Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Borç diyerek aldığı için isteyemiyorum ya onun bana taktığı altın bile değil onlar zaten hiç bir şey takmadı, kendi birikimimdi
Hadi ya buna üzüldüm . Hem böyle suçlu olup hemde para ve altın konusunda bu şekil hareket yaptıklarında bana sinir geliyor ya...

Evet gerçekten bende inanamıyorum. Evet evet onları söyleyeceğim hatta buna dair şahitlerimde var ama işte yeterli olurmu bilemiyorum diyor . İşte bu doktor kontrolünü talep etmek çok zormuş zaten. Birsürü şahit olacakmışda öyle anca doktor kontrolüne gönderilirmiş

Doktor kontrolüne gönderilir mi bilmiyorum ama kontrol talep etmek çok zor değil çünkü biz de talep ettik dilekçede tutarsız davranışlarından dolayı.

Edepsiz işte mahkemede nasıl durucam suratına tükürmeden Allah bana sabır versin.
Dimdik duracağız ve biz değil adalet tokat atsın bunlara. Canım sakın sakın hırçınlaşma bak çünkü varya çıldırtmak için önceden plan yapıyorlar ve sonrada karşına geçip aaa çıldırdı diyecekler. Aman aman bu oyunlara gelmeyelim lütfen çıldıran onlar olsun.

Doktor kontrolüne gönderilir mi bilmiyorum ama kontrol talep etmek çok zor değil çünkü biz de talep ettik dilekçede tutarsız davranışlarından dolayı.
Aaa buna şaşırdım. Sadece dilekçedeki tutarsız davranışları yetiyor muydu ya. Çünkü bizdede darp olayları vs vardı ve uzlaşma durumlarında tutarsız davranışları oldu arabulucu bile çıldırdı yani cidden bu normal değil dedi. Ancak işte gel gör ki kontrole göndermek için sağlam delil yok diyorlar. Canım eğer doktor kontrolüne gönderilirse banada haber eder misin bu dediklerimiz yeterli oldu kontrole gönderildi diye?

Yanlış açıklamışım kuzum, bana karşı tutarsız davranışları (darp,öldürme girişimi)'nden dolayı dilekçede doktor kontrolünden geçmesini talep ediyoruz diye yazdırdık
Size uzlaştırmacı mı ulaştı bizde hiç öyle bir şey olmadı çok şükür ay Allah korusun bide onunla yüzyüze gelemezdim.
Arabulucuyu tanık olarak göster en iyisi
Ederim tabi canım

Yanlış açıklamışım kuzum, bana karşı tutarsız davranışları (darp,öldürme girişimi)'nden dolayı dilekçede doktor kontrolünden geçmesini talep ediyoruz diye yazdırdık
Anladım canım umarım hepimizin kide kontrolden geçer.
Size uzlaştırmacı mı ulaştı bizde hiç öyle bir şey olmadı çok şükür ay Allah korusun bide onunla yüzyüze gelemezdim.
Arabulucuyu tanık olarak göster en iyisi
Ederim tabi canım
Yüzyüze gelmedim zaten çünkü ben uzlaşmak istemiyorum ki kendisi istedi sonrada vazgeçti bi değişik. Uzlaştırmacıya ben uzlaşmaya geliyom demiş sonrada kendi kendine vazgeçmiş . Valla o kısmınıda düşünüyorum olabilir aslında

İnşallah canım inşallah aynen öyle. Benim daha duruşmalar başlamadıda e sen bu şahitleri görünce ve onları tanımadığını söyleyip bunu ispat edersen mahkeme nasıl ilerliyor?
Yalancı şahitlik suç..Avukatıma bu kişiler yalandan atıp tutacak olurlarsa şikayetçi olabiliyor muyum diye sordum geniş zamanda konuşuruz dedi.İspat edebilirsem ceza alırlar diye biliyorum

Yalancı şahitlik suç..Avukatıma bu kişiler yalandan atıp tutacak olurlarsa şikayetçi olabiliyor muyum diye sordum geniş zamanda konuşuruz dedi.İspat edebilirsem ceza alırlar diye biliyorum
İyiymiş canım ya. Tabii onunda ispat edilme durumları vs vardır işte hepsi zaman, emek gerekiyor.

Zaten en can sıkıcı kısım bu doğru söylediğini sen biliyorsun, yaşadıklarını biliyorsun ama ispat edemiyorsun bu yüzden dilekçeye bile çoğu şey yazılmıyor.
Tilkilerin arasında kalmak bu maalesef... O kadar haklısın ki canım ne diyeyim bende aynı durumu yaşıyorum ve bu işler iyice canımı sıkmaya başladı.

Neden tehtid ediliyorsun, polise başvur hemen.
Allah birgun belanızı verecek yuva yıkmak neymiş göreceksiniz" diye bir story atmış.. boşanma sebebimizi ailemden biliyo büyük bir ihtimal onun için yazmış ki ayrılmak isteyen benim ve ailemin bunda hiçbir baskısı vs yok ..iki kez affettim ayrılmam dedim diye kendini vazgeçilmez sandı ..ama hangi insan cocugun gözü önünde seni dövecem deyip 11 aylik cocugun önünde öldüresiye eziyet eder ki ...üstelik ailesi annesi neler dedi bana savunması da o öyle demek istememiştir oldu hep ..takımlarımızi bnden habersiz ailesine vermiş onlarda bozdurup yemişler ..benimkinin de haberi yokmuş artık orasını Allah bilir ..benim ailem bu zamana kadar hep maddi manevi destek olmuşken Babam özellikle çocuğumun bütün ihtiyaçlarını almışken kendi ailesinin yaptıklarını ve bana yasattigi o eziyetleri nasıl yok sayar..dilekceyede benim ailesiyle gecinemedigime dair bireyler zirvalamis..seviyorum ayri bi eve de çıkarız eşimin her dediğini yapmaya hazırım yeterli yuvamız dağılmasın boşanmak değil birleşmek istiyorum yazdırmış...simdi ben bunca şeye rağmen nasıl saglikli düşüneyim nasıl toparlanayim..kendimi kitaplara bireylere vermeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe sinir oluyorum..düşün ki anası bana bela okumasına yüzüme tükürmesine üstüne üstlük kötü kadınlarla geziyorsun demesine rağmen çocuğumun adını anasının ismini verdi ve ben bunu kimlik çıktığında öğrendim..nasıl bir insanla evkenmisim diye kendime kızıyorum devamlı.ben onun ailesine Karsi hiçbir zaman saygısızlık yapmadım annesi bunları yapmasına rağmen hep anne dedim ..gercekten insan goremiyomus aşık olunca bazı şeyleri gözüne perde iniyomus...çok zor gercekten..paylaşacak kimse de olmayınca buraya yazıyorum biraz olsun içimi döküp rahatlıyorum..

ailesi annesi neler dedi bana savunması da o öyle demek istememiştir oldu hep
Benimki de hep aynı şeyleri söylerdi yani yüzüme söyledikleri kendi de duyduğu halde dediği laflar onlar seni sevdiği için şaka yapıyor sen her şeyi ciddiye alıyorsun bilmem ne kadın resmen laf sokup gülüyordu meğersem şakaymış. Hayatımızda hiç şaka görmesek inanacağız

Evet kuzuş görüyorum diğer konularda yeni boşandım yeni boşandım yazıyorsun nasıl oldu aydınlat bizi
Evet yazıyorum dimi valla sürekli Anlaşmalıdan çekişmeliye çekişmeliden anlaşmalıya döne döne bitti benimkiAma ben aslında bir konu hakkında danışmak içinde geldim. İddet müddetini kaldırmak nasıl bir süreç biri aydınlatsa güzel olur. Avukatıma henüz danışamadım:))

Sana tavsiyem de hiç bakma kendi kendine ne paylaşırsa paylaşsın tabi ki sinir etmeye çalışacak hiç göremeyeceğin şekilde engelle her yerden
Affetmen de iyi olmuş en azından artık içinde bir şüphe yok sen elinden geleni yaptın, o ailen sana sahip çıkmaz dönersin sanıyordu ondan böyle kuduruyor şimdi hiç tatlı canını üzdüğüne değmez. Dilekçede kendini haklı göstermek için yalan atıyorlar zaten benimki de yemekleri yaktığımı yazmış Allah var bir kere yakmadım
Altınları haberin olmadan aldığını yaz dilekçede ispatın varsa ya da şahit onu alırsın. Derler insan karşındakini boşanmada tanıyor diye. Sen de gerçek yüzünü gördün hem barışalım diyor hem iftira atmaya devam ediyor karaktersiz. Zaten evliyken de senin ailen yardımcı oluyormuş bundan sonra kendi yağında kavrulursun çok mu adama muhtacız sanki. Hele böylesine. Kurtulduğuna sevin yıllar sonra hala bu eziyetlere katlanıyor da olabilirdin o zaman ailen olmayada bilirdi. Her şeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…