çalıştığı kocasından hamile olması, adamın onu sürükleyerek götürmesi.
Bundan sonra merak ettiğim rüyaların anlamlarını sana sorabilir miyim🤭 bazen üstünde kara kara düşündüğüm rüyalar oluyor, internette de düzgün birşey yazmıyor 😂

O kadar mutsuzdum ki kaçmaya çalışıyordum rüyada bile senden değil diyemedim manyak psikopat bir şey yapar diye 🤦🏻‍♀️ bekliyoruz güzelim hayırlısı olsun
Rüyada da kaçamayınca aşırı sinir oluyor böyle yavaş yavaş koşmaya çalışıyorsun kaçamıyorsun falan 😂
Amin canım sağol 🥰

X