Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Evet eğer belirtilen süre içinde doğum gerçekleşirse , eski eşin üzerine kaydedilecek. Süre 300 gün . Sizin boşanma kararı kesinleşeli ne kadar oldu . Doğum boşanmanın kesinleştiği tarihten 300 gün geçtikten sonra gerçekleşirse , eski eşinizin üzerine kaydedilmez

Süre ağustosta bitecek çocuk temmuzda doğacak eğer doğarsa. Hay Allah ya, bile isteye olan birşey de değil o zaman onun nüfusuna geçmesini hiçbir şekilde engelleyemem yani öyle mi? Hamile olduğum için müddeti kaldırmamın imkanı da yok o zaman? Peki ne diyeyim o zaman çok teşekkür ederim zahmet ettiniz yazdınız o kadar

Keşke boşanma gerçekleşir gerçekleşmez kaldırsaydın iddeti sonra kafana göre takılırdın ya şimdi iyice sarpa saracak işler

Amaaan yok. Evlilik falan uzak işler bana bundan sonra.
Asıl genç olan sensin canım 23 yaşındaymışsın, bizden geçti
Sen ne durumdasın, bende hep kendimden bahsedip durdum seni sormadım
Ben konuşmaktan öteye geçmedim kimseyle onlar da hep fiyaskoyla sonuçlandı

Keşke boşanma gerçekleşir gerçekleşmez kaldırsaydın iddeti sonra kafana göre takılırdın ya şimdi iyice sarpa saracak işler
Haklısın canım ya ben evlenme gibi bir düşüncem olmadığı için iddet süresini pek önemsemedim aklıma bile gelmedi tek derdim bir an önce kurtulmaktı zaten 2 gün sonra 2 katına çıkarsa yandık demektir. Doğurmak benim her türlü zararıma çıkacak dedikodular, eski eşimin vereceği tepki ve daha nicesi. Ama düşünüyorum çocuklarımdan beni ayırsalar nefes alamam o da benim çocuğum ve ben onu kendimden ayırmaya çalışıyorum, onun hayatı annesinin yapacağı hamleye bağlı. Hamilelikten dolayı biraz duygusalım sanırım bilmiyorum mantığımla hareket etmem lazım ama işte. Ben süreci buraya yazarım kuzum çok teşekkür ederim

Senin sayende rüyamda hamile olduğumu gördüm
Ahahaha ay çok iyi nasıl gördün test falan mı yapıyordun belki benim sayemde değilde başka bir anlamı vardır kız internette bir arattır bakalım az önce İstanbul'a gelmeme rağmen dayanamayıp kan verdim sonuç çıkınca yazacağım 2 katı artmış mı diye

Ayy zaten son regl'imden 57 gün geçti yatmadan uygulamaya bakıyım dedim belki bir sefer atlamıştır diye ondan mı bilinçaltımda kaldı çok iğrenç rüyaydı güya hamile olduğumu öğrenince eski koca benimle barışmak istiyormuş beni zorla o eve geri götürüyordu ay Allah korusun yaz bakalım ne çıkacak

Senden değil falan diye bağırsaydın, belki bırakırdı bir ümit hayırlara getirsin yinede, suya anlat bari rüyayı, kötü anlamını atar derler sonuç birazdan e-nabıza düşer herhalde yazayım o zaman

Şu ara dikkat et, seni zorda bırakacak bir şey bulabilir.

O kadar mutsuzdum ki kaçmaya çalışıyordum rüyada bile senden değil diyemedim manyak psikopat bir şey yapar diye bekliyoruz güzelim hayırlısı olsun

Tek hamile olmak değil tabi, boşanmaya çalıştığı kocasından hamile olması, adamın onu sürükleyerek götürmesi.
Bundan sonra merak ettiğim rüyaların anlamlarını sana sorabilir miyim bazen üstünde kara kara düşündüğüm rüyalar oluyor, internette de düzgün birşey yazmıyor

O kadar mutsuzdum ki kaçmaya çalışıyordum rüyada bile senden değil diyemedim manyak psikopat bir şey yapar diye bekliyoruz güzelim hayırlısı olsun
Rüyada da kaçamayınca aşırı sinir oluyor böyle yavaş yavaş koşmaya çalışıyorsun kaçamıyorsun falan
Amin canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…