Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Benimde dilekçem gelmişti daha yeni cevapladım verdim avukatıma ama daha iletmedik çünkü toparlayacağız çok hızlı yazdım. Birde dediğin gibi atılan iftiraları okumak çok can yakıcı. Ben okurken ve cevaplarken iki kez midem rahatsızlandı birde çarpıntım oldu. Allah bizlere kolaylık versin ve hakkımızı versin inşallah gerçekten zor.

İki hafta önce tanık durusmam vardı ama hakim izne ayrılmış iki ay ertelendi,Aralık'ta olacak inşallah.Katsi tarafın sahitlerinden biri gelmişti diğeri yoktu,3.sahidi talimat ile dinlenecek duruşmadan bir gün önce..Bir de dilekçe vermişler sahitlerimixi hazır etmekte zorluk yaşıyoruz tebligat çıkarılsın.

üç şahidini de tanımıyorum neye tanıklık edecekler bilmiyorum bakalım.

Yalancı şahit olabilir canım ya umarım kötü planları kendi ayaklarına dolanır

Amin canım gerçekten öyle inan benim de saçlarım beyazladı, başım ağrıyor tansiyonum düşüyor her dilekçede. Duruşma da yaklaştı onun stresi de bir yandan. Uzun zamandır toparlamıştım ama bugün ilk sayfada yazılanları görünce yine tutamadım kendimi. İnşallah hayırla atlatırız bu süreci hepimiz, ilahi adalete kalmadan hakkımızı alırız. Dekonta baktım geçen senenin 30 Gr'ını bozdurup vermişim o da haram zıkkım olsun boğazından geçmez inşallah lokmasında boğulur diyorum. Zerre kadar acımam kalmadı ona.

Yalancı şahit olabilir canım ya umarım kötü planları kendi ayaklarına dolanır
Ah amiiiiinnn canım yalana yeltendikce dilleri tutulsun inşallah ya da hiç gelemesinler,bir şekilde engellensin yalanları..Tanımadığım kişiler yalan söyleyecekler çok belli

Dilekçeler öyle ya,ilk dilekçede delirmistim ben,sonra vatandaş demesin mi ki sen dilekçeye ne bakıyorsun kazanmak adına her şey yazılabilir ben öyle yapmamıştım sırf kazanmsk için .
İkinci dilekçeyi takmadım o kadar..zaten ikincinin içi boş
Senin şimdi gelen ikinci cevap dilekçesi miydi

10 gün önce doğum yaptım öncesinde de bırakmıştım takibi avukata. 2. Dilekçesini vermemiş henüz. Dava öylece duruyormuş. Celse vs birşey belli değil yani daha anlayacağınız. Biraz daha toparlanmayı bekliyorum. Ağrılarım, sancılarım var. Psikolojik olarak da kendimi hazır hissetmiyorum sanırım.

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Valla bu kaçıncı dilekçe artık takip edemiyorum inan ki 2 hafta sonra duruşma var hala yazdırıp duruyor aslında 2 tane dilekçe verdi bunun olmaması gerekiyordu. Bir de benim hakkımda suç duyurusunda bulunmuş iftira ediyor diye avukat savcılıktan çağırabilirler dedi.

Allah en çok sana yardım etsin güzelim ya zaten lahusalık başlı başına zor bir süreç bir de bunlar, iyi ki anneciğin var.
14 günlük süre dolunca avukatı verir mecburen. Zaten 2.dilekçelerden sonra belli oluyor celse bildiğim kadarıyla bizde öyle oldu.

10 gün sonra ilk duruşmamız var ilk duruşmada ne oluyor? Tecrübeli olanlar yazabilir mi? Duruşmaya gittiniz mi yoksa sadece avukatınız mı vekalet etti ?

İki taraf da ikiser dilekçe veriyor,sen kaç tane verdin ki ?
İftira ile suçlaması için senin onun hakkinda bir yerlerde şikayetçi olman gerekiyor.Yapmadigi bir şey için şikayetçi olmadiyssn sorun yok

10 gün sonra ilk duruşmamız var ilk duruşmada ne oluyor? Tecrübeli olanlar yazabilir mi? Duruşmaya gittiniz mi yoksa sadece avukatınız mı vekalet etti ?
Benim avukatım vekalet edecek bildiğim kadarıyla hakim inceliyor dosyayı ve gün veriyor sonraki duruşma için, yani kimse dinlenmiyor bile kimlik bilgileri filan teyit ediliyor. Prosedür işleri yani kısaca.

Benim avukatım vekalet edecek bildiğim kadarıyla hakim inceliyor dosyayı ve gün veriyor sonraki duruşma için, yani kimse dinlenmiyor bile kimlik bilgileri filan teyit ediliyor. Prosedür işleri yani kısaca.
Aslında adı duruşma yani. Daha çok hakim davayı yeni görüyor o sırada. Önemli olan 2.den sonra o zaman

İki taraf da ikiser dilekçe veriyor,sen kaç tane verdin ki ?
İftira ile suçlaması için senin onun hakkinda bir yerlerde şikayetçi olman gerekiyor.Yapmadigi bir şey için şikayetçi olmadiyssn sorun yok
Yaptıkları için kanıtlarla şikayetçi oldum, avukat da köşeye sıkıştığını anladığı için saldırıyorlar dedi ama bilmiyorum çok çirkefleşti. Bi "adam"ın bu hale gelmesi beni ürkütüyor ya tekrar uzaklaştırma alsam mı diye düşünüyorum.

İftira atmadığını kanıtlarla gosterbiliyorsan düşünmeye değmez üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…